krusejder pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:44 am
Widziałem AC DC na Bemowie w 2011, tę trasę odpuszczam. Jakbym ich nie widział, to rozważałbym Austro - Węgry
To był ten halowy leg?
edit.
a nie podupiłem... ale Ty też... Bemowo bylo w 2010.
Te ceny, lokalizacje koncertów i skład (oraz potencjalna forma) sprawiają, że odpuszczę trasę bez bólu
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
zgo pisze: ↑pn lut 12, 2024 12:46 pm
Brak Berlina i Pragi jest najbardziej szokujący ; o
Berlin ma Waldbuhne na ca 16k widzów. To trochę mało, a koncertów stadionowych tam jakoś nie robią.
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
krusejder pisze: ↑pn lut 12, 2024 10:44 am
Widziałem AC DC na Bemowie w 2011, tę trasę odpuszczam. Jakbym ich nie widział, to rozważałbym Austro - Węgry
*2010. 27 maja. Czwartek. Pamietny dzień Ech.. mialem 20 lat, urwałem sie z uczelni, zeby przed 15 stanąć pod bramami i czekać na otwarcie i potem 7h stałem pod sceną czekając na AC/DC. Dziś już bym tak nie zrobił, nie chciałoby mi się.
Natomaist mega żałuję, że nie ma koncertu w PL na tej trasie. Może będzie jakiś drugi leg w 2025...
Kurde, naprawdę tak wszyscy chcą tego gigu w PL? Jaki problem pojechać/polecieć do tego Wiednia czy Bratysławy? przecież jak ogłoszą Narodowy to będziecie narzekać na ceny... I na narodowy
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
blackcocker pisze: ↑pn lut 12, 2024 3:33 pm
Kurde, naprawdę tak wszyscy chcą tego gigu w PL? Jaki problem pojechać/polecieć do tego Wiednia czy Bratysławy? przecież jak ogłoszą Narodowy to będziecie narzekać na ceny... I na narodowy
Żaden problem, nawet mi lepiej pojechać do Drezna niż do Warszawy, ale wkurwia mnie 35e za przesyłkę biletu XD