Bruce Springsteen - Europa 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Springsteen - Europa 2024
Łysy, nie śmiej się z czyjejś tragedii 
Wygląda na to, ze losy koncertu ważyły się do samego końca, na soundchecku było Long Way Home nawet. Mogliby wydać jakieś oświadczenie czy kolejne koncerty odbędą się zgodnie z planem czy będzie dłuższa przerwa :/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Empatii tyle co włosów, myślałem że będziesz się zarzekał że wcale nie jesteś łysy 
Skoro był soundcheck, tp musiały zaszkodzić żabie udka.
Nie jestem lewakiem
Serio - szkoda mi tych ludzi co zmarnowali kilka dni życia na nic
www.MetalSide.pl
coś musiało się serio niedobrego wydarzyć, bo na drugim gigu legu w Belfaście było slabo z głosem, a jednak wyciągnął te 3h seta - później się dużo poprawiło, a tu jeb...oby bossisko wyzdrowiało bo za bardzo się jaram na ten koncert
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Mam ostatnio tyle na głowie, że ledwie mi się udało wydębić ten dzień wolny na wtorek i strasznie cieszyłem się, że mi się udało. Ale skoro odwołali koncert w ostatniej chwili, to oznacza, że "walka trwała" do samego końca. Gdyby od rana było jasne że jest tak rozłożony, że nie zagra to chyba daliby wcześniej oświadczenie i nawet nie wpuszczali ludzi do areny?
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Był normalnie widziany pod hotelem z synem
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Na iksie ktoś z tych psycholi, co jeździ na każdy koncert i koczuje jak cygan pod stadionem napisał: "Springsteen’s voice at the sound check was such that the cancellation really didn’t surprise me. I just hope he’s ok. Nothing said as yet but I would be amazed if Prague goes ahead. "
Mam nadzieję, ze to tylko odczucie tego gostka i będzie inaczej. Ale nie nastraja to optymistycznie
Mam nadzieję, ze to tylko odczucie tego gostka i będzie inaczej. Ale nie nastraja to optymistycznie
Wolę, żeby odwołali Pragę dzisiaj, a nie godzinę przed koncertem...
No jasne, odwołanie na godzinę przed to byłby koszmar. O ile wywinąć raz taki numer to wybaczalna rzecz, o tyle gdyby zrobił powtórkę to byłoby skur*****stwo. Zna swój organizm, więc powinien podjąć decyzję jutro, czy da rade zagrać koncert. Profesjonalnym podejściem byłoby wydanie oświadczenia czy najbliższe koncerty się odbędą.
To już nie są czasy Axla który się spóźniał 3h na gig. Nikt tego gigu nie odwołał umyślnie, oby sterydy pomogły na głos ...
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Ładnych kilka lat temu pamiętam jak Fish odwołał jeden z koncertów wspominkowych Misplaced Childhood dosłownie przed samym rozpoczęciem. Wyszedł sam na scenę i powiedział, że nie zaśpiewa bo się źle czuje, ma gorączkę etc. Chciałbym innego scenariusza ale mało czasu zostało. No chyba, ze dolegliwości trwają trochę dłużej niż od dziś i jednak miną do Pragi...
23 V śpiewał Thunder Road na jakimś uhonorowaniu i już było tak se więc chwilę to już trwa...Emilio pisze: ↑ndz maja 26, 2024 12:24 am Ładnych kilka lat temu pamiętam jak Fish odwołał jeden z koncertów wspominkowych Misplaced Childhood dosłownie przed samym rozpoczęciem. Wyszedł sam na scenę i powiedział, że nie zaśpiewa bo się źle czuje, ma gorączkę etc. Chciałbym innego scenariusza ale mało czasu zostało. No chyba, ze dolegliwości trwają trochę dłużej niż od dziś i jednak miną do Pragi...
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
Nawet nie "tak se", ale brzmiał fatalnie(właśnie posłuchałem). Można mieć tylko nadzieję, że odwołał Marsylię z myślą, ze to tylko jeden koncert do przełożenia i będzie gotowy na wtorek.
Kibel totalny. Tak samo wolne mam ogarnięte na Pragę. Cóż zobaczymy pozostaje czekać.
-
Deleted User 4876
Czekać i modlić się...!!! Bando Ateistów 
Edit: 250 numerów już :-/
Edit: 250 numerów już :-/

Kevin Buell to bliska osoba z ekipy Bossa, więc jeśli ta historyjka nie jest wyssana z palca, to jest nadzieja. A w poniedziałek w Praskiej Hard Rock Cafe zapowiedział swoją obecność Steve Van Zandt: "The day before the main event, on May 27, fans will have the chance to experience a special warm-up performance by Springsteen's guitarist, Steven Van Zandt, at Prague's Hard Rock Café."