Żeby nawet nerki lub małej "szaszetki"? Qrwe syny
05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
A inhalator na astmę, komórkę, portfel, trzy paki smarkotek na alergię, pakę gum orbit blueberry to mam na sznurek nadziać i na szyję powiesić...?
Witam wszystkich, jestem tu nowy. Wybieram się z żoną na koncert, trochę kilometrów mamy do przejechania (północ Polski), szukam informacji kiedy zaczyna się właściwy koncert Metallicy, ale nie mogę nigdzie znaleźć. Będzie to nasz pierwszy koncert więc nie wiem jak to wyliczyć ile grają supporty itd. Byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał mniej więcej o której zaczyna się właściwy koncert. Z góry dziękuję, miłego dnia wszystkim 
Zabierzcie więcej... wytrzymają to. Będzie Sold Out! A serio - nie muszą tego robić, to nie robią. Mniej roboty, a hajs i tak się zgadza.spooki pisze: ↑wt lip 02, 2024 11:08 am Co nam serwuje Live Nation w Polsce w porównaniu do innych krajów europejskich:
- wyższe ceny biletów na koncert,
- zakaz wnoszenia plecaków i torebek (chyba że do depozytu za 50 zł),
- brak darmowej komunikacji miejskiej przy okazaniu biletów w dniach koncertów,
- brak losowania wejściówek do snake pit,
- a na innych koncertach dodatkowe oszukańcze kategorie cenowe, jak early entrance.
Czas rezygnować z imprez tego oszukańczego organizatora u nas w kraju, zwłaszcza po tym jak poczułem ostatnio jak "normalniej" może być na imprezach zagranicznych.
www.MetalSide.pl
Po prostu bądźcie najlepiej około 20 już na swoich miejscach.Bart123 pisze: ↑wt lip 02, 2024 12:16 pm Witam wszystkich, jestem tu nowy. Wybieram się z żoną na koncert, trochę kilometrów mamy do przejechania (północ Polski), szukam informacji kiedy zaczyna się właściwy koncert Metallicy, ale nie mogę nigdzie znaleźć. Będzie to nasz pierwszy koncert więc nie wiem jak to wyliczyć ile grają supporty itd. Byłbym wdzięczny jakby ktoś napisał mniej więcej o której zaczyna się właściwy koncert. Z góry dziękuję, miłego dnia wszystkim![]()
- blackcocker
- -#Moderator

A taka bieda w kraju...
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Dziéki Tuskowi tak się wiedzie! 
Ludzie nie mają opamiętania z tymi biletami. Wszystko wezmą i wykupią
www.MetalSide.pl
- blackcocker
- -#Moderator

No właśnie ja nie mogę tego pojąć. Widzę czasem jak sprzedają po grupkach bilety po 1200 zł, bo kupili platinum za 1400, a teraz już te bilety platinum kosztują na oficjalnej stronie TM 800 zł przykładowo. Naprawdę, nie ma takiej refleksji, że "ej kurwa, coś to nie za drogo?!" XD Bez jaj. Rozumiem nie znać rynku koncertowego i nie znać cen biletów, ale jakaś granica przecież powinna być. Nie szkoda mi ani trochę takich osób, ale rozbraja mnie po prostu głupota.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Siema wie ktoś co z gastronomia i alkoholem ?
to tez bardzo często zwykła nieświadomość, a na to własnie licza parówy z lnblackcocker pisze: ↑wt lip 02, 2024 4:30 pm No właśnie ja nie mogę tego pojąć. Widzę czasem jak sprzedają po grupkach bilety po 1200 zł, bo kupili platinum za 1400, a teraz już te bilety platinum kosztują na oficjalnej stronie TM 800 zł przykładowo. Naprawdę, nie ma takiej refleksji, że "ej kurwa, coś to nie za drogo?!" XD Bez jaj. Rozumiem nie znać rynku koncertowego i nie znać cen biletów, ale jakaś granica przecież powinna być. Nie szkoda mi ani trochę takich osób, ale rozbraja mnie po prostu głupota.
U niech sezon na jelenie cąły rok :/
- blackcocker
- -#Moderator

