The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8263
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
Kazdy inny zespol by dorzucil do seta Senjutsu/Stratego lub przynajmniej zrotował z Celtami, no ale Steve to Steve.
Myślę, że z uwagi na Nicko po prostu nie chcą ryzykować ze zmienianiem ogranego już seta
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Celtowie... Nawet już nie pamiętam jak to leci. To straszne, ale niektóre utwory Maiden znam na pamięć co do stuknięcia i każdego niuansu. A z niektórych nawet nie potrafiłbym zanucić motywu... Celtami tak zanudzali, że spokojnie mogliby wymienić je na Stratego (żeby utrzymać 5 z Senjutsu) i dorzucić... Wrathchild 
M.
M.
-
Deleted User 8263
-
Deleted User 8263
No właśnie kojarzyłem coś, że o tym pisałeś, ale nie chciało mi się szukać.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Widzisz, ja tak mam z prawie każdym numerem na Book of Souls. Przesłuchałem tę płytę dziesiątki razy i z większości numerów nie jestem w stanie skojarzyć ani jednego motywu. Z kolei należę do zdecydowanej mniejszości która bardzo lubi Senjutsu, a Clansmana vol. 2 w szczególności. Znam na pamięć i bardzo chętnie do niego wracam.beaviso pisze: ↑śr lip 31, 2024 12:55 pm Celtowie... Nawet już nie pamiętam jak to leci. To straszne, ale niektóre utwory Maiden znam na pamięć co do stuknięcia i każdego niuansu. A z niektórych nawet nie potrafiłbym zanucić motywu... Celtami tak zanudzali, że spokojnie mogliby wymienić je na Stratego (żeby utrzymać 5 z Senjutsu) i dorzucić... Wrathchild
M.
Ten Parchment to podobno nawet spoko numer. Znam go tyłko z zachwytów tej łaski z Florydy, co turla się za Maiden po świecie. Może w końcu przesłucham jeszcze w tym roku.
Bruce też wolał Parchment i ktoś jeszcze. Podobno było 3-3 z Celtami i Steve zdecydował.
Bez głupawej melodyjki w środku byłby serio fajny
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Jest zmiana FTTB, mail z punktem zbiórki ma byc wysylany dopeiro w dzien koncertu do zwyciezcow fttb. Tak zeby nie dało sie wczesniej koczowac pod hala. Ciekawe czy to powstrzyma debili
Wychodząc z definicji określenia "debil" powiedziałbym, że nie powstrzyma
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Najlepiej jakby wysyłali info o wygraniu fttb od razu z przydzielonym numerem. Też by było pole do nadużyć i oskarżeń o nieuczciwość, ale przynajmniej nie byłoby tej paranoi pod halami.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Trasa na 50 lat pewnie przyniesie rekordy w kwestii warowania pod miejscem koncertu 
Będą koczować, wpisywać numerki i po otrzymaniu maila będą się ustawiać w miejscu zbiórki xD według mnie to może powstrzymać już tylko pomysł, który przedstawił pz.
No dokładnie. Dostajesz @ ze swoimi danymi i numerkiem do wejścia i godziną zbiórki np. na 2h przed otwarciem drzwi. Na wejściu sprawdzanko danych. I tyle, po sprawie.
www.MetalSide.pl
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
No jasne, takie to oczywiste i nie wiem czemu nie zostało wprowadzone już dawno.
Może dlatego, że byłby internetowy jazgot "dlaczego ja mam 13 a on(a) 4? Skrzynki by się zapchały.
No i znikłby wyznacznik, kto jest większym fanem
Może tej muzyki nie napisał Mozart,