Pożegnania

Regulamin, kwestie techniczne i organizacyjne związane z forum, info o Fan Klubie

Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Deleted User 8263

Re: Pożegnania

Postautor: Deleted User 8263 » pt mar 22, 2024 10:40 am

Pz wylacz opcje usuwania kont
Jak ktoś nie chce pisac to niech nie pisze jak ja i tyle

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » pt mar 22, 2024 11:21 am

Nie nadążałem na bieżąco i za jednym zamachem załapałem się od razu na powrót i kolejne usunięcie, jakiś rekord... Pozdro, do następnego!
Sytuacja jest dynamiczna ;)
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » pt mar 22, 2024 11:22 am

Pz wylacz opcje usuwania kont
Jak ktoś nie chce pisac to niech nie pisze jak ja i tyle
Ale to i tak będą nowe zakładać :D
www.MetalSide.pl

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » pt mar 22, 2024 12:01 pm

Można włączyć potwierdzanie zakładania kont, ale nie wiem czy chce nam się przysluchiwać kandydatów na sanktuarian ze znajomości dyskografii Maiden :lol:

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen/Hietala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, Zalewski 04: NK, Dool, Moriah Woods, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen, Rock the Square, Dead Dasies 07: Muse, Linkin Park, Judas Priest, Uriah Heep 08: Soen, Turbo 09: G.Hughes 10: Venflon, Internal Quiet, Helloween, Halestorm 11: R.Romero + Gus G., Uriah Heep, NK, Internal Quiet 12: Bryan Adams, NK

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » pt mar 22, 2024 12:34 pm

Można włączyć potwierdzanie zakładania kont, ale nie wiem czy chce nam się przysluchiwać kandydatów na sanktuarian ze znajomości dyskografii Maiden :lol:
Tracklista, składy i czyje sola w utworach :lol:
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Geri666
-#Lord of the flies
-#Lord of the flies

Postautor: Geri666 » pt mar 22, 2024 12:45 pm

Na top 50 płyt już straciłem nadzieję.
zrobie za niego: Alice in Chains, Avenged Sevenfold, Dream theater, LAbrie, Petrucci, LTE, Chylinska, Sanah, Justin Bieber, Timberlake, Piece of mind. Spodziewales sie tam jakichs odkryc? :P

Awatar użytkownika
johnny_o
-#Rainmaker
-#Rainmaker

Postautor: johnny_o » pt mar 22, 2024 12:52 pm

Prawie idealnie, jeszcze Rush i Julia Rocka ;)

Awatar użytkownika
MaidenFan
-#Nomad
-#Nomad

Postautor: MaidenFan » pt mar 22, 2024 12:57 pm

Wystarczy pytanie kto był na plakacie

Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: Max323 » pt mar 22, 2024 1:16 pm

zrobie za niego: Alice in Chains, Avenged Sevenfold, Dream theater, LAbrie, Petrucci, LTE, Chylinska, Sanah, Justin Bieber, Timberlake, Piece of mind. Spodziewales sie tam jakichs odkryc? :P
Jeszcze coś z Linkin Park.
A
B
C
D
E

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » pt mar 22, 2024 1:21 pm

Wystarczy pytanie kto był na plakacie
O dobre :)
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Kevin18
-#Moonchild
-#Moonchild

Postautor: Kevin18 » pt mar 22, 2024 1:31 pm

Dobre, nawet się zaśmiałem. Fakt że chłop był nie do podjebania. Od kilku dobrych lat w kółko kilkunastu tych samych wykonawców i płyt. Ja bym dostał na głowę i rzygał od tego samego codziennie :lol:
www.last.fm/user/darkfuneral18

Deleted User 8449

Postautor: Deleted User 8449 » pt mar 22, 2024 3:53 pm

Invader, dzięki za pozdrowienia. Również pozdrawiam. Mi też się już pomysły kończą na posty.

KillersDrums
-#Wrathchild
-#Wrathchild

Postautor: KillersDrums » sob lip 27, 2024 12:40 pm

Ogólnie spadam już. Miło było na chwile wrócić. Pozdrawiam wszystkich moich fanów - kocham Was :*

a hejterom uj w paszcze, ale dobrze też są potrzebni.

