Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for your Lives tour 2025
Ciekawe jakie widełki cenowe będą. Liczę po cichu, że płyta nie przekroczy 400 zł
-
Deleted User 8263
We Włoszech 200e pit chyba.
Typuje 115e w de czyli koło 400 u nas i 650gaee
Typuje 115e w de czyli koło 400 u nas i 650gaee
Na pewno trzeba dobić jakiś % do cen z poprzedniego koncertu.
www.MetalSide.pl
Nie zapomnijcie o dynamicznej cenie biletów czy jakoś tak to leciało... 
+1Dzosef pisze: ↑czw wrz 19, 2024 11:09 amNiejasne jest to, że Twoje posty ograniczają się do poinformiwania że nie interesuje cię trasanugz pisze: ↑czw wrz 19, 2024 10:53 amPozwól, że tobie wytłumaczę - nie każdy jest fanatykiem. Wiem, że trudno to pojąć w twoim świecie, że są różni ludzie i perspektywy, ale nie mam dobrych wieści - tak właśnie jest.
Nawet gdyby pojawił się tutaj ktoś, kto tylko by hejtował i kazał IM wypierdalać na emeryturę, to Moderacja nie powinna go dotknąć, bo wyraża opinię, własną opinię.
Wiec ja wyraziłem swoją. Czy coś nie jest jasne?
To na chuj piszesz XD
-
Deleted User 7586
I jakoś udało mu się dobrze nagłośnić te koncerty. A swoją drogą: Coldplay, Depeche Mode i Metallica po trzy wizyty na PGE, Pink i Iron Maiden po 2 razy. Pacz Pan, co z nich za debile, że pchają się na tak chujowy stadion
-
Deleted User 8263
Pchają bo skoro już jest to trzeba na nim grać.
Stadion to nakgorszy tego typu obiekt w Europie z najgorsza akustyka i takie sa fakty. Jak masz farta i stoisz w polu dodatkowego glosnika to ujdzie, ale jest to gowno jebane a nie obiekt na koncerty
Stadion to nakgorszy tego typu obiekt w Europie z najgorsza akustyka i takie sa fakty. Jak masz farta i stoisz w polu dodatkowego glosnika to ujdzie, ale jest to gowno jebane a nie obiekt na koncerty
Wierzycie, że management wielkich zespołów interesuje akustyka bardziej od pojemności i lokalizacji? 
Albo inaczej - wierzycie, że akustyka w ogóle jest tematem?
Albo inaczej - wierzycie, że akustyka w ogóle jest tematem?
-
Deleted User 8263
Na koncert w wiedniu w australijskiej eventowce wbijam
Na Narodowym w 2022 dźwięk był całkiem znośny. Tragedia to była w 2005 na Śląskim, i w 2016 we Wrocławiu też była kaszana.
Też miło wspominam koncert z 2022.
Przecież jeśli komuś nie odpowiada Narodowy, to wystarczy nie jechać, problem? 
Rozważam Warszawę i Bratysławę. W Bratysławie mały obiekt, pewnie szybko się sprzeda :/
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Dobrze jest, fajny termin
Też bym chciał coś z czasów Blaze'a, coś z późniejszych płyt (z TFF!), ale bądźmy szczerzy, dla większości ludzi IM to właśnie od debiutu do FotD + BNW. Gdybym miał ułożyć mój idealny set to zdecydowana większość będzie z czasów do FotD właśnie. Przecież nie jestem sam, pewnie zdecydowana większość fanów tak ma. Jaram się
Narodowego też nie lubię. Nawet nie tylko na koncerty, byłem raz na meczu i jest za mało wyjść, ścisk jak cholera. Byłem też na Allianz Arenie i Olimpijskim w Berlinie, dużo więcej przejść, wyjść itd., właściwie stadion w parę minut pustoszał. No ale bez marudzenia, bo cieszę się
Narodowego też nie lubię. Nawet nie tylko na koncerty, byłem raz na meczu i jest za mało wyjść, ścisk jak cholera. Byłem też na Allianz Arenie i Olimpijskim w Berlinie, dużo więcej przejść, wyjść itd., właściwie stadion w parę minut pustoszał. No ale bez marudzenia, bo cieszę się
Ostatnio zmieniony czw wrz 19, 2024 3:02 pm przez Recit The Thornographer, łącznie zmieniany 1 raz.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Phantom, Killers, zamiast Can I Play - Infinite Dreams, No Prayer lub Bring Your Daughter, To Tame a Land, Akacjowa... Może coś w ten deseń
Stefan mówił rok temu w wywiadzie, ze chciałby zagrać only the good die young w nawiązaniu do nigdy niegranych kawałków
A na fali popularnościu Diuny, może wleci to tame a land 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Oby ten koncert był Równie dobrze nagłośniony jak ten z 2022 roku. Tyle w temacie. Zespołowi koncert i obiekt się podobał, więc nie dziwota, że powtórka. Oby z cenami nie odlecieli bo miło by było widzieć znowu 49k.
-
Deleted User 8263
- DeJMIeN Wielki
- -#Clansman

+1
Nagłośnienie w miejscu gdzie stałem oceniam lepiej niż w Berlinie 3 tygodnie wcześniej