The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
Jest jeszcze jakiś zespół tego formatu, do którego fani dorabiają podobne teorie na podstawie jakichś durnot w sieci, kiedy sam band nawet nie wie, o co chodzi i ma wyjebane? 
-
Deleted User 8263
No to akurat też nie do końca bo wiele nugzow smialo się z teorii na bazie tego, że na Legacy Bruce mówił see you somewhere on tour, a potem było Future Past
Jak wyciekł opis trasy kilka godzin przed ogłoszeniem, to też nazwałeś go fejkiem. Sam chyba do końca nie wierzyłeś w to "somewhere".
A
B
C
D
E
B
C
D
E
-
Deleted User 8263
Opis trasy brzmiał jak fake bo nie spodziewalem się beki z Roda. Samo Somewhere zastanawialo
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Szczerze powiedziawszy bardziej mnie interesuje co szykują na kolejny rok, niż ewentualność wydania 14ego albumu Live.
Fakt, wtedy byłem tutaj w tej grupie, której nie ponosiły aż tak emocje, ale faktycznie, te odklejki i wróżenie, z których zawsze była tutaj beka, znalazły jakieś odbicie w realu 
Jeszcze gdzie alarmtickety ktos wyhaczyl? 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Gdyby ktoś nadal miewał mokre sny z myślą o tym, że na kolejnym legu trasy będą jakieś roszady, to Nicko nie pozostawia złudzeń.
https://youtu.be/nWKqAHERrxs?feature=shared&t=458
https://youtu.be/nWKqAHERrxs?feature=shared&t=458
Poruszające i pouczające, a przy tym zabawne - miło że Nicko nie stracił nic ze swojego poczucia humoru. Dla mnie w przyszłym roku może i zostać Future Past bo z chęcią zobaczę raz jeszcze nawet bez jakichkolwiek zmian, ale szkoda jubileuszu. Nowej płyty ani nie wymagam, ani się jej nie spodziewam więc temat dla mnie nie istnieje, ale może w takim razie pięćdziesięciolecie trzymają na 2030 i okrągłą rocznicę pierwszego albumu? Wiadomo że te wszystkie dywagacje szmatławców były o kant dupy, ale jednak nie spodziewałbym się takiego zupełnego business as usual.
Nie no za rok będzie nowa trasa już.
Planowanie w ich wieku 6 lat w przod to chyba lekka przesada. Może jednak 50lecie zespołu w 2025?
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Jeśli uda się sprowadzić dupę Murraya z Hawajów 
Powinna być, a czy będzie...
To było bardziej z przymrużeniem oka - jasne że nie planują na więcej niż rok-dwa do przodu. Chodziło mi bardziej o podejście w stylu "nic nie planujemy na 2025, zrobimy w 2030 jeśli dociągniemy". Co byłoby spójne z różnymi zarzutami które się tu na każdym kroku pojawiają.Budziol pisze: Planowanie w ich wieku 6 lat w przod to chyba lekka przesada. Może jednak 50lecie zespołu w 2025?
Najwięcej w tej chwili zależy od Nicko i życzyłbym sobie stosownej trasy w przyszłym roku, ale jeszcze przez chwilę będzie wróżenie z fusów.
-
Lonerunner
- -#Prisoner

Z Nicko jest, jak jest, facet nie ukrywa że na 100 procent do formy nie wrócił. Zobaczymy jak wypadną koncerty w tym roku. Może to być jego ostatni raz z Maiden. Szanuję Go za szczerość, mówi jak jest. Moim zdaniem albo mu się uda jeszcze zagrać za rok w Europie, albo zespół ogłosi zastępcę.johnny_o pisze: ↑ndz lip 21, 2024 6:54 pmPowinna być, a czy będzie...
To było bardziej z przymrużeniem oka - jasne że nie planują na więcej niż rok-dwa do przodu. Chodziło mi bardziej o podejście w stylu "nic nie planujemy na 2025, zrobimy w 2030 jeśli dociągniemy". Co byłoby spójne z różnymi zarzutami które się tu na każdym kroku pojawiają.Budziol pisze: Planowanie w ich wieku 6 lat w przod to chyba lekka przesada. Może jednak 50lecie zespołu w 2025?
Najwięcej w tej chwili zależy od Nicko i życzyłbym sobie stosownej trasy w przyszłym roku, ale jeszcze przez chwilę będzie wróżenie z fusów.
I już nie wróci, o czym też mówi na filmiku. Tak, szczerość na mega propsie i tylko podziwiać jego niezmiennie pogodne usposobienie. Niech gra jak najdłużej!
W dupie z tym całym Lazarusem, Tommy Aldridge czeka! 
Facet jest starszy od Nicko, a nadal jest jednym z największych hard-hitterów, jakich widziałem 
-
Lonerunner
- -#Prisoner