Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
El Dorado
Re: Plany wyjazdu - "randka w ciemno"
UWAGA ŁODZIANIE
jako że jestem najlepszy załatwiam transport na Mystic Festival!!!
Tak więc:
Autokar ma 47 miejsc! miejsc!
Rezerwacja miejsc
oczywiscie u mnie
Przewidywany koszt*
Jesli zapłacimy do końca marca wyjdzie 2,63 za kilometr, jeśli później 2,76 tak więc trzeba się spieszyc! Do Chorzowa jest 200 km około czyli 400 km w obie strony (1052 zł / 47 osób= około 25 zł na osobę, po marcu wyjdzie 1104 / 47 osób = troche wiecej
) + ewentualnie trzeba byc cos kierowcą odpalic (bedzie ich 2 bo jeden moze prowadzic tylko 12 h a plan wycieczki jest dłuższy) bo będą jeździć w niedzielę/poniedziałek (ja bym myslał im jakąś wódke 2*po połówce)
* koszt moze ulec zmianie ze względu na to że autokar bedzie na nas kilka godzin czekał
Autokar
autokar ma byc w miarę dobrej klasy
Zdjęcia mozna zobaczyc na www.pks.lodz.pl
Plan Wycieczki
Przewidywany plan wycieczki:
7:00 wyjazd do chorzowa z miejsca które się ustali!
...koncert...
po koncercie - Zlot Fanów Iron Maiden organizowany przez polski fan klub Sanktuarium w Pubie nieopodal stadionu (kto nie bedzie chciał przeczeka w autobusie)
Co wy na to??
jako że jestem najlepszy załatwiam transport na Mystic Festival!!!
Tak więc:
Autokar ma 47 miejsc! miejsc!
Rezerwacja miejsc
oczywiscie u mnie
Przewidywany koszt*
Jesli zapłacimy do końca marca wyjdzie 2,63 za kilometr, jeśli później 2,76 tak więc trzeba się spieszyc! Do Chorzowa jest 200 km około czyli 400 km w obie strony (1052 zł / 47 osób= około 25 zł na osobę, po marcu wyjdzie 1104 / 47 osób = troche wiecej
* koszt moze ulec zmianie ze względu na to że autokar bedzie na nas kilka godzin czekał
Autokar
autokar ma byc w miarę dobrej klasy
Zdjęcia mozna zobaczyc na www.pks.lodz.pl
Plan Wycieczki
Przewidywany plan wycieczki:
7:00 wyjazd do chorzowa z miejsca które się ustali!
...koncert...
po koncercie - Zlot Fanów Iron Maiden organizowany przez polski fan klub Sanktuarium w Pubie nieopodal stadionu (kto nie bedzie chciał przeczeka w autobusie)
Co wy na to??
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

tobink --> tylko tę wódeczkę to im postaw już po szczęśliwym powrocie do Łodzi.

-
El Dorado
No raczej nie inaczej!! ale pamiętaj!! nie offtopujWICKER MAN pisze:tobink --> tylko tę wódeczkę to im postaw już po szczęśliwym powrocie do Łodzi.![]()
- WICKER MAN
- -#Rainmaker

