Jeszcze kilka godzin temu była obwieszona wielką klapa w Stanach..
The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
Jesteś zakręcony jak słoik ogórków, Ralf 
Ale gownoburza. 99% ludzi nie ma pojęcia o chorobie Nicko. O czym mowa.Sardi pisze: ↑pn wrz 02, 2024 9:53 pm Amerykańska publiczność ma w dupie to czy perkusista gra przejścia czy nie. Bardziej doszukiwałbym się problemu w mało hiciarskim secie, ale nie wiem jak wygląda sprzedaż, być może rzeczywiście slabo.
Nicko gra słabo, to fakt, mi to przeszkadza (bo sam gram, wiec zboczenie zawodowe), ale jego forma nie zmieniła się za wiele od zeszłego roku. Przestań ciągle o tym pisać, bo to juz jest serio irytujące, wszyscy to wiedzą, nie spowoduje to żadnej klapy finansowej etc etc. Nie rozumiem po co cały czas o tym spamujesz. Już wiemy, że Cię to wkurza. Od jakiegoś roku.
Zespół ma 50 letnie doświadczenie, sporo przeszedł i jeśli kłopoty Nicko (chlop ma 70lat!) będą nie do przeskoczenia to podejmą właściwą decyzję jestem tego pewien
Jeśli miałby odejść, to tylko na własnych warunkach, mam nadzieję. Zabrać chłopu to, co kocha, byłoby brutalne. Jeśli utrzyma ten poziom gry, to nie słyszę większych problemów z dokończeniem historii Maiden. Robi to, co musi robić pałker - pamięta numery i trzyma w miarę tempo, reszta to detale, nawet dla mnie - będącego w znacznej mniejszości tych słyszących problemy na scenie. A na żywo miałbym to jeszcze bardziej gdzieś, nie po to jestem na koncercie, żeby nasłuchiwać fakapów muzyków. Takich wybitnych osobistości też trochę spotkałem, szczególnie na DT 
Dokładnie. Ja bym nawet dodał - oby tak grał jak najdłużej. Na żywo jak się tam jest to zupełnie inny odbiór jego gry. Tak analizując filmy na YT to powinniśmy rozważać wymianę Bruce'a, jak miał problemy w 2019 po świetnym 2018; ale....hoho w 2022 i 2023 znowu śpiewał zacnie 
Same oczywistości. Było to pisane już dziesiątki razy, ale jeszcze raz - problemy Nicko to rzecz zauważana przez kompletny margines publiczności, a ludzie którzy mieliby zrezygnować przez to z koncertu to już w ogóle margines tego marginesunugz pisze: ↑wt wrz 03, 2024 7:43 am Jeśli miałby odejść, to tylko na własnych warunkach, mam nadzieję. Zabrać chłopu to, co kocha, byłoby brutalne. Jeśli utrzyma ten poziom gry, to nie słyszę większych problemów z dokończeniem historii Maiden. Robi to, co musi robić pałker - pamięta numery i trzyma w miarę tempo, reszta to detale, nawet dla mnie - będącego w znacznej mniejszości tych słyszących problemy na scenie. A na żywo miałbym to jeszcze bardziej gdzieś, nie po to jestem na koncercie, żeby nasłuchiwać fakapów muzyków. Takich wybitnych osobistości też trochę spotkałem, szczególnie na DT![]()
Forum internetowe to poważna sprawa.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Wiadomo, oczywiste oczywistości i margines marginesu - u nas dyskusja w temacie się toczy tylko dzięki jednemu userowi, całą resztę krew zalewa i tak to się kręci już od dawna.
Gdyby to jeszcze spamował jakiś naprawdę nastoletni, narwany typ, który zaczął stukać w bębny, to bym to bardziej skumał. Tobie Ralf chyba się wydaje, że zespół jest Tobie coś winien. No więc mam złe wieści - nie jest.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Zespół nie jest mi nic winien, natomiast przez takie podejście sporo traci, także fanów. O olewactwie roboty przez tzw. management nawet nie wspomnę, to nie jest dobry prognostyk na przyszłość. Tak jakby nie mieli żadnej koncepcji.
Masz jakieś dane na temat strat w fanach w ostatnich latach? Mogą być np. te z US 
Ralf z pierwszego obrońcy stał się głównym oskarżającym 
Ralf jest jednym i drugim, w zależności od nastroju
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Napiszę, co nadejdzie - ogłoszenie trasy 50th Anni przyniesie jeszcze większą publikę, co równa się większej ilości łudzi ciekawych, czym jest Maiden, co równa się zwiększonej nowej fali młodych fanów w przyszłości 
Dawaj liczby totka przy okazjiPiotr Lange pisze: ↑wt wrz 03, 2024 10:20 amJa nie mówię o przeszłości, mam na myśli to co nadejdzie.
www.MetalSide.pl
Ralf, zrób sobie jakiś detox od tego zespołu, bo ewidentnie ta materia ma na ciebie wpływ nieproporcjonalny do swojej wagi
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
-
Deleted User 8263
Imo nie będzie 50th anni.
Maiden nigdy nie celebrowali specjalnie rocznic
Maiden nigdy nie celebrowali specjalnie rocznic
Możliwe, co będzie, to będzie, co za różnica.
Po prostu nigdy nie będzie jakiegoś masowego odwrotu fanów Maiden, bo perkusja nie dowozi na żywo, przecież to kompletny farmazon
Po prostu nigdy nie będzie jakiegoś masowego odwrotu fanów Maiden, bo perkusja nie dowozi na żywo, przecież to kompletny farmazon
-
Piotr Lange
- -#Moonchild