Jeżeli już to ostatnie chwile Maiden z Nicko.Xardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
-
Deleted User 8263
Nie no kurwa mac.
Co by się nie działo w życiu, chujnia czy git. Czy gig w KrK czy doslownie na końcu swiata, to jest najlepsze uczucie na swiecie. Wchodza te chlopy na scenę i dają czyste dobro, rok czekalem i działa tak samo jak zawsze.
Piekny wieczor, koncert minął mi w 5 minut. Pewnie się jesscze rozpisze jak będę miał chwilę czasu.
A i nowe kostki Dave'a i Adriana zlapane, więc git
Co by się nie działo w życiu, chujnia czy git. Czy gig w KrK czy doslownie na końcu swiata, to jest najlepsze uczucie na swiecie. Wchodza te chlopy na scenę i dają czyste dobro, rok czekalem i działa tak samo jak zawsze.
Piekny wieczor, koncert minął mi w 5 minut. Pewnie się jesscze rozpisze jak będę miał chwilę czasu.
A i nowe kostki Dave'a i Adriana zlapane, więc git
Ja pierd*lePiotr Lange pisze: ↑pt wrz 06, 2024 11:59 pmJeżeli już to ostatnie chwile Maiden z Nicko.Xardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
Vengeance will be mine, take what is yours and leave you to die, Fortune unachieved, riddled with spite, destroying your life, Liar that you are, facing yourself; you think you're a star.
Ja pierdole... Ralf ogarnij sięPiotr Lange pisze: ↑pt wrz 06, 2024 11:59 pmJeżeli już to ostatnie chwile Maiden z Nicko.Xardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Osobiscie chcialbym, żeby Nicko zastapil ktoś mlodszy. Nicko mógłby wpadac na bisy.
Piotr Lange pisze: ↑pt wrz 06, 2024 11:59 pmJeżeli już to ostatnie chwile Maiden z Nicko.Xardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
Nicko gra jak na Virtual XI 
Nicko gra tak, jak może obecnie najlepiej, i nie jest wcale źle, MOIM ZDANIEM 
Ralf, jak ocenisz grę Michaela?
Ralf, jak ocenisz grę Michaela?
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ale jakoś w środę jeszcze ciągnął zespół na dno, to jak w końcu jest??? 
Czy Wy kurwa wszyscy nie umiecie czytaćSardi pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:23 pmWprowadzam na czarna listę gadanie o formie Nicko do odwołania. Każde następne wspomnienie będzie karane warnemXardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dlaczego mamy być karani za wypowiadanie się odnośnie formy muzyka ulubionego zespołu? Czyli wprowadzamy na forum dyskusyjnym odgórną cenzurę!Sardi pisze: ↑sob wrz 07, 2024 6:16 pmCzy Wy kurwa wszyscy nie umiecie czytaćSardi pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:23 pmWprowadzam na czarna listę gadanie o formie Nicko do odwołania. Każde następne wspomnienie będzie karane warnemXardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
- blackcocker
- -#Moderator

Chodzi o spam, którego jesteś głównym autorem, nie udawaj głupiegoPiotr Lange pisze: ↑sob wrz 07, 2024 7:43 pmDlaczego mamy być karani za wypowiadanie się odnośnie formy muzyka ulubionego zespołu? Czyli wprowadzamy na forum dyskusyjnym odgórną cenzurę!![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Ralf po prostu jednego dnia myśli tak, drugiego inaczej, i musi gdzieś to wyrazić 
-
Deleted User 626
Umieją czytać tylko mają to w dupie. Działaj.Sardi pisze: ↑sob wrz 07, 2024 6:16 pmCzy Wy kurwa wszyscy nie umiecie czytaćSardi pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:23 pmWprowadzam na czarna listę gadanie o formie Nicko do odwołania. Każde następne wspomnienie będzie karane warnemXardas2309 pisze: ↑pt wrz 06, 2024 7:13 pm Ja tu nie chce nic mówić. Ale to mogą być ostatnie chwile Maiden. Albo mi się wydaje albo Nicko już wysiada. Rok temu tak nie grał jak teraz.
-
Deleted User 5490
Kurwa, wszystkie koncerty takie same, o czymś trzeba pisać, Sardi, bądź nie tyłko Modem, bądź człowiekiem 
Jasne, ale temat został wyczerpany do cna już dawno temu.
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
setlist.fm/user/matt01
setlist.fm/user/matt01