Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for your Lives tour 2025
Sztokholm już oklejony
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- Sun Quench
- -#Trooper

A był ktoś kiedyś na jakimś koncercie na London Stadium? Jak to tam wygląda?
Ja bylem na Depeche Mode jakis czas temu. Na trybunach, bylo w miare ok z tego co pamietam. Duzy obiekt, i dobre polaczenie metrem.
Z reszta to nie jest jakos daleko od O2 Arena, gdzie zwykle graja.
Z reszta to nie jest jakos daleko od O2 Arena, gdzie zwykle graja.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Cóż, szczerze cieszy mnie trasa i obchody 50-lecia. Mogliby zagrać kilka mniej oczywistych rzeczy, oczywiście robię Pragę i Warszawę, zastanawia mnie Stuttgart oraz Londyn. Teoretycznie obiekty na te 28 ogłoszonych dat mogą omieścić nawet milion osób, zatem trasa jak najbardziej z rozmachem. Sądzę, że parę miast będzie mieć podwojone sztuki.
- Steve Harris
- -#Prisoner

Witam na koncercie tam nie byłem ale oglądałem jak kopią piłkę nożną to widoki fajne drużyna West Ham London mam jej logo na basie pozdrawiamSun Quench pisze: ↑czw wrz 19, 2024 6:01 pm A był ktoś kiedyś na jakimś koncercie na London Stadium? Jak to tam wygląda?
You walk through the subway
His eyes burn a hole in your back
His eyes burn a hole in your back
Oby byli w dobrej formie i zagrali kilka jakichś nieoczywistych numerów. Narodowy - nie lubię, wolałbym gdzie indziej, mimo że Narodowy mam raptem 35-40 minut autem od domu.
Ciekawe czy coś dodadzą; ostatnio dopisywali zdanie "niedługo ogłosimy kolejne daty" - teraz nic na ten temat.
Również ciekawe jak sprawa z tym filmem dokumentalnym.
Również ciekawe jak sprawa z tym filmem dokumentalnym.
Dluga przerwa miedzy Budapesztem, a Czechami.
Ale na debiut nie dublowali nigdy koncertu
Ale na debiut nie dublowali nigdy koncertu
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Właśnie, film raczej później albo nawet w 2026. Swoją drogą zawsze mieli jakieś wydawnictwo, które promowali trasą: album, DVD czy grę. Film dokumentalny by pasował idealnie. Może zapowiedzą go później, Rod wspomina o wielu atrakcjach i niespodziankach, które czekają na fanów w okresie trasy.
No to teraz zdublują
A trzeciego dnia zagra Pudel
Podobnie może być z Bratysławą
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Zaplanowano dwa wieczory w Budapeszcie: https://hb-people.de/events/iron-maiden ... ch-bremen/
Pasowałby weekendowy (wcześniejszy) termin bo ten wtorek ciut taki z dupy.Piotr Lange pisze: ↑pt wrz 20, 2024 6:40 am Zaplanowano dwa wieczory w Budapeszcie: https://hb-people.de/events/iron-maiden ... ch-bremen/
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Ciekawe czy mapa jeszcze nie jest zaktualizowana czy będzie nowa scena z pitem :O
-
Deleted User 8263
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Żaden problem, w halach będą mięli wersję podstawową, na stadionach/festach dodadzą pozostałe elementy, nawet Depeche Mode tak robi.
Wczesniejszy termin niz 27 na pewno nie bo potem za duza przerwa i cos mi sie widzi, ze moze wskoczyć drugi Budapeszt 28.05pinio pisze: ↑pt wrz 20, 2024 7:32 amPasowałby weekendowy (wcześniejszy) termin bo ten wtorek ciut taki z dupy.Piotr Lange pisze: ↑pt wrz 20, 2024 6:40 am Zaplanowano dwa wieczory w Budapeszcie: https://hb-people.de/events/iron-maiden ... ch-bremen/
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Dokładnie, drugi Paryż też mnie nie zdziwi.Budziol pisze: ↑pt wrz 20, 2024 11:09 amWczesniejszy termin niz 27 na pewno nie bo potem za duza przerwa i cos mi sie widzi, ze moze wskoczyć drugi Budapeszt 28.05pinio pisze: ↑pt wrz 20, 2024 7:32 amPasowałby weekendowy (wcześniejszy) termin bo ten wtorek ciut taki z dupy.Piotr Lange pisze: ↑pt wrz 20, 2024 6:40 am Zaplanowano dwa wieczory w Budapeszcie: https://hb-people.de/events/iron-maiden ... ch-bremen/
-
Deleted User 8263
Nie będą wozic 4 scen :dPiotr Lange pisze: ↑pt wrz 20, 2024 9:48 amŻaden problem, w halach będą mięli wersję podstawową, na stadionach/festach dodadzą pozostałe elementy, nawet Depeche Mode tak robi.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Na pewno mają dwa zestawy, inaczej by nie wyrobili. Ja bardziej spodziewam się różnych efektów specjalnych np. laserów, rozbudowanej scenografii. Prawdopodobnie będą chcieli aby show na stadionie West Hamu miał świetną oprawę.Dzosef pisze: ↑pt wrz 20, 2024 12:05 pmNie będą wozic 4 scen :dPiotr Lange pisze: ↑pt wrz 20, 2024 9:48 amŻaden problem, w halach będą mięli wersję podstawową, na stadionach/festach dodadzą pozostałe elementy, nawet Depeche Mode tak robi.
A ja myślę, że oprawa na każdym koncercie będzie taka sama. W końcu to z czego są znani, to dostarczanie dokładnie takiego samego widowiska wszystkim fanom, niezależnie, gdzie pójdą na koncert (może z wyjątkiem jakichś festiwalowych ograniczeń).
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest