To forum Iron Maiden, więc to logiczne że akurat w przypadku tego zespołu wymagania beda wyższe niż w przypadku innych kapel. To, ze u nich wyglada to "lepiej" niz u innych nie oznacza ze to jest dobrze. A inni wielcy pokazują, że się da.Bon Dzosef pisze: ↑śr wrz 28, 2022 3:32 pm A ktoś się kiedyś jarał?
Maideni sa na tym forum niedorzecznie opluwani za kotlety, podczas gdy w metalu w większości zespolow jest dużo gorzej i te nie zbierają batów
Behemoth
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Behemoth
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Pewnie wieszkosc wyszla zadowolona w Dublinie.
NIewielki ulamek to tacy jak My
NIewielki ulamek to tacy jak My
No i jest numer pierwszy na OLiS.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Z tej okazji Ner zalozyl Cameo

Dzis stukaja 4 lata od wydania ILYAYD.
Nadal jest to dla mnie album, ktory jak juz sie zalaczy, to leci od dechy do dechy.
10 < 11
Moze i "Dycha" to Ich Opus, ale do "Jedenastki" wracam sporo czesciej
Nadal jest to dla mnie album, ktory jak juz sie zalaczy, to leci od dechy do dechy.
10 < 11
Moze i "Dycha" to Ich Opus, ale do "Jedenastki" wracam sporo czesciej
Ner nie przekresla kolejnej plyty w stosunkowo niedlugim czasie od ostatniej permiery. Jak mowi, nastukali sporo materialu, numery z OCN sa juz na bandu dosc stare z powodu pandemii, wiec sa pomysly i jest rzezbione.
Kurde, już 9 lat The Satanist 
Nadal wybieram ILYAYD, ale Satanista to kawał albumu.
Nadal wybieram ILYAYD, ale Satanista to kawał albumu.
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Fajne. "Są bunkry i jest zajebiście". Anglojęzyczni nie zaczają 
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Dziś start trasy, podobno jest nowy set i nowa produkcja. To drugie w sumie już potwierdzono filmikami na IG, bo widać na nich nowy backdrop. Pewnie zagrają Malaria Vulgata, skoro już było prezentowane na Fryderykach.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Zgasł we mnie ten album, ale jeszcze go odkurze.
Nie ma po co tego słuchać xD
Z ostatnich wydawnictw dla mnie: ILYAYD > TS > OCN.
Swoją drogą o co chodzi z tym że Behehe nie zagrał od dawna trasy w Polsce ? Trochę dziwne to ignorowanie rodzimego rynku.
www.last.fm/user/darkfuneral18
Pale Horse wjechał do seta, ale jeszcze nie widziałem fragmentów sztuki.
Set znacznie lepszy od tego katowickiego. Szykuje się dobry koncert w czwartek 
Nie było przypadku z tym Pale Horse, jutro wjeżdża klip.
Jest w sieci pro-szot z Paryża.
Oglądałem streama. W sumie mogli się trochę bardziej wysilić z setlistą na tę okazję, żadnego naprawdę srogiego odkopu nie poczynili. Otwarcie mega dziwne i słabe, zwłaszcza że Ora na 2 miejscu. Nergal wokalnie niestety średnio i chyba nie słyszałem gorszego performance'u w jego wykonaniu. Dźwięk słaby, dużo gigów transmitowanych przez Arte brzmi znacznie lepiej.
Ciekawe, co z tego setu wytną na letnią trasę, bo nie ma opcji, żeby grali cały.
Ciekawe, co z tego setu wytną na letnią trasę, bo nie ma opcji, żeby grali cały.