widzisz.. wypełniacz... Paranoid tez był wypełniaczem SabbathówBlood Brother pisze:Ani to fajne ani to śmieszne. Typowy wypełniacz, który pozwala nam się troche rozluźnić. Rozmyślania o dżemie ? I tak wole marmoladę
Pass The Jam
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Pass The Jam
-
kszaku1991
- -#Wrathchild

Mi się Pass The Jam podoba. Jest tam dużo fajnych i takich "nieposkładanych dźwięków", lecz całość tworzy taką spójną i dosyć ciekawą całość. W każdym razie słucha się tego przyjemnie. A tekst jest naprawdę jajcarski 
Nie porownuj Paranoida do Pass The Jam, co prawda to byl wypelniacz, ale bardzo pozytywny, ktory juz urosl do rangi klasyka, byc moze nie jest zbyt skomplikowany, ale napewno reprezentuje soba wiecej niz PTJtobink pisze: widzisz.. wypełniacz... Paranoid tez był wypełniaczem Sabbathów
-
Deleted User 357
Paranoid był to był prosty kawałek by zapełnić album natomiast PTJ jest kawałkiem "na odpieprz" żeby tylko jakiś b-side był....To już bym wolał jakiś live kawałek z Ed Hunter Tour 
Po drugie Paranoid nie był rozmyślaniami o Dżemie. PTJ napewno nie dojdzie tak wysoko to raz dwa że Paranoid był na płycie nie na singlu.Kroczniok pisze:Nie porownuj Paranoida do Pass The Jam, co prawda to byl wypelniacz, ale bardzo pozytywny, ktory juz urosl do rangi klasyka, byc moze nie jest zbyt skomplikowany, ale napewno reprezentuje soba wiecej niz PTJtobink pisze: widzisz.. wypełniacz... Paranoid tez był wypełniaczem Sabbathów
O man, ale przeciez Pass the jam mialbyc niepowazny, nieprzemyslany i 'na odpieprz' . Jestem zaskoczony takimi opiniami ludzi, wydaje mi sie ze dla kazdego fana sluchanie swojego ulubionego zespolu podczas jammu w studiu jest czyms ciekawym.
-
Deleted User 622
A mi sie podoba. Jajcarski numer... fajna stylistyka i brzmienie wydaje mi się duuuzo lepsze (selektywne) niż to na płycie DOD
Ja tam Pass The Jam jeszcze nie slyszalem. Wiec pytam z ciekawosci czy mozna to porownac do "I'm In A Band With Italian Drummer" Dickinsona?
Tego kawalka Dickinsona nie slyszalem, ale Pass the jam to jak mozna sie domyslic z nazwy: jammowanie Ironow w studiu podczas nagrywania plyty Dance of death.
Dickinson chyba na bierzaco wymysla tekst (o dzemie), gitarzysci choc ze soba zgrani- glownie improwizuja. Harris takze zamiast galopu duzo eksperymentuje, calosc ma okolo 8 minut.
Dickinson chyba na bierzaco wymysla tekst (o dzemie), gitarzysci choc ze soba zgrani- glownie improwizuja. Harris takze zamiast galopu duzo eksperymentuje, calosc ma okolo 8 minut.
-
CzlowiekBezXywy
- -#Charlotte

Ciekawy, zabwny kawałek, czegoś takeigo nie dałoby się normalnie usłyszeć
Na pewno lepiej zapamiętam PTJ niż kolejny cover... to coś bardziej osobistego od Ironów. Podobnie mnie rozwalił Mission From 'arry
I ktoś tu pytał o tekst do tego kawałka:
http://www.maidenfans.com/imc/?url=sing ... eng#track2
I ktoś tu pytał o tekst do tego kawałka:
http://www.maidenfans.com/imc/?url=sing ... eng#track2
raz posłuchać - z ciekawości i dla nowych wrażeń, ogólnie marność
Dla mnie to trochę śmieszne, ponieważ uważam, że to najgorsza rzecz jaką można umieścić, bo niby gorsze są b-sidy, covery, czy koncertowe wykonania?? chyba nieJMM pisze:Jak na utwór ze strony b singla, to jest bardzo dobry- właśnie takie utwory powinny sie tam zawierać (albo jakieś rzadkie wykonania koncertowe, lub utwory ze strony a w innej aranzacji)
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Dlamnie to jest zajebisty szlagier. Nawet jak by zagrali na zywo to bym sie nie obrazil
. Szczególnie podoba mi sie wycie Dickinsona. Słyszałem gorsze żarciki Maiden.
nie wiem co wy chcecie od tego utworu
jest troche inny, ale calkiem ok i nie wydaje mi sie, zeby byl najwiekszym shitem maiden :beer
dla mnie jest bardzo fajny ten utwor.. 10000 razy lepszy niz taki weekend warrior 
:guns :gunsSim0n pisze:dla mnie jest bardzo fajny ten utwor.. 10000 razy lepszy niz taki weekend warrior
Toś mi podpadł w tym momencie
Ej Ty mi się tu Weekend Warrior'a nie czepiaj :gunsSim0n pisze:dla mnie jest bardzo fajny ten utwor.. 10000 razy lepszy niz taki weekend warrior
No bez przesadyropuch pisze:jak dla mnie najgorsze co szlyszalem w wykonianiu IM
-
ropuch
no nie przesadzam. to jest moja opinia. Ty mozesz miec zupelnie inne zdanie