Judas Priest
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Judas Priest
Ale przecież cały czas mówimy o obecności na JEDNYM koncercie na trasie i twoim durnym stwierdzeniu że nie ma opcji, żeby ktoś się mógł czuć rozczarowany w ww. sytuacji
Forum internetowe to poważna sprawa.
A to nie, ja pisze w kontekscie trasy, dlatego 1/2 koncerty Maiden na trasie syca mnie pod korek, dodatkowo nic mnie nie ominie 
Super wszyscy tak atakują priest a Iron Maiden w 86 wyrzucili z setlisty Runnera po jednym koncercie a Alexandra po trzech a dwa lata wcześniej Back in the Village po dwóch i w ogóle Wratchilda w 2014 też wywalili i co
nigdy wiecej przez to nie pojade na maiden judas zawsze górą
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Jak zawsze w punktSardi pisze: ↑czw mar 14, 2024 3:09 pm Super wszyscy tak atakują priest a Iron Maiden w 86 wyrzucili z setlisty Runnera po jednym koncercie a Alexandra po trzech a dwa lata wcześniej Back in the Village po dwóch i w ogóle Wratchilda w 2014 też wywalili i conigdy wiecej przez to nie pojade na maiden judas zawsze górą
- blackcocker
- -#Moderator

Szkoda, że nie ma lajków na sanktu, ale +1Sardi pisze: ↑czw mar 14, 2024 3:09 pm Super wszyscy tak atakują priest a Iron Maiden w 86 wyrzucili z setlisty Runnera po jednym koncercie a Alexandra po trzech a dwa lata wcześniej Back in the Village po dwóch i w ogóle Wratchilda w 2014 też wywalili i conigdy wiecej przez to nie pojade na maiden judas zawsze górą
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Z tym Fallen Angel to też średnia akcja była, faworyzacja grupki fanów względem pozostałychSardi pisze: ↑czw mar 14, 2024 3:09 pm Super wszyscy tak atakują priest a Iron Maiden w 86 wyrzucili z setlisty Runnera po jednym koncercie a Alexandra po trzech a dwa lata wcześniej Back in the Village po dwóch i w ogóle Wratchilda w 2014 też wywalili i conigdy wiecej przez to nie pojade na maiden judas zawsze górą
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Pięknie ta płyta płynie, prawie bez zgrzytów jest tak jak powinno być. Czuć dopracowanie, moc, pomysły. Napisałem 'prawie bez zgrzytów', bo nie podoba mi się Sons of Thunder. Mało Judasowy, wioskowe chórki. Wywaliłbym ten numer. Za to trudno mi wskazać najlepszy, przy Firepower nie miałem takiego problemu, bo Rising from Ruins od początku mnie kupiło. Tutaj na pewno otwieracz i zamykacz bardzo na plus.
8/10
8/10
Sons of Thunder - chyba bym określił jako najsłabszy, bo mimo, że słuchałem płyty wiele razy nie pozostał mi w pamięci. Jedyny, którego nie zacząłem sobie nagle, niespodziewanie nucić.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Raczej się zgodzę. Glenn nie byłby zadowolony
To podobno głównie jego numer, tak jak Reality.
Jeszcze jedna rzecz jest ciekawa, te koncerty wiosenne były sprzedawane pod szyldem "Metal Masters 2024", a nie "Invincible Shield". Niby wiadomo, płyta jeszcze wtedy nie była zapowiedziana, więc rzucili nazwę z generatora, ale ciekawe czy set się zmieni 
Chyba koniec końców chyba zmienili Metal Masters na Metal Masters - Invincible Shield tour.
Parę zmian pewnie będzie, ale sytuacja z setem jest bardzo dynamiczna, więc ciężko cokolwiek przewidzieć
Parę zmian pewnie będzie, ale sytuacja z setem jest bardzo dynamiczna, więc ciężko cokolwiek przewidzieć
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Oby Love Bites wytrzymało przynajmniej do Krakowa. To już ćwiartka sukcesu.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Ciekawostka: to jest setlista Roba z Leeds. Nie zawiera You Don't Have, ale Electric Eye już tak. Kolejność też niezmieniona, więc tak naprawdę jest to po prostu set z pierwszej nocy +EE... A to komplikuje sprawę jeszcze bardziej, bo ciężko stwierdzić, co tam się w ogóle stało xD
No nic, dzisiejszy koncert będzie pełen emocji, to na pewno
No nic, dzisiejszy koncert będzie pełen emocji, to na pewno
Zazdraszczam - to prawie jak pierwszy gig na trasie 
Bawcie się dobrze
Bawcie się dobrze
Dziena 
I to jest dynamiczny styl koncertowania, a nie strange deja vu 
- blackcocker
- -#Moderator

KURWA PRIEST!!!!!!!!!!!
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.