Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Rotacje w secie pewne?WICKER MAN pisze: ↑pn kwie 08, 2024 10:14 pmZe "Skunkworks" ma niby być jakiś rarytas ("Inertia" lub "Innerspace", zdaje się oba były grane w 2002)... Za to kojarzę, że miało nic nie być z "Tattooed Millionaire"...
Balls To Picasso - 2 (Tears, Laughing)
Skunkworks - 1 (Inertia/Innerspace)
Accident of Birth - 4/5 (Accident, Road, Darkside, Man of Sorrows, rotacyjnie Omega/The Magician)
Chemical Wedding - 4 (Chemical, King In Crimson/Killing Floor, The Tower, rotacyjnie Alchemist/Gates of Urizen)
Tyranny of Souls - 1/2 (tytułowy)
The Mandrake Project - 3/4 (Afterglow, Rain, Many Doors To Hell, Shadows/Resurrection)
Myślę, że jest szansa na jeden akustyczny numer w secie i tu obstawiam rotacyjnie: Arc of Space, Jerusalem i Navigate The Seas of The Sun. Ciekawe czy wpadnie coś epickiego typu "Book of Thel" - w sumie dłuższe numery dają przerwę na herbatkę więc to także opcja.
Zrezygnowalem z Guadalajary na rzecz dodatkowego koncertu w Santa Anie, bo zalezalo mi zeby byc na pierwszym, ale jesli pojawilaby sie ktoras z moich osobistych perelek dopiero w Meksyku, to pewnie bede zalowal ;p
Chociaz jest szansa jeszcze pozniej nadrobic w Europie.
UP THE IRONS !!!
Jak zagra coś ze Skunkworks to obstawiam Back from the Edge, a z Chemical zdziwiłbym się gdyby nie zagrał Jerusalem, bo zdarzało mu się go grać w ostatnich latach przy różnych okazjach.
W piątek pierwszy koncert w LA.
A ten drugi?
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

W najbliższy piątek secret show pod nazwą "The House Band of Hell" (nawiązanie do teledysku "Rain on the Graves") w kultowym Whisky A-Go-Go w West Hollywood.

-
Piotr Lange
- -#Moonchild

https://cbncuritiba.com.br/materias/bru ... -curitiba/
Kolejny zaszczyt dla Dickinsona. Trochę tego ma. W sumie nie dziwi mnie to.
Kolejny zaszczyt dla Dickinsona. Trochę tego ma. W sumie nie dziwi mnie to.
Mam do sprzedania dwa bilety na Bruce’a w Tallinnie - kosztowaly po 79.90€, ale chetnie oddam oba za 140€.
UP THE IRONS !!!
- blackcocker
- -#Moderator

Przynajmniej jeden Brytol dowiózł 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
04: Hexvessel(?), Thy Catafalque, Kasia Lins/Hellripper
05: Metallica, Furia
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
06: Mystic Festival, Metallica, Iron Maiden + Alter Bridge + Queensryche, Alter Bridge, The Warning(?)
Accident of Birth
Abduction
Laughing in the Hiding Bush
Afterglow of Ragnarok
Chemical Wedding
Resurrection Men
Rain on the Graves
The Alchemist
Book of Thel
The Tower (Band introduction, shortened version of song, just one chorus and short solo)
Road to Hell
Navigate the Seas of the Sun
Faith
Tears of the Dragon
Darkside of Aquarius ("The fascist from the east is coming, mothers hide your sons")
Abduction
Laughing in the Hiding Bush
Afterglow of Ragnarok
Chemical Wedding
Resurrection Men
Rain on the Graves
The Alchemist
Book of Thel
The Tower (Band introduction, shortened version of song, just one chorus and short solo)
Road to Hell
Navigate the Seas of the Sun
Faith
Tears of the Dragon
Darkside of Aquarius ("The fascist from the east is coming, mothers hide your sons")
www.MetalSide.pl
No to była sztuka Sztuka na żywo w Berlinie. Bruce miał głosik jak tralala … a to przejście z Tower w Road to Hell mnie rozwaliło xd 
Pod koniec juz trochę zmęczenie było słychać, ale i tak petarda forma. 1,5h na pełnej świni, a finał "Darkside of Aquarius" to przesztos - nakrętka publik level max 
www.MetalSide.pl
Przekozacki gig.Zdecydowanie lepszy niż na Mystic.Dzialo się na scenie,działo się pod scena.Szkoda ze nie było Jerusalem ale I tak jestem mega zadowolony.Wczoraj Bronek dobrze mi skopał tylek 
- blackcocker
- -#Moderator

Czyli na chama się pchałeś?
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Po polsku, a nie na chama 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Ja przyszedłem na 15 min przed supportem i spokojnie w 2 rzędzie stanąłem. Przede mną 2 starsze panie (60+) sobie barierkowaly
Przez cały koncert wokół mnie luz i nikt nawet przez sekundę nie napierał... Niemcy 
Co ciekawe pod klub przyszliśmy chwile po 13 spotkać się ze znajomymi i zgarnać ich na mecz, a pod drzwiami już koczowało z 8 osób... pytanie, po co?
Co ciekawe pod klub przyszliśmy chwile po 13 spotkać się ze znajomymi i zgarnać ich na mecz, a pod drzwiami już koczowało z 8 osób... pytanie, po co?
www.MetalSide.pl