Pozdro : Pierre, Nomad, Cold, Johnny_o, Nugz, Neon (czekam na nudesy), Thorgal30, LukaSieka, Maidenfan, Dzosef, Mad, Clanowy, Żelazny, Beaviso, Pz, Saimon, Max, Shedao (będą nudesy przystojniaku wyślę Ci, obiecuje) mic7 i jak o kimś zapomniałem, to widocznie nie zasłużył by go tu wymienić.

Teraz na spokojnie będę się przyglądać co się tutaj dzieje już jako gość. Nie zapomnijcie nominować mnie na dzbana roku, chyba zasłużyłem pomału na ten tytuł, czyż nie? :>
Ja osobiście do Invadera nie mam nic. Fajny gość, zna się na muzyce, ma swój wykształtowany gust. Jedynie nie podobało mi się jego podejście do zespołów,których nie słuchał, od razu je krytykował. Przez wiele lat znajomości pokazał mi mnóstwo zespołów,które słucham do dziś, wiele godzin dyskusji i rozmowy o muzyce ogółem -płytach, kawałkach, koncertach,albumach. Sam usuwałem kilka razy konto, miałem potrzebę izolacji i samotności.

Deleted User 5490

Postautor: Deleted User 5490 » sob lip 27, 2024 5:18 pm

Nagminne usuwanie kont jest wszawe i pożałowania godne, bo rozpierdala spójność forum i świadczy o wyjątkowo żałosnym stanie psychicznym człowieka, który rejestruje się po to, żeby za chwilę się wyautować. Nie bądź pizdą i nie rób tego kolejny raz.

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » sob lip 27, 2024 5:50 pm

Killers. Jak Ci się znudzi pisanie, będziesz chciał się odciąć, to prośba. Nie kasuj konta. Chcesz, to napisz, zablokujemy Ci dostęp. Zmienimy hasło. Niech user zostanie, żebyśmy nie musieli się potem zastanawiać kto to pisał :)

01: Turbo 02: Turbo, Saxon, NK 03: Turunen/Hietala, Skunk Anansie, Helicon, Turbo, Zalewski 04: NK, Dool, Moriah Woods, Primordial, Blood Incantaion 05: Iron Maiden 06: Iron Maiden, Mystic, Springsteen, Rock the Square, Dead Dasies 07: Muse, Linkin Park, Judas Priest, Uriah Heep 08: Soen, Turbo 09: G.Hughes 10: Venflon, Internal Quiet, Helloween, Halestorm 11: R.Romero + Gus G., Uriah Heep, NK, Internal Quiet 12: Bryan Adams, NK

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » sob lip 27, 2024 6:01 pm

I tak usunie konto, jak zwykle ;)
www.MetalSide.pl

Awatar użytkownika
Max323
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: Max323 » sob lip 27, 2024 6:05 pm

Akurat Nomad chyba do tej pory nie usuwał kont, a ustawiał jakieś hasła trudne do zapamiętania.
A
B
C
D
E

Deleted User 5490

Postautor: Deleted User 5490 » sob lip 27, 2024 6:07 pm

Powiedzmy szczerze. W innym stanie ducha/spożycia ustawiał hasła, a w innym sobie przypominał...

pz
-#Administrator
-#Administrator

Postautor: pz » sob lip 27, 2024 6:28 pm

Tak. Nomad zwykle nie znał ani hasła, ani maila, na którego tworzył konto.

Z drugiej strony na wszystkich 4 urządzeniach, z których korzystam, mam ustawione "nie wylogowuj" mnie. Nie rozumiem problemu z hasłami.

Awatar użytkownika
gumbyy
ZASŁUŻONY SANATORIANIN

Postautor: gumbyy » sob lip 27, 2024 8:36 pm

Tak. Nomad zwykle nie znał ani hasła, ani maila, na którego tworzył konto.

Z drugiej strony na wszystkich 4 urządzeniach, z których korzystam, mam ustawione "nie wylogowuj" mnie. Nie rozumiem problemu z hasłami.
No to podstawa przecież :D
www.MetalSide.pl

Wróć do „Forum Organizacyjne”