05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Ej, Wam też wyczyściło dane adresowe po zalogowaniu na oficjalnej?
Nie są już konieczne podczas brania udziału w losowaniach i odbiorze wejściówek?
Nie są już konieczne podczas brania udziału w losowaniach i odbiorze wejściówek?
-
Deleted User 4876
Powodzenia w losowaniu życzę, mi się kuwa na Wiedeń znowu nie udało :/ ble... ustawione te losowania i tyle.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
nugz pisze: Do kina nie ide, znam te produkcje dobrze, na Rossa nie ma tixow,, Proxima niet, może odwiedzę sklep, bo niedaleko nocuję.
Jeszcze tylko ogarnąć bilety![]()
Ja idę do kina, ale tylko na maraton - widzę że nie tylko mnie blokuje Rossa. Może Overkill only czy co? Szkoda, ale przeboleję. Też odpuszczam Proximę bo to byłoby już za wiele. Dasz radę ogarnąć na ulicy legitny bilet mobilno-hologramowy? Nic nie mówię ale trzymam kciuki żeby się udało. Ja kupiłem od razu półtora roku temu bo wolałem nie ryzykować bolesnej powtórki z rozrywki.Sardi pisze: ↑czw maja 30, 2024 9:37 amZ tego wynika że chyba będą i w sklepie i pod stadionemkam pisze: ↑czw maja 30, 2024 9:24 am Piszą, że bedzie można wygrać Snake Pit:
'Don’t forget to pick up an #M72FanCard during your visit for a chance to win Snake Pit Passes and one of Morley's Cliff Burton Tribute “Power Wah-Fuzz” pedals! #M72FanCards will also be handed out at the venue on Friday and Sunday, and lucky winners will take home an autographed splatter vinyl!
Tylko, ze najpierw trzeba isc pod Stadion te M72FanCard i dopiero wtedy warto uderzac do pop up store.
Aaa, czytałem swego czasu ten fragment ale skupiłem się na kinie i mi uleciało. Tak więc i w sklepie i pod stadionem, ale wychodzi na to że są dwa oddzielne prajzy.
Jakiś czas temu widziałem ponownie fragmenty CEA, CS znam bardzo dobrze, ten trzeci koncert nie jest mi potrzebny, więc w ogóle olewam sobotę.
Jedynie Rossa bym brał pod uwagę, ale bilety wyparowały. Proxima - pass.
Wpadnę tylko do sklepu, bo i tak w okolicy kimam, chociaż już widziałem w sieci jak to wygląda.
Jedynie Rossa bym brał pod uwagę, ale bilety wyparowały. Proxima - pass.
Wpadnę tylko do sklepu, bo i tak w okolicy kimam, chociaż już widziałem w sieci jak to wygląda.
- johnny_o
Z tematu o Bossie uleciało więc ponawiam tutaj - gratki za snejka, jak Ci się udało?thorgal_30 pisze: ↑czw maja 30, 2024 4:19 pm Powodzenia w losowaniu życzę, mi się kuwa na Wiedeń znowu nie udało :/ ble... ustawione te losowania i tyle.
Szkoda, że podczas M72 dla 5th Membersów nie ma już materiałów z prób, fajne jaja tam były czasami 
-
Deleted User 8479
A Ty jesteś w fanklubie Mety? (pytam z ciekawości)
- blackcocker
- -#Moderator

On jest otwarty dla wszystkich od kilku lat (wczesniej chyba był płatny), więc każdy może być
teraz wyobraźcie sobie sytuacje, że Maiden daje możliwość ZA DARMO rozlosować sobie kilka miejsc na FTTB

#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
- johnny_o
Wyobraźcie sobie sytuację że Maiden grają każdego wieczoru co innego... Czysta abstrakcja i zupełnie inne podejście do fanów. Metallica Family > Maiden Family
Ci od Metalliki mają jakieś straszne kompleksy, bo muszą co chwila podkreślać jaka ta Metallica jest cudowna i jak bardzo gorsze jest Maiden. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- johnny_o
Jacy od Metalliki i jakie kompleksy? Ja tylko przytakuję w słusznej sprawie, kocham oba zespoły a kompleksa niet.
Metallica jest lepsza live od IM - to nawet nie kwalifikuje się na dyskusję 
- johnny_o
Od biedy można chociaż spróbować zrozumieć zwolenników objazdowego DVD rozróżniających uśmiechy czy gesty Adriana przy poszczególnych numerach i nimi się jarających, ale nie podlega dyskusji to że Meta dba o swoich fanów najlepiej na świecie, ot oczywista oczywistość 
Lepsze? Gorsze? To nie sport i nie sposób tego ocenić przecież. Oczywiście indywidualnie każdy ocenia według siebie, ale to jest opinia.
www.MetalSide.pl
Ok, inaczej - M to Premier League, IM ro najwyżej francuska - czyli 2,/3 zespoły idące na mistrza, a reszta wypełnia tabelę/walczy o utrzymanie 
- johnny_o
Porównania sportowe są bez sensu i trochę tańczymy o architekturze...
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

Ten klip powinien zamknąć wszelką dyskusję: https://www.youtube.com/watch?v=Mt5MCfJ5tZQ
Przypomnę tylko, że Maiden po kilku grzmotach w Bolonii odwołali cały koncert, a Meta grała pod gołym niebem w trakcie ulewy i burzy z piorunami, a do tego jeszcze Jaymz z rozciętą ręką. Komentarz zbędny.
To prawda, po prostu miałem na myśli, że jest bardziej atrakcyjna, zaczynając od niedzielnych fanów (np. scena, oprawa), po tych frików od setlist (tutaj nie ma o czym gadać).
I jak słusznie zauważyłeś - koncert Maiden będzie się różnił tym, co ewentualnie ktoś z publiki wrzuci na scenę, ewentualnie Steve wyjebie się o odsłuch, albo Jankowi pękną portki od karate na scenie
Ostatnio zmieniony pn cze 03, 2024 7:17 pm przez nugz, łącznie zmieniany 3 razy.
Mieli chłopcy fuksa, że ich ani prąd, ani "pierun" nie popieściły 
- johnny_o
Wicker się wbił i pięknie podsumował - w zasadzie na tym możemy zakończyć dalsze rozkminy, albowiem godne to i sprawiedliwe, słuszne i zbawienne!