Iron Maiden Big Survivor 2024 - Komentarze
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8479
Re: Iron Maiden Big Survivor 2024 - Komentarze
No mega jest, zarąbiste zwolnienie w środku ma i kapitalne solo Dave'a. I tematyka utworu bardzo fajna (w takich gustuje) a nie jakieś pierdoły o rycerzach czy smokach 
jak widzę te survivory to się nie dziwię, że maidensy nie odświeżają pewnych kawałków ha ha ha
-
Deleted User 8479
Nie wiem jak ten Run to the Hills może być dalej w grze, przecież ten refren jest okropny, strasznie infantylnie brzmi, jedynie solówka Murraya podciąga go do góry, ale imo powinien odpaść jako pierwszy a dalej jest w grze :/
-
Deleted User 8479
Nie wiem czy zauważyliście, ale śmieszny fakt - w zabawie którą prowadził ostatnio Saimon ten iron maiden cup - wygrało Hallowed, a w big survivor 2023 się nawet nie załapał xD
-
Deleted User 8479
@Saimon1995 - To jednak Ty zakładaj tematy od Synka do Feara (tylko z okładką xd) bo raczej wcześniej się wyrobisz niż ja. Ja założę od Factora do BNW.
Skończmy jedne i wtedy Aczniecie razem następne. I może zgrajcie godziny podliczeń. Będzie nam łatwiej głosować
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8479
No możemy razem zacząć, tyle, ze ja śpie o różnych porach nie jestem rannym ptaszkiem, i tak chciałem przesuwać na noc te moje głosowania, ale specjalnie wstaje wcześniej na mecze i podliczam.
To może podłączajcie wieczorem
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8479
No możemy, o ile Saimon będzie miał czas. Jakos to zgramy, po Euro pewnie będę wstawać o 18tej (jak pracuję w nocy przeważnie, to muszę się wyspać)
-
Deleted User 8479
No i SiT stracił koronę najlepszego albumu, który miał przez wiele lat. Deja Vu nie załapie się w takim razie do zabawy, bo był na 4 pozycji, a z SiT wchodzą tylko 3 kawałki, przykro mi.
-
Deleted User 8479
Tylko z pierwszego miejsca wychodza 4 kawałki 
Czyli jedyna wątpliwość to akacja vs still life?
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8479
-
Deleted User 8479
No i jeszcze nie wiadomo co przejdzie z Maiden i killers
Wywalenie SiT pewnie taktyczne, żeby znowu nie wygrało.
-
Deleted User 8479
Niektórzy też nie głosowali, to może przespali, to uratowało resztę płyt, ale ja się tam cieszę, bo przynajmniej coś nowego, kto wie może kiedyś jeszcze Synek wróci na tron.