no dobra może przesadziłem z tym określeniem i wszystkich urażonych bardzo serdecznie z tego miejsca przepraszam, byłem trochę zdenerwowany i tak napisałem. Nie zmienia to jednak faktu, że Nightwisha nie lubię, do czego mam chyba pełne prawo
Do tego masz jak najbardziej prawo,jednak następnym razem zastanów się jak zaczniesz wygadywać takie głupstwa. Wieu podoba się ta muzyka , wtym także mojej skromnej osobie.
Kea pisze:posprzątałam. uprasza się o niebałaganienie więcej bo się temat nagle usunie przypadkowo jeszcze a po co...
usunełas moja uwage mo nie umiesz zniesc kryryki dziwczyno zastanow sie co ty robisz
dzizas mielismy nie smiecic zdaje sie, ze Kea tez kiedys mi jakiegos posta usunela , i co z tego sa jeszcze privy na takie rzeczy... i czy juz tylko tutaj dyskutujemy o urodzie Tarji ? ..... eot
Kea pisze:posprzątałam. uprasza się o niebałaganienie więcej bo się temat nagle usunie przypadkowo jeszcze a po co...
usunełas moja uwage mo nie umiesz zniesc kryryki dziwczyno zastanow sie co ty robisz
łaskawie się odpieprz. jak coś się nie podoba, to nikt Cię tu nie trzyma. poza tym nie znasz mnie więc nie masz prawda osądzać. i nie zamierzam dłużej "dyskutować" z Tobą. aha - i nie rób bajzlu. podobno Ci to przeszkadza.
łaskawie się odpieprz. jak coś się nie podoba, to nikt Cię tu nie trzyma. poza tym nie znasz mnie więc nie masz prawda osądzać. i nie zamierzam dłużej "dyskutować" z Tobą. aha - i nie rób bajzlu. podobno Ci to przeszkadza.
ja sie do nikogo 1 nie dopiepszam tylko ty i to z idiotycznych powodow tez nie mam zamiaru z toba dyskutowac tylko w koncu musialem zareagowac na twe idiotyczne uwagi aha a tak walczysz zeby bylo grzecznie to niie pisz ze sie mam odpieprzyc... Up The Iron's