Uzasadnione, logiczne, aprobuje
Run for Your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
To "może" jest tu zbędne.
Przykro mi strasznie, że pierwszy koncert jest w Budapeszcie. Też nie chciałam tam wracać, a teraz trzeba. :/
Bratysława kusi. Zwłaszcza, że wcześniej nie miałam powodu tam jechać.
Tak ja beaviso napisał, zobaczymy co BL dorzuci. Oprócz Warszawy. xD
Czemu najgorszy ? Mamy od 16 do 24 Lipca wakacje pod Wenecją we Włoszech i chcieliśmy machnąć się do Padovy skoro tylko godzinka drogi
www.last.fm/user/darkfuneral18
-
Deleted User 8263
Pogoda, ceny, organizacja, publika potrafi bydło robić. Jak już będziesz to rób, poza tym to jest cudowny kraj, ale gigi tam to hardkor. No i mam traume po Bolonii
Nie zachęciłeś w sumie, 30 stopni i bydło to faktycznie coś czego wolelibyśmy uniknąć
30 stopni? hahaha Komfort!
W Hiszpanii (Murcia) było 45 st.C, wilgotność w ch, a do tego połowa śmierdzieli z petami i cygaretkami.
M.
W Hiszpanii (Murcia) było 45 st.C, wilgotność w ch, a do tego połowa śmierdzieli z petami i cygaretkami.
M.
Jak bedziesz lecial autem z Bialego do Berlina to mysle ze moglbym sie przylaczyc
-
Deleted User 8263
Ja po tych schodach biegałem xDKevin18 pisze: ↑czw wrz 19, 2024 12:41 pmNie zachęciłeś w sumie, 30 stopni i bydło to faktycznie coś czego wolelibyśmy uniknąćCzekam czy dodadzą drugi Berlin jak Walduhne dobrze pójdzie. Wtedy można by było zrobić dwa gigi i poćwiczyć włażenie po najbardziej męczących schodach w Europie
![]()
Podziwiam. Jedno z najdziwniejszych doświadczeń koncertowych ever. Absurdalne schody, mało miejsc stojących, jakieś betonowe siedzenia. Nie lubię tego amfiteatru, ale jak będzie Berlin 2x to nie ma wyjścia.Dzosef pisze: ↑czw wrz 19, 2024 1:51 pmJa po tych schodach biegałem xD
-
Deleted User 8263
Zjebane jest to venue, jeszcze scena wysoko :/
Z wyglądu z góry to ta "muszla" fajna, ale koncertowo niezbyt wygodna. Mimo tego, Berlin blisko, więc chyba się go zdobędzie
Berlin, Praga, Wa-wa - trzy wystarczy aż nadto.
Berlin, Praga, Wa-wa - trzy wystarczy aż nadto.
Budapeszt, Warszawa na pewno, a co więcej zobaczymy. Może Londyn i Berlin.
Myślę nad Warszawą i Bratysławą. W Bratysławie mała hala, więc szybko sie sprzeda :/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Co do tego Sztokholmu co pisaliście - Tele2 to nie jest hala tylko stadion z możliwością zamknięcia dachu
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- Sun Quench
- -#Trooper

Londyn na pewno, spróbuję Budapeszt
Warszawa na pewno. Chętnie zaliczyłbym Budapeszt, bo jeszcze tam nie byłem i mógłbym połączyć koncert z kilkudniowym city break. Zdaję sobie jednak sprawę, że może być ciężko z biletami na Budę, więc ewentualnie rozważę Bratysławę bądź Pragę.
Budapeszt i Bratysława to niewielkie hale (12k i 10k). Mogliby zrobić dwa razy te miasta.
Praga to klepisko, gdzie wejdzie dużo luda, ale brak miejsc siedzących może nieco zniechęcić rodaków - tych z czwórką i piątką z przodu
Na Narodowym pewnie odliczy się te 50k, więc szansa na drugi gig u nas raczej nikła.
Praga to klepisko, gdzie wejdzie dużo luda, ale brak miejsc siedzących może nieco zniechęcić rodaków - tych z czwórką i piątką z przodu
Na Narodowym pewnie odliczy się te 50k, więc szansa na drugi gig u nas raczej nikła.
Budapeszt i Wawa
oraz pewnie Praga jesli Budapeszt sie nie rozmnoży
oraz pewnie Praga jesli Budapeszt sie nie rozmnoży
- maniekmaiden
- -#Wrathchild

Mało miejsc, daleko od sceny. I do tego u Pepików dotychczas zawsze siedzące znacznie droższe od "Stani".