AC/DC - Europa 2024
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 4876
Re: AC/DC - Europa 2024
Kostka Angusa jest u mnie w TOP3 - po 9 latach dalej nie wierzę, że się udało i to w Wawie
1. Jagger 2. Richards
Kurde, dopiero co było na forum narzekanie na drogie bilety na KK, a tu widzę bilety po 7 stówek wlatują jak ciepłe bułeczki. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Jakie ACDC?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Wciąż inna skala
Dokładnie. 40% AC/DC, 40% Priest z okresu z Ripperem 
No oczywiście to trochę żarty, ale jestem zaskoczony, że rzuciliście się na te bilety jak dziki na żołędzie. Aż takie ciśnienie na Angusa i Briana, że większość z Was na 3-4 koncerty się wybiera?
No oczywiście to trochę żarty, ale jestem zaskoczony, że rzuciliście się na te bilety jak dziki na żołędzie. Aż takie ciśnienie na Angusa i Briana, że większość z Was na 3-4 koncerty się wybiera?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Bardziej chyba świadomość że to już ostatnia szansa by zobaczyć AC/DC w Europie.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Świata nie zmienisz - albo idziesz na to co jest i sie bawisz, albo nie idziesz i żałujesz
Jest to prawdopodobne. Nie wiem czy niestety, bo nie wiem w jakiej formie jest Brian. A Angus and friends w ogóle mnie nie interesuje.
Jak pijesz do mnie, to koszt się rozłożył na 4 osoby, więc jest mi troszku lepiej
Nie no, koszty wysyłki z Niemiec (Austrii) są chore, ale co się dziwić skoro jesteśmy dla nich "rest of the world" (k#$!a sąsiedzi). Mi też się zdarzało płacić: na Springsteena czy Stonesów i też zawsze rozkładało się na 3-4 osoby. Ale to wciąż 40zł za wysyłkę na głowę. Tutaj słabo, że okazało się, że można od Słowaków kupić bilet do Wiednia. Tylko jak jest taki pęd na bilety, to nie ma kiedy na spokojnie sprawdzić różnych opcji zakupu i ich kosztów.
Spokojnie, bez personalnych wskazań
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 4876
A polski Eventim po takim kursie przeliczał, że chętnie bym im po takowym sprzedawał eurówki 
Widocznie była szansa przykosić chętnych na bonusową kasę. Biznesmenythorgal_30 pisze: ↑pt lut 16, 2024 4:23 pm A polski Eventim po takim kursie przeliczał, że chętnie bym im po takowym sprzedawał eurówki![]()
Kumplowi udało się upolować bilety na Norymbergę, także idealnie w mój urlop i jeszcze do tego zwiedzanie 
https://acdcfans.net/forum/attachments/ ... -jpeg.250/
Koniec z półokrągłą sceną
Koniec z półokrągłą sceną
-
ponury żniwiarz
- -#Invader

Wku****ia mnie to że w Niemcowni jest bodajże 8 czy 9 koncertów a w Polsce żadnego .
Na pohybel czarnym .Na pohybel czarnym i czerwonym. Na pohybel wszystkim. I to jest ładny toast, co?
U nas i tak byłoby drożej i z piwem 2% za 25 zł. Do Niemiec nie jest źle, jest dużo połączeńponury żniwiarz pisze: ↑sob maja 18, 2024 4:59 pm Wku****ia mnie to że w Niemcowni jest bodajże 8 czy 9 koncertów a w Polsce żadnego .
-
metallic66
- -#Wrathchild

Czy ktoś wie o której jutro otwierają bramki w Wiedniu?