Księga Skarg i Wniosków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Księga Skarg i wniosków
Staram się podrzucać jakieś dyskusje. Choć wiem, że to są dyskusje przewidywalne jak wynik meczu Włochy-San Marino
Robisz dobry dym, tylko powinieneś regularnie pisać, a Ty wolisz się wystrzelać i wracać z kolejną partia. Kompletnie nie czaję, ale nie wszystko muszę ogarniać 
Tylko, że jakbym pisał reguralnie to już bym dawno nie miał o czym pisać. Przecież to widać, że ja się często powtarzam i tak. Mam nieraz fazę na podzielenie się jakimiś spostrzeżeniami dotyczącymi muzyki no i piszę. Słucham hard-rocka, heavy, czasem bluesa no i ostatnio southern rocka i muzyki syntezatorowej. Nieraz film, piłka, polityka (choć to nie sprawia żadnej przyjemności). Czy dobry dym? Nie wiem, no fora już się kończą. Taka forma komunikacji przestała ludzi interesować. Fajnie, że są resztkówki. Pisałem w życiu gdzieś na 10 forach. Chyba wszystkie poza tym już nie istnieją.
-
Deleted User 4876
Ostatni Bastion
Nomad robi co może, ale przegrywa kolejne bitwy. Wraca po jakimś czasie, ale S wciąż siłą stoi
www.MetalSide.pl
Ja bardzo lubię czytać Nomada. Ten drugi kiedyś był znośny, ale widać że ostatnio dopadły go jakieś problemy psychiczne plus używki. A Nomad trzyma poziom i w sumie fajnie się czyta te podjarke klasykami Heavy 
www.last.fm/user/darkfuneral18
Mnie też dopadły, ale co tam. Invader to fajny gość, ale specyficzny. Jak pewnie wielu ludzi. W tych czasach naprawdę trudno nie zwariować. Nie mówię, że "tamte" były cudowne. Zawsze się tęskni za tym, czego się nie widziało. Taka ludzka natura. Podjarka na muzę jest, traktuję to bardzo sentymentalnie.
Przepraszam ale o co chodzi z sytuacją że na Sanktuarium jest drugi Zdrajca? Proszę nie rozmywać mojej zdrady
Ja z nikim nie spółkowa... hmm... spiskowałem i działałem tylko i wyłącznie na... hmm... swoją rękę 
www.MetalSide.pl
A nie, nie kolego. Obaj byliście zdrajcami jednocześnie od początku. Za to samo zresztą. Maiden Cośtam lub Pasiaki
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Rozumiem...
A potężna i wszystkowiedząca społeczność Maiden Italia to przez gardło nie może przejść, czy jak?
W takim razie Max123
www.MetalSide.pl
Czoło jak czoło, gorzej z uszami niestety. Pas musiał się niekorzystnie zawijać. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
Reżimowe praktyki na forum trzeba opisać pasiakowi. On wygeneruje w ai artykuł i Pulitzera zgarnie. Bankowo.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Niejednokrotnie
Masz nosaMax323 pisze: ↑czw kwie 11, 2024 8:34 pm![]()
Reżimowe praktyki na forum trzeba opisać pasiakowi. On wygeneruje w ai artykuł i Pulitzera zgarnie. Bankowo.
Sorka za pomyłkę w cyferkach... 323!!
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8479
Proszę o bana na IP (mam jedno i to samo od lat)
Jestem pewny
Jestem pewny
To dobrze, że nie dałeś sobie za to uciąć ręki. Jeżeli myślisz, że masz stałe IP, to nie wiesz jak to działa obecnie. Nawet na obecnym koncie napisałeś już posty z dwóch różnych IP.
I jedna sprawa. Znudzi Ci się pisanie, to przestań pisać, zmień hasło, ale nie kasuj konta, bo robisz śmietnik na forum. Jak będziesz zakładał i kasował konta, będziemy usuwali wszystkie wpisy ze skasowanego konta.
Cześć Invader, do później Invader 
-
Deleted User 5490
To wcale nie poprawi porządku na forum, bo odpowiedzi na skasowane posty z tego skasowanego konta będą nadal, tylko wyrwane z kontekstu.
Invader, to bardzo fajny gość. Szkoda, że znów staje się trollem.
A nie można globalnie zamienić tych "deleted user" na jakiegoś użytkownika np "Krystyna"?
www.MetalSide.pl