Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 5490
Re: Run for your Lives tour 2025
Bywają gorsze problemy. Niektórym może się pokryć np. z urlopem z żoną, który już zabukowała z wyprzedzeniem. 
WWA, ale decyzje podejmę kilka dni przed koncertem, może w ogóle odpuszczę 
Sorry, nie ten temat.
Sorry, nie ten temat.
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2024 8:35 am przez nugz, łącznie zmieniany 1 raz.
A mogli zagrać u Jurasa na najpiękniejszym festiwalu świata, zaśpiewaliby im ludzie sto lat na koniec, ale jak widać tylko kasa się liczy
Forum internetowe to poważna sprawa.
Generalnie - nie ma się czym podniecać 
-
Deleted User 5490
A ja bardzo cieszę się, że nie będą u Jurasa. Nie cierpię jego imprez i trudno byłoby mi tam przeżyć bez wkurwu. Liczy się tylko muzyka a nie ta jurasowa reszta w pakiecie.
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Taaak, rozejść się i nie liczyć kropek 
No to Praga albo Bratysława. Polski termin dla mnie odpada 
www.MetalSide.pl
Wiadomo, jaja sobie robię z retoryki stereotypowego uczestnika tego festuPierre Dolinski pisze: ↑czw wrz 19, 2024 8:48 amA ja bardzo cieszę się, że nie będą u Jurasa. Nie cierpię jego imprez i trudno byłoby mi tam przeżyć bez wkurwu. Liczy się tylko muzyka a nie ta jurasowa reszta w pakiecie.
-
Deleted User 5490
Już myślałem, że serio piszesz.Żelazny pisze: ↑czw wrz 19, 2024 8:52 amWiadomo, jaja sobie robię z retoryki stereotypowego uczestnika tego festuPierre Dolinski pisze: ↑czw wrz 19, 2024 8:48 amA ja bardzo cieszę się, że nie będą u Jurasa. Nie cierpię jego imprez i trudno byłoby mi tam przeżyć bez wkurwu. Liczy się tylko muzyka a nie ta jurasowa reszta w pakiecie.![]()
Ale serio wolę za Maiden zapłacić, niż dostać je od Jurasa za darmo razem z tymi jego nie chcianymi gratisami.
Fajnie, że nigdzie nie ma wzmianki o jakimkolwiek :kończeniu kariery:. Miło jechać w trasę z pozytywnym nastawieniem, a nie mając z tyłu głowy - "o niee potwierdzili, że to taka ostatnia, wielka trasa".
Może i będzie (skalowo), ale przynajmniej nie ma w tym ogłoszeniu żadnego biadolenia o farewell.
Co do zdania, że to ostatni raz na pewne utwory, to przypomina się 2005, gdzie też tak gadał Bruce
Z 2005 to raczej nie powtórzą Another Life, Drifter czy Die with your boots on, ale reszta? Jak najbardziej.
Może i będzie (skalowo), ale przynajmniej nie ma w tym ogłoszeniu żadnego biadolenia o farewell.
Co do zdania, że to ostatni raz na pewne utwory, to przypomina się 2005, gdzie też tak gadał Bruce
Z 2005 to raczej nie powtórzą Another Life, Drifter czy Die with your boots on, ale reszta? Jak najbardziej.
Grecy dalej zbanowani za te race 
Przypadek Grecji
dostali refren z Olka u Bruce'a 
Wczoraj już się nastawiłem na ten Śląski, a dzisiaj evilnejszyn wyjeżdża z Narodowym. Data słaba dla mnie, może się tym razem zdecyduję na wizytę u naszych południowych sąsiadów, akurat byłoby ładne combo z Mystikiem parę dni później
.
No i patrząc na rozpiskę trasy, szkoda, że ta Warszawa na końcu, a nie na początku. Logistycznie pasowałoby bardzo dobrze, a start trasy w Polsce to wiadomo jakie to byłoby przeżycie.
No i patrząc na rozpiskę trasy, szkoda, że ta Warszawa na końcu, a nie na początku. Logistycznie pasowałoby bardzo dobrze, a start trasy w Polsce to wiadomo jakie to byłoby przeżycie.
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2024 9:37 am przez Mr. M, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie grają nigdzie na Bałkanach, więc pewnie po prostu się nie opłaca logistyka, jak Dzozef zauważył
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Moim zdaniem będzie dogrywka w Europie, w 2027 roku. Mogą jeszcze zagrać w Chorwacji, Serbii, Estonii, Rumunii, Bułgarii, Turcji, Grecji, Islandii, festiwale w Danii, Szwecji, Francji itd. Coś takiego, jak w 2014 przy Maiden England. Obstawiam, że w 2026 (zgodnie z twierdzeniem Bruce’a) dadzą więcej koncertów, bo około 50.
Znów to polskie jojczenie na PGE, jednak artyści bardzo chętnie tam wracają. Jeśli nawet sprzedaż pójdzie słabiej, to zawsze mogą zmniejszyć pojemność do 25 - 30k i będzie idealnie. Swoją drogą, drugi raz zabukowali Narodowy.
-
Deleted User 5490
Klepnęli drugi termin?