AC/DC
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: AC/DC
Angus, Siersciu i jakiś perkusista
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 5490
Gdzieś nawet mam bootleg, który sam sobie wtedy nagrałem, ale prędzej go pewnie znajdę w necie, bo gdzieś utonął w zasobach i musiałbym nieźle pogrzebać, żeby go znaleźć.
Słuchalność była żałosna po prostu. Może dlatego, że bardzo piździło tego dnia po tych wielkich polach.
Słuchalność była żałosna po prostu. Może dlatego, że bardzo piździło tego dnia po tych wielkich polach.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dla mnie z kolei był to pierwszy w życiu duży koncert plenerowy. Świetnie się bawiłem pod sceną, która zrobiła na mnie kolosalne wrażenie, ciesząc się że mam takie legendy niemal na wyciągnięcie ręki. Nie zwracałem wtedy uwagi na słuchalność i inne parametry bo po prostu przytłoczyła mnie ranga wydarzenia.
- KingCrimson95
- -#Invader

Na perce pewnie Matt Laug tak jak na Power Trip bodajże.
Koncertowo 2025:
22.11. - Sabaton - Kraków
01.12. - Till Lindemann - Kraków
05.12. - Jethro Tull - Kraków
- KingCrimson95
- -#Invader

Ja przyznam się, że nie śledziłem tematu w ogóle jaka jest akcja z Ruddem. Williams to było pewne raczej, że ten Power Trip to jednorazowy strzał i będą kogoś szukać. Jeśli chodzi o przyjazd do Polski to uważam, że to jest must have i bardzo bym się zdziwił jakby nie przyjechali.
Koncertowo 2025:
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Rudd ma nieustanne problemy z prawem i/lub ze zdrowiem. Mogliby wziąć Slade'a, ale ten pewnie jest zajęty swoim Tajmlajnem i nie wiem czy przypadkiem nie jest obrażony na zespół za to jak został potraktowany, nie raz zresztą. Wiadomo! Odkąd wstaliśmy z kolan to żaden artysta nie wyobraża sobie trasy bez Polski, nawet ci którzy swego czasu twierdzili że nigdy dla Polaków i Żydów nie zagrają
Oczywiście są wyjątki (looking at you, Boss!), które jednak tylko potwierdzają tę regułę.
- KingCrimson95
- -#Invader

No tak, po kim jak po kim, ale po Ruddzie można się było tego spodziewać. Slade raczej odpada, zresztą angaż Lauga na PT wziął się pewnie z tego. Ja najbardziej ubolewam, że Rush nigdy do Polski nie dotarło...johnny_o pisze: ↑śr lut 07, 2024 10:47 am Rudd ma nieustanne problemy z prawem i/lub ze zdrowiem. Mogliby wziąć Slade'a, ale ten pewnie jest zajęty swoim Tajmlajnem i nie wiem czy przypadkiem nie jest obrażony na zespół za to jak został potraktowany, nie raz zresztą. Wiadomo! Odkąd wstaliśmy z kolan to żaden artysta nie wyobraża sobie trasy bez Polski, nawet ci którzy swego czasu twierdzili że nigdy dla Polaków i Żydów nie zagrająOczywiście są wyjątki (looking at you, Boss!), które jednak tylko potwierdzają tę regułę.
Koncertowo 2025: