No, nie bądźcie dzosefem 2.0. Nie warto.Sardi pisze: ↑sob sie 17, 2024 2:03 amNo już bez przesady, jakiś chłopak siedzi sobie i gada o muzyce, gdzie tu powód żeby kogoś obrażać?johnny_o pisze: ↑śr sie 14, 2024 2:41 pm O kurwa, co to za popierdoleniec? Wyłączyłem w 1.17 bo mi uszy zaczęły krwawić. Dżilan zawsze mnie wkurwiało jak mało co, może tak wymówić tylko ktoś kto nie zna angielskiego i nigdy nie słyszał żadnego wywiadu albo koncertu, nie słyszał niczego. I nie, ta płyta nie ma podjazdu do najlepszych rzeczy ze SM, choć jest bardzo dobra.
Deep Purple
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Deep Purple
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Są ludzie nieskorzy do autorefleksji i wspomniany kolega takie wrażenie właśnie sprawia. Natomiast foch, kto wie, to może być ta dojrzałość 
Wróci. Do kolejnego szamba i kolejnego "focha". Przecież już kiedyś "odszedł" z forum (po pierwszym Dzbanie Roku). Po czym wrócił i zapowiadał, że będzie pisał tylko w tematach IM. Nawet nowe konto się pojawiło z tej okazji 
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 5490
No dobra. Ale to nie on tylko inne gówniarstwo teraz robi smród wokół zupełnie nieszkodliwego, obcego faceta, który chciał sobie pogadać o Purplach, a skupiacie się na nieobecnym Dzosefie.
- blackcocker
- -#Moderator

Czytam ostatnie posty i naprawdę nie mogę zrozumieć jak ktoś się dziwi, że posty trafiają do offtopa XD chcecie czytać takie wątki, dobrze 
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
*spod.
Masakra te teksty, rzygam żółcią.
Masakra te teksty, rzygam żółcią.
Proszę przerzucać do offblackcocker pisze: ↑sob sie 17, 2024 12:53 pm Czytam ostatnie posty i naprawdę nie mogę zrozumieć jak ktoś się dziwi, że posty trafiają do offtopa XD chcecie czytać takie wątki, dobrze![]()
www.MetalSide.pl
Albo do politycznego, w sumie tam jest centrum syfu i smrodu.
I jak tam u was po miesiącu od ukazania się "=1' nadal was zadowala? Mnie bardzo.
Ja nie słuchałem od premiery, czekam, aż zakupię wersję CD 
- blackcocker
- -#Moderator

Jezu Chryste... 52 minuty zobaczyłem i chyba mi się odechciało sprawdzać tego nowego dzieła DP 
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
Bardzo ciekawe rockowe granieblackcocker pisze: ↑śr sie 21, 2024 5:24 pm Jezu Chryste... 52 minuty zobaczyłem i chyba mi się odechciało sprawdzać tego nowego dzieła DP![]()
- Sun Quench
- -#Trooper

Każdy kawałek na nowej płycie ma sens, nie chce oceniać tej płyty w kategoriach geriatric rock, że mają tyle lat ile ile mają i dalej się bronią bo jeszcze nagrywają i już z tego trzeba się cieszyć, to nie ta kategoria, żeby Gillan zestarzał się ze swoim wokalem jak Glenn Hughes który chyba podpisał pakt z diabłem to by byłą płyta znakomita, a tak 4/5, tegoroczna setlista taka se ale dla samego Bleeding Obvious warto iść na koncert
Ja mam trochu inne spojrzenie na ten temat .Wyobrażam sobie takie sytuacje iż zespół na trasie gra tylko kawałki z ostatniej płyty plus na bis utwory z poprzedniczki . Wtedy po ilości sprzedanych biletów poznaliśmy ocenę ostatniego albumu . Taki Accept i Saxon srogo by się zdziwił
Ale to nie jest tak, że przed koncertem wszyscy wiedzą co będzie grane. Wiele osób nie wnika w setlisty.
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Tyczy się to każdego większego zespołu, okrzyki o Darku w Chorzowie na trasie Early Days na zawsze w moim serduszku. Dla mnie mogliby zagrać kilkanaście razy Fools... Smoke mam serdecznie dosyć i chciałbym jakieś rarytasy, ale od tego była trasa Gillana z Aireyem i orkiestrą plus Simonem. Łyknę wszystko co zagrają i nie idę dla konkretnej setlisty, ale im więcej z nowego albumu tym lepiej.