05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 05-07/07/2024 - Metallica - Warszawa
Interwencja pomogła.
johnny pewnie od wczoraj rana pisze relację. To może być najdłuższy post ever 
Ja mam takie pytanie.....czy był problem wejsc na screen biletu z apki, czy tylko koniecznym bylo mieć bilet w aplikacji ticketmastera. Pytam w kontekscie koncertu Lenny Kravitza, na który żona ma screen biletu.....bo jej kumpel kupował w przedsprzedaży Citybanku
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Kontrolerzy wokół mnie nie sprawdzali czy to apka, tylko czekali na podstawienie kodu pod czytnik. Myślę, że może się udać że screenem.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8479
kurde ja też mam kod, zeby mnie wpuscili
Nie ryzkowałbym na Waszym miejscu wchodzniem bez telefonu. Było info przed koncertem Metalliki, że tylko na apkę.
Jak było w realu, nie wiem.
Jak było w realu, nie wiem.
- Frank Drebin
- -#Clansman

My wchodziliśmy na screen. Nie było żadnego problemu. Do aplikacji był bardzo utrudniony dostęp.cezi pisze: ↑sob lip 13, 2024 7:05 pm Ja mam takie pytanie.....czy był problem wejsc na screen biletu z apki, czy tylko koniecznym bylo mieć bilet w aplikacji ticketmastera. Pytam w kontekscie koncertu Lenny Kravitza, na który żona ma screen biletu.....bo jej kumpel kupował w przedsprzedaży Citybanku
FotD = TOP5 albumów Maiden
Taka ciekawostka ... jechałem dziś przez Radomsko i tuż przed wjazdem na gierkówkę jest tam pastwisko dla tirów. Wydaje mi się, że na tym postoju stoi cała stadionowa produkcja Metalliki w kilkunastu tirach 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Haha! Foty masz? 
Niestety, prowadziłem auto.
Natomiast patrzę na stronę - Meta była teraz w Madrycie. Raczej w 18h od zakończenia nie dojechaliby do Polski. Zresztą ... po co? Kto inny ma tak dużą produkcję sceniczną i firmę z logo z piorunem/ łamańcem w stylu kąta ostrego?
Natomiast patrzę na stronę - Meta była teraz w Madrycie. Raczej w 18h od zakończenia nie dojechaliby do Polski. Zresztą ... po co? Kto inny ma tak dużą produkcję sceniczną i firmę z logo z piorunem/ łamańcem w stylu kąta ostrego?
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Jasne, ja nie prowadzę ale i tak nieraz żałuję że nie zdążyłem cyknąć fotki. No właśnie... Może AC/DC ma bliżej, to część akurat niepotrzebnych gratów, albo tych które biorą od miejscowych? Ciekawe to bardzo.
Oni na pewno mają 2 sceny w zanadrzu, które równolegle jeżdżą po Europie, także te tiry mogły po prostu transportować sprzęt po naszej części kontynentu.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Scena jest w EU jedna, ale mają dwa sety wież. Podobno część tych oklejonych Iveco będą na sprzedaż.
Myślę, że logistyka jest taka, że 2 sety gratów się bujają.
www.MetalSide.pl
Teraz jest inny harmonogram, zwykle mieli 2 systemy - Czarny i Niebieski. Teraz w EU była jedna scena. Jest na yt typ z obsługi , który mówi o technikaliach za kulisami. Wieze długo się rozstawia, dlatego mają 2 zestawy żelastwa.
Ostatnio zmieniony pn lip 15, 2024 10:59 pm przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.
Pierwsza noc już jest na livemetallica. Za dwa miesiące powinno być na forum jitf.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
Będzie piracone?! Administrator to widzi???
Nie będę palcem pokazywał, od kogo wiem o istnieniu tamtego forum.
A
B
C
D
E
B
C
D
E