Co dziwne - ma szansę się sprawdzić. Lub nie.
Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
www.MetalSide.pl
Na streamie z KK albo Accept widziałem jakieś bajorko, w którym paru panów radośnie sobie podskakiwało
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

To prawda, jednak chyba popyt na IM nie jest aż tak wielki żeby przykładowo zagrali jeszcze trzy koncerty na stadionach/outdoor. Powiedzmy Berlin, Stuttgart i Essen - to już by zebrało ponad 100 tys. do tego Wacken z podobną widownią, choć festiwal wyprzedaje się na pniu a nabywcami biletów nie są tylko fani Maiden. Sądzę, iż znakomita większość widowni to stali bywalcy, którzy uczestniczą w imprezie od lat, bez względu na jej skład.
To chyba mieli jakieś prywatne wykopane, bo sucho jest pieruńsko
www.MetalSide.pl
Wiadomo, w końcu jestem rzetelnym źródłem newsów i spekulacji.
Forum internetowe to poważna sprawa.
O, ten typ lubi spekulacje, nadaje się tutaj 
On chyba czyta Sanktuarium, bo nie mówi nic, o czym byśmy tu nie pisali 
Fajny kanał, ale bardziej dla normików.
Fajny kanał, ale bardziej dla normików.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Jest z Ukrainy, może Nas czytać 
Kiedyś mu wysyłałem video życzenia urodzinowe dla Halforda, zrobił filmik z kompilacją takowych i wysłał Robowi. Fajna akcja, Rob obejrzał i było mu miło. Chłop nieźle się ustawił przez ostatnie kilka lat. Zaprasza do swoich materiałów nie byle kogo, a kanał jest w miarę młody.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

I szacunek za promowanis metalu i pracę, to zawsze w cenie.Schizoid pisze: ↑śr sie 07, 2024 12:02 pm Kiedyś mu wysyłałem video życzenia urodzinowe dla Halforda, zrobił filmik z kompilacją takowych i wysłał Robowi. Fajna akcja, Rob obejrzał i było mu miło. Chłop nieźle się ustawił przez ostatnie kilka lat. Zaprasza do swoich materiałów nie byle kogo, a kanał jest w miarę młody.
Nie to co ten chuj zalewskiPiotr Lange pisze: ↑śr sie 07, 2024 2:48 pmI szacunek za promowanis metalu i pracę, to zawsze w cenie.Schizoid pisze: ↑śr sie 07, 2024 12:02 pm Kiedyś mu wysyłałem video życzenia urodzinowe dla Halforda, zrobił filmik z kompilacją takowych i wysłał Robowi. Fajna akcja, Rob obejrzał i było mu miło. Chłop nieźle się ustawił przez ostatnie kilka lat. Zaprasza do swoich materiałów nie byle kogo, a kanał jest w miarę młody.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dla ch**a to jednak szacunek mam, dla pozerskiej szmaty z sodówą zamiast mózgu - wcaleSardi pisze: ↑śr sie 07, 2024 5:54 pmNie to co ten chuj zalewskiPiotr Lange pisze: ↑śr sie 07, 2024 2:48 pmI szacunek za promowanis metalu i pracę, to zawsze w cenie.Schizoid pisze: ↑śr sie 07, 2024 12:02 pm Kiedyś mu wysyłałem video życzenia urodzinowe dla Halforda, zrobił filmik z kompilacją takowych i wysłał Robowi. Fajna akcja, Rob obejrzał i było mu miło. Chłop nieźle się ustawił przez ostatnie kilka lat. Zaprasza do swoich materiałów nie byle kogo, a kanał jest w miarę młody.
No właśnie widziałem że strasznie cie zabolały słowa tej pozerskiej szmaty, czekam w tym wypadku na reakcję nugza, bo kolejny user obraża nieznajomą sobie osobęPiotr Lange pisze: ↑śr sie 07, 2024 6:48 pmDla ch**a to jednak szacunek mam, dla pozerskiej szmaty z sodówą zamiast mózgu - wcaleSardi pisze: ↑śr sie 07, 2024 5:54 pmNie to co ten chuj zalewskiPiotr Lange pisze: ↑śr sie 07, 2024 2:48 pm
I szacunek za promowanis metalu i pracę, to zawsze w cenie.![]()
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Żeby tylko mnie zabolały nie byłoby problemu, generalnie mam kompletnie gdzieś czyjeś opinie, bo te są z natury względne. Tylko jak nazywasz to, co grają IM i inni heavymetalowcy "śmieszną muzyką", to co powiedzieć o twórczości Z? Gdyby taką opinię wyraził taki Paderewski czy inny klasyk, to by mnie nawet nie zdziwiło, tylko że zazwyczaj to są ludzie na poziomie i nie obrażają innych artystów. Tyle w temacie bo nawet prądu na to szkoda...Sardi pisze: ↑śr sie 07, 2024 7:09 pmNo właśnie widziałem że strasznie cie zabolały słowa tej pozerskiej szmaty, czekam w tym wypadku na reakcję nugza, bo kolejny user obraża nieznajomą sobie osobęPiotr Lange pisze: ↑śr sie 07, 2024 6:48 pmDla ch**a to jednak szacunek mam, dla pozerskiej szmaty z sodówą zamiast mózgu - wcale![]()
Kiedy Ty używasz tanich słów, to musiał Cię Zalew ustrzelić
Przecież ich nie obraził. Czy powiedział, że są np. wypranymi, zmęczonymi cwelami? Nie
Nie znam jego muzy, kojarzę głównie z Idola. Na koncercie było spoko. Chłop chyba skumał szybko, że nie zrobi z Polsce kariery na hm 
Ostatnio zmieniony śr sie 07, 2024 8:06 pm przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie czyni to z niego ani pozera, ani nie zabiera prawa do własnego zdania, dalej będąc fanem Maiden. Przecież po stronie hejterów Sen pewnie padały podobne tutaj teksty, i znacznie gorsze 
Myślę, że jest bardzo ogarniętym muzykiem. Mnie też coś w nim przeszkadza, coś odrzuca, ale jest kotem sceny, nie odbiorę tego typowi.
Myślę, że jest bardzo ogarniętym muzykiem. Mnie też coś w nim przeszkadza, coś odrzuca, ale jest kotem sceny, nie odbiorę tego typowi.
Ale on nie mówił, że Senjutsu to śmieszna muzyka, tylko generalnie IM to śmieszna muzyka.
Nie sprecyzował niczego. Chyba nie sądzicie, że docenia tyłko Hills 
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Na prawdę mówienie, że IM i Metal to śmieszna muzyka jest takie fajne? Ma prawo do własnego zdania i emocji ale inni również. Jak powiedziałem, szkoda czasu na dyskusję o gościu popadającym w skrajności, z resztą masa osób już skomentowała tę wypowiedź. Szkoda miejsca na forum.