I kto to mówi?tobink pisze:No raczej nie inaczej!! ale pamiętaj!! nie offtopujWICKER MAN pisze:tobink --> tylko tę wódeczkę to im postaw już po szczęśliwym powrocie do Łodzi.![]()
:D
Żeby nie było off-topa to napiszę, że niedługo, jeśli będzie zapotrzebowanie, stworzymy oddzielne tematy dotyczące wyjazdu dla największych/najważniejszych regionów kraju/województw... Choć na razie oferty spokojnie mieszczą się w istniejącym temacie...
-
El Dorado
u mnie zmiana z transportem! PKS nawalił!
całe info na www.przejazd-mystic.prv.pl
całe info na www.przejazd-mystic.prv.pl
Jeżeli ktoś organizuje transport na Mystic Festival z Tarnobrzega lub Stalowej Woli to bardzo prosiłbym o kontakt na gg: 3507993 . Przydałoby się miejsce dla 2 chętnych...
"But now it seems, I'm just a stranger to myself"
Kowary
jedzie ktoś z Kowar, Karpacza, Jeleniej Góry albo okolic?
na razie nic nie widać...a samemu mi się jechać nie chce
Hello happy people,
Bede jechal z Wroclawia prawdopodobnie samochodem. Jesli tak, bede mial ze dwa miejsca :) Na razie tylko wstepnie tak informuje, ale jak juz ktos jest zainteresowany, to moze podeslac maila. aero@wp.pl
Ciao
Bede jechal z Wroclawia prawdopodobnie samochodem. Jesli tak, bede mial ze dwa miejsca :) Na razie tylko wstepnie tak informuje, ale jak juz ktos jest zainteresowany, to moze podeslac maila. aero@wp.pl
Ciao
EAT THE RICH
-
Deleted User 357
No....Ja na pewnodysza666 pisze:Kowary
zapomniałeś napisać skąd jesteś 
-
Deleted User 357
Z Mysłakowic-czyli właściwie z JG bo ile ja tam mam?10 minut?
Witam wszystkich zgromadzonych...
Mam pytanko: Czy są osoby z Poznania, które muszą tak jak ja, jechać bez ekipy na ten koncercik??
Jak co to GG: 2381815
Mam pytanko: Czy są osoby z Poznania, które muszą tak jak ja, jechać bez ekipy na ten koncercik??
Jak co to GG: 2381815
A czy ktoś się zabiera z Łodzi pociągiem większa grupką? Wiem że jest autokar organizowany, ale niestety ze mną odpada z bardzo prostego powodu, który raczej wstyd ,móiwć publicznie, choć kazdy chyba się i tak domyśli
.
-
El Dorado
ja sie nie domysle... jak sie wstydzisz publicznie to na PW dajzygfryd pisze:A czy ktoś się zabiera z Łodzi pociągiem większa grupką? Wiem że jest autokar organizowany, ale niestety ze mną odpada z bardzo prostego powodu, który raczej wstyd ,móiwć publicznie, choć kazdy chyba się i tak domyśli.
Dałem na gg...i chyba podzielisz moje zdanie że nie ma się czym chwalić...tobink pisze:
ja sie nie domysle... jak sie wstydzisz publicznie to na PW daj
Więc jedzie ktoś pkp do Chorzowa? Z ŁODZI?
-
szatanista
- -#Long distance runner

Co? Choroba lokomocyjna? Heh tez to mam, ale mimo wszystko wybieram sie autobusem z Warszawy. A na zneutralizowanie chorobylokomocyjej jest jeden prosty sposob: nie nudzic sie w podrozy!!! To naprawde dzialazygfryd pisze:A czy ktoś się zabiera z Łodzi pociągiem większa grupką? Wiem że jest autokar organizowany, ale niestety ze mną odpada z bardzo prostego powodu, który raczej wstyd ,móiwć publicznie, choć kazdy chyba się i tak domyśli.
Brawo, wygrał pan milion funtów amerykańskich! (miło, żem nie odosobniony)Satanel pisze:
Co? Choroba lokomocyjna? Heh tez to mam, ale mimo wszystko wybieram sie autobusem z Warszawy. A na zneutralizowanie chorobylokomocyjej jest jeden prosty sposob: nie nudzic sie w podrozy!!! To naprawde dziala
Jednak mimo wsyztsko nei mogę ryzykować - siara straszna będzie, chyba przeżyłeś to już nieraz, co?
-
sic_knot
- -#Wrathchild

siemano...osoba z okolic Lublina poszukuje (czyli ja + 2 moich kumpli) busika albo jakis przejazd do chorzowa na koncercik, o jakies infro prosze na PW, z góry dzieki.
pozdrawiam
pozdrawiam
LUDZISKA!!!!ja bardzo chetnie pojade autokarem z gdańska!!!znam koło 10 ludzi którzy na pewno pojadą!!!dajcie znaććć!!!!