Wchodzę w temat o piłce nożnej a tam od rana nerwy, bo jeden się cieszy że reprezentacja wygrała a drugi nie, i się muszą powyzywać. Wchodzę w temat o trasie Maiden a tam Dzozef z Pierre'em gadają o Hitlerze i Putinie. W Polityce to już wiadomo, na zmianę śmieszki i nakurwiando. Neon zawsze dba o to żebyśmy wiedzieli co pije, a LukaSieka czego słucha. Jeszcze niedługo przyjdzie pewnie Nomad i nam opowie jak to kiedyś było pięknie, a na koniec wbije Invader i wrzuci filmik jak wali konia do Chylińskiej. Kocham to forum XD
Shedao Shai pisze: ↑śr mar 27, 2024 7:21 pm
Wchodzę w temat o piłce nożnej a tam od rana nerwy, bo jeden się cieszy że reprezentacja wygrała a drugi nie, i się muszą powyzywać. Wchodzę w temat o trasie Maiden a tam Dzozef z Pierre'em gadają o Hitlerze i Putinie. W Polityce to już wiadomo, na zmianę śmieszki i nakurwiando. Neon zawsze dba o to żebyśmy wiedzieli co pije, a LukaSieka czego słucha. Jeszcze niedługo przyjdzie pewnie Nomad i nam opowie jak to kiedyś było pięknie, a na koniec wbije Invader i wrzuci filmik jak wali konia do Chylińskiej. Kocham to forum XD
To się chwali
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Chciałem sprawdzić jak wygląda ta procedura. Myślałem, że jest jakaś dwustopniowa, w sensie mail potwierdzający i takie chuje muje. Nie miałem zamiaru usuwać. To nie w moim stylu. Tego dnia miałem strasznie podły dzień, zresztą nieważne.
TV WAR pisze: ↑pn kwie 01, 2024 11:14 pm
Co do usuwania konta.
Chciałem sprawdzić jak wygląda ta procedura. Myślałem, że jest jakaś dwustopniowa, w sensie mail potwierdzający i takie chuje muje. Nie miałem zamiaru usuwać. To nie w moim stylu. Tego dnia miałem strasznie podły dzień, zresztą nieważne.
Nie pierdziel. Ty już te procedury sprawdzasz od kilku lat. A kont masz więcej niż, agenci Putlera.
Tylko, że mi się jeszcze nigdy nie zdarzyło (wcześniej) usunąć konta. Mogę nawet napisać dokładnie ile miałem tu kont. Wszystkie są pod moimi nickami. Napisałem na ten moment 9,5 tysiąca postów.
Ja nie kojarzę, żeby Nomad usuwał konta. On je po prostu porzucał I ok. Lepiej, żeby wciąż pisał na jednym, ale zawsze to lepiej niż widzieć "DELETED USER" w dyskusji. Dla tych kont Nomada, można nawet pozmieniać nazwy użytkowników, np. dodając im Nomad w nawiasie. Z usuniętymi kontami nic nie mogę zrobić.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Szczerze mówiąc w ostatnich latach, to 3/4 moich postów to są jakieś rankingi. Czasy długich postów i gorących polemik u mnie raczej minęły. Może czasami, ale wolę sobie wstawiać rankingi i zestawienia.
W sumie to powinienem był kolejne konta nazywać Nomad+ kolejna cyferka. Mogłem tak robić. Najważniejsze, że dzięki tym przerwom uniknąłem masy niedobrych emocji, związanych z jakimiś kłótniami. Przerwa od internetu zawsze jest dobra.