Motorhead
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Fearmaiden
Re: Motorhead
Są u mnie na równi z Maidenami :beer
PS: Słyszeliście "Enter Sandman" w wersji motorhead`a?
PS: Słyszeliście "Enter Sandman" w wersji motorhead`a?
enter sandman i god save the queen
:solo nawet fajnie im wyszlo :beer
krótko i na temat:
są jedną z najlepszych kapel na świecie
koncert z Hammersmith jest cudowny
są jedną z najlepszych kapel na świecie
koncert z Hammersmith jest cudowny
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Są dość spoko, mają całkiem niezłego perkusiste i parę hiciorów też wydali...... jak dla mnie to oceniam ich na 6.5 w skali od 1 do 10 - to uczciwa ocena 
Znam z THPS 2 i 3 i posłuchiwałem teledysków. Całkiem fajne
Znam lubię i szanuję.
Super kapelka, zajebiscie zajechany glos Lemmy'iego....jak sami spiewaja KOPIA DUPY !!! :rocx 
Takie se. Ale jak na mój gust to ich muzyka jest jakas taka prosta. Ale slyszałem płyte tylko Orgamastron (nie wiem jak sie to pisze
)i stwierdzam że utwory są do siebie podobne
Bardzo ich lubię, w moim osobistym rankingu znajduja się wysoko. Lemmy ma fajne podejście do słuchaczy. Tworzy to co chce, nie stosuje żadnych kompomisów, żadnego grania w populatnym jednak nieswoim stylu. Osobom którym sie to nie podoba mówi "spadaj" i nie przejmuje się tym. Styl niezmienny od 20 lat. I chwała mu za to
bardzo fajni są
ale bez przesady, wystarczy mieć jedną płytę i już wiesz o nich wszystko
z okładkami tak samo
ale bez przesady, wystarczy mieć jedną płytę i już wiesz o nich wszystko
z okładkami tak samo
-
Deleted User 1309
Brakuje mi jakiejś opcji pośrodku ,,Są najlepis.." i ,,są nieźli..." . Dla mnie są bardzo dobrzy ale zaznaczam opcję 2 
Nie słucham, niezbyt mnie się podoba, jestem normalny
. A na serio, znam ich właściwie tylko z THPSów :rocx Szanuję, ale nie podchodzi mnie to. Howgh
a ile masz lat?IM pisze:Takie se. Ale jak na mój gust to ich muzyka jest jakas taka prosta. Ale slyszałem płyte tylko Orgamastron (nie wiem jak sie to pisze)i stwierdzam że utwory są do siebie podobne
- nomad85
- -#Prisoner

Znam tylko płyte No sleep til Hammersmith i podoba mi sie baaardzo.
Najlepsze utwory :Aces of Spades,We Are the Road cre,Bomber ,Overkill.
Ten zespół szanuja za takie "dobre chamstwo" to znaczy ze nie grają na siłe pięknych ballad ,czego np.Nienawidze u Metallici .
Poza tym są wierni rock and rollowi i to sie liczy .W zalewie tanich gówienek taki zespół to skarb
Najlepsze utwory :Aces of Spades,We Are the Road cre,Bomber ,Overkill.
Ten zespół szanuja za takie "dobre chamstwo" to znaczy ze nie grają na siłe pięknych ballad ,czego np.Nienawidze u Metallici .
Poza tym są wierni rock and rollowi i to sie liczy .W zalewie tanich gówienek taki zespół to skarb
odświerzam temat skoro tamten został zamknięty
To żeś odświeżył
Mam jeszcze takie pytanie niezwiązane z tematem: Nomad i Rycerz Heavy Metalu to ta sama osoba? [wiem ze głupie
]
takherki pisze:Mam jeszcze takie pytanie niezwiązane z tematem: Nomad i Rycerz Heavy Metalu to ta sama osoba? [wiem ze głupie]
to czemu bana nie dostał? jest opcja odzyskiwania hasła 
Polecam Motorowy cover "Whiplash" Mety. Poezja, 100 razy lepszy od orginału...
reaktywacja