No nieświadomość, nieświadomością, ale jak ktoś widzi bilet za 1000+ to nie odpala się naprawdę jakaś lampka ostrzegawcza, że ej, to nie jest tyle warte?nugz pisze: ↑wt lip 02, 2024 5:16 pmto tez bardzo często zwykła nieświadomość, a na to własnie licza parówy z lnblackcocker pisze: ↑wt lip 02, 2024 4:30 pm No właśnie ja nie mogę tego pojąć. Widzę czasem jak sprzedają po grupkach bilety po 1200 zł, bo kupili platinum za 1400, a teraz już te bilety platinum kosztują na oficjalnej stronie TM 800 zł przykładowo. Naprawdę, nie ma takiej refleksji, że "ej kurwa, coś to nie za drogo?!" XD Bez jaj. Rozumiem nie znać rynku koncertowego i nie znać cen biletów, ale jakaś granica przecież powinna być. Nie szkoda mi ani trochę takich osób, ale rozbraja mnie po prostu głupota.
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Pewnie tradycyjnie gumowe zapiekanki po 30 zł i szczochowate Tyskie po 25 zł, chyba nie spodziewa się nikt czegoś innego
Forum internetowe to poważna sprawa.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

W przypadku większości - pewnie. Tylko to nie do nich(nas) jest kierowana ta oferta. W przypadku dużych zespołów często aktywizują się widzowie którzy normalnie na koncerty nie chodzą, rynku nie śledzą, ale wow, pokazała mi się reklama Mety na Narodowym to obczaję. O kurde, bilety po tysiaku, grubo, no ale co zrobić, raz w życiu tyle zapłacę. To raz.blackcocker pisze: ↑wt lip 02, 2024 5:18 pmNo nieświadomość, nieświadomością, ale jak ktoś widzi bilet za 1000+ to nie odpala się naprawdę jakaś lampka ostrzegawcza, że ej, to nie jest tyle warte?nugz pisze: ↑wt lip 02, 2024 5:16 pmto tez bardzo często zwykła nieświadomość, a na to własnie licza parówy z lnblackcocker pisze: ↑wt lip 02, 2024 4:30 pm No właśnie ja nie mogę tego pojąć. Widzę czasem jak sprzedają po grupkach bilety po 1200 zł, bo kupili platinum za 1400, a teraz już te bilety platinum kosztują na oficjalnej stronie TM 800 zł przykładowo. Naprawdę, nie ma takiej refleksji, że "ej kurwa, coś to nie za drogo?!" XD Bez jaj. Rozumiem nie znać rynku koncertowego i nie znać cen biletów, ale jakaś granica przecież powinna być. Nie szkoda mi ani trochę takich osób, ale rozbraja mnie po prostu głupota.chodzi o jakiś taki instynkt samozachowawczy XD
Dwa, spora część ludzi lubi przepłacać, a dobro przepłacone smakuje lepiej. Ta zasada działa w każdej skali. Małej - piwo w knajpie za dwie dychy czy burger za cztery; średniej - bilet na koncert za tysiaka, telefon za 3 tysie ale z logo jabłuszka na obudowie, czy też dużej: kredyt po same kule na mieszkanie za kilkanaście tysięcy za m2
Mnie bolał zakup biletu za tą kwotę, no ale jako, że to jeden z moich ulubionych zespołów a jakimś cudem jeszcze ich nie widziałem to jakoś przeżyję...
Tylko fakt, wkurza mnie też ten nowy wymysł o braku nawet najmniejszych toreb... Zjeb jakiś to wymyślił... Na szczęście planuję tylko portfel, telefon i powerbank mieć przy sobie, to w kieszeniach bojówek się zmieszczą...
Tylko fakt, wkurza mnie też ten nowy wymysł o braku nawet najmniejszych toreb... Zjeb jakiś to wymyślił... Na szczęście planuję tylko portfel, telefon i powerbank mieć przy sobie, to w kieszeniach bojówek się zmieszczą...
Night Mistress Fan Club Łódź
Dzisiaj wygram M&G. Powiem Larsowi, żeby zrobił porządek z polskim LN 

Dobrze, że nie jestem kolekcjonerem, bo musiałbym warować już dziś po 3 plakaty i splatter vinyl
Ostatnio zmieniony śr lip 03, 2024 10:09 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
To podobna strzyga 
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Spora kolejka przed pop upem (duży!) o 10.00, asortyment dosyć bogaty ale bez szału. Wziąłem komplet pięciu kubków, pita nie udało się wylosować.
Kto normalny o 10 rano stoi przed PUS!