Bruce Dickinson - Europa 2024 [SPOILERY SETLISTY]
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Dickinson - Europa 2024 [SPOILERY SETLISTY]
Jutro inne utwory. Pewnie po tych dwóch koncertach ukształtuje się set na całą trasę.
No chyba, że będzie zamieniał.
No chyba, że będzie zamieniał.
Szkoda, że jest to Ressurection Man. Z Afterglow chyba najmniej mi podszedł.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Jak dla mnie to taki secik jest ok. Mniej więcej czegos takiego się spodziewałem. Kwestia czy to zostanie na stałe, czy będą jakieś zmiany.
www.MetalSide.pl
Nie ma Trumpets Of Jericho, dramat !
www.last.fm/user/darkfuneral18
skoro to secret gig pod inną nazwą, to wypróbują na tych 2 sztukach z 18 numerów i wytną najgorsze 2-3. A reszta pewnie zostanie.
Może na innych "legach" wpadnie coś innego
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Nie no.....Resurrection Men musi zostać.....
Dla mnie setlista bardzo dobra......mogłby dodać The Tower i Son of the Gun/Born in 58.....chociaż Bruce wspominał, ze chyba pierwszą plytę pominie na trasie. Już się cieszę na Manchester!
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
z Twoimi uzupełnieniami byłoby super!
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Deleted User 8263
Moim zdaniem poza coverem i brakiem The Tower optymalny set.
No i pojawła się setlista z drugiego koncertu w Whisky A Go Go. Był The Tower na bis. Więc dla mnie najbardziej optymalnie byłoby zastapic w secie nr jeden Laughing in The Hiding Bush własnie The Tower i voila. Ale i tak trzeba przyznac, że Bruce fajnie wybrał te sety. Raczej inne numery się nie pojawią na trasie.
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Wybiera się ktoś samochodem na Bruce'a do Budapesztu i wraca od razu po koncercie?
Szukam transportu, mieszkam niedaleko Krakowa (więc w sumie z większości miejsc w Polsce po drodze na Węgry
), oczywiście dorzucę się do paliwa.
Szukam transportu, mieszkam niedaleko Krakowa (więc w sumie z większości miejsc w Polsce po drodze na Węgry
-
Deleted User 8263
Dajcie ten temat do działu Bruce'a
Za 4.5h Bruce w Rio. Dawno tak nie czekalem na jakiś gig, mega jestem ciekaw jak to wypadnie bd żywo
Za 4.5h Bruce w Rio. Dawno tak nie czekalem na jakiś gig, mega jestem ciekaw jak to wypadnie bd żywo
W dziale Bruce'a jest niemal identyczny temat: viewtopic.php?t=16672&start=100
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Dawno temu pisałem, żeby połączyć te tematy, ale YMT miał inne BARDZO WAŻNE zajęcia na głowie

www.MetalSide.pl
Ważne, że jest czas by zmieniać użytkownikom rangi.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Się zebrali ZDRAJCY. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
-
Deleted User 8263
Z TASMY NA BRUCIE LECI DOKLADNIE TO SAMO CO NA MAIDEN XDDDD perfect strangers itd
-
Deleted User 8263
Galaxy Buds Pro bo support ssie, ci sami ludzie na barierce, te same kawalki z tasmy. Jak na Maiden
To trochę na łatwiznę poleciał
Ale mam nadzieję, że sam występ wynagrodził te niedogodności 
I czy Bruce zjebał kogoś za palenie?
I czy Bruce zjebał kogoś za palenie?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest