ciekawe na bilecie jest: dne 28.kvetnia.2005 od 20:00 hodin
u nich kwiecień to maj czy może już miesiąc wcześniej można wejść i sobie miejsce zarezerwować
www.centralwings.pl
Nawet jakby mieli loty w dogodnych porach i najlepiej na lotnisko w katowicach to sie nie opłaca. Wawa-Praga-Wawa wychodzi 320 zeta - stanowczo za duzo Szkoda troche bo coraz bardziej jest prawdopodobne ze moglbym do Pragi jechac, ale nie wiem jak zalatwic sprawe transportu
Wszystkim, którzy wysłali mi zgłoszenia podałem już kontakt do Shortcut'a. Piszcie na tego maila, aby uzyskać szczegółowe informacje jak odebrać bilety!
Ciągle czekam na info od kilku osób więc piszcie do mnie!
WICKER MAN pisze:UWAGA!! Ciągle czekam na Wasze zgłoszenia!!
Firma Shortcut ( www.shortcut.pl ) ma już dla nas bilety na koncert w Pradze!!! Będą one dostępne między innymi w warszawskim punkcie sprzedaży firmy w Traffic Club od około 3 lutego. Rozliczać będziecie się indywidualnie - odbierając bilety osobiście (dla tych z Warszawy i okolic) lub inną drogą (poczta itd.). Szczegóły ustalimy na dniach.
Już teraz prosiłbym Was jednak o wysłanie mi e-maili z Waszymi danymim, gdyż odbierając bilety będziecie powoływać się na Fan Klub i listę nazwisk, którą przekażę Shortcut'owi. Chodzi o to, że bilety te mają być tylko dla nas i nikt ma nam ich nie wykupić.
Piszcie więc proszę do mnie na mail'a: wickerman@interia.pl z tematem "Praga" i załączcie swoje dane: nick na forum/liście, imię, nazwisko, adres e-mail, liczba zarazerwowanych wcześniej biletów, proponowana opcja odebrania wejściówek (drogą pocztową, osobiście itd.).
Pełną listę przekażę firmie Shortcut i skontaktuję Was z nimi.