"Rączki bolą robić". Cytat roku. Bez związku z dyskusją. Nominuję do Sanktuarianek.
Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 626
Re: Run for your Lives tour 2025
-
Deleted User 8263
Przyłączam się do nominacji rączek i trzymam je za GC - powrót po latach byłby cudowny i te siedem stów chętnie bym dał za ograniczenie choć trochę bydła.
Praga od 360zl podobno
FC presale na Niemcy miało ruszyć dzisiaj. Tak pisze na oficjalnej stronie. Czy ktos wie, czy jak kupić bilet na Berlin mając kod? Bo strona Eventim.de nie oferuje sprzedaży biletów jeszcze
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
Wchodzisz przez link który Maiden podaje na stronie FC. Inaczej nie da się.
Ja kupiłem na razie Paryż i Sztokholm. Nieźle schodzą jak na presale.
-
Deleted User 8263
Ciekawe czy u nas też będzie Trooper VIP Package i co zawiera? Na Węgrzech prawie pięciokrotność płyty, czyli ok. półtora koła.
Ostatnio zmieniony pn wrz 23, 2024 4:40 pm przez johnny_o, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Piwowarus 
Ostatnio zmieniony pn wrz 23, 2024 4:42 pm przez Ashka, łącznie zmieniany 1 raz.
Na słowackim Ticketportal wrzucili to :
TROOPER VIP PACKAGE
- One premium seated ticket to see IRON MAIDEN live!
- VIP access to the official IRON MAIDEN TROOPER pre-show party including:
- Complimentary appetizers
- 2x TROOPER Beer tokens (where available)** OR 2x drinks tokens (beers, wines, softs)
- Private cash bar
- Enjoy photobooth / photowall opportunities
- Entry into nightly draw to win autographed IRON MAIDEN merchandise & memorabilia
- Limited Edition 50th anniversary IRON MAIDEN (Est. 1975) gift item exclusive to TROOPER VIP guests only!
- Exclusive VIP TROOPER T-shirt
- TROOPER VIP Merchandise bundle inc:
- Official TROOPER VIP laminate & lanyard
- Commemorative IRON MAIDEN concert ticket
- Pre-show merchandise shopping opportunity (where available)
- On site event staff & merchandise collection point
**TROOPER beer subject to venue availability. Local liquor laws apply.
Dzięki! Całkiem spoko, do rozważenia na ten zapewne ostatni mój raz.
Dostałam alert ze słowackiego eventimu, jutro o 10:00 rusza u nich przedsprzedaż na koncert w Wiedniu.
No i dupa....Bilety na Berlin 116,50 Euro, ale wysyłka do PL 35. Nie ma e-ticketów. Odpuściłem. Chyba jednak Bratysława
15.08 Rock Castle (Running Wild), 23.08 Turbo - Śląskie Larmo, 21.09 Lady Pank - Opole, 08.11 Mikkey Dee - Oslo
-
Deleted User 8263
Musisz się z kimś jeszcze zgadac, ja np robiłem wysyłkę do znajomego w Berlinie i odbiorę na Manowar
-
Twojastara
- -#Charlotte

Przede wszystkim chciałbym się przywitać na forum. Jako cichy fan od koncertu w Atlas Arenie 2013 zwykle nie udzielam się na forach natomiast zmęczony polską komerchą eventową wybieram się do Bratysławy. Stąd moje pytanie czy zakup biletów na zagranicznych stronach eventim czy ticketmaster jest w jakis sposób problematyczna? Czy blokowane są zagraniczne IP i potrzebuje VPN aby kupić bilet? Jak wygląda to od strony technicznej? Dzięki
Na Europejskie koncerty kupujesz normalnie bez żadnego VPN
Swoją drogą, dobra żenada ten Trooper package, dopłacasz 1000 zł za dwa piwa, koszulkę i jakieś pierdoły. Oczywiście wiadomo, że żadnego m&g tu nie będzie (i dobrze) - ale nie dokładanie nawet żadnego podpisanego plakatu to już ładne zdzieranie.
Swoją drogą, dobra żenada ten Trooper package, dopłacasz 1000 zł za dwa piwa, koszulkę i jakieś pierdoły. Oczywiście wiadomo, że żadnego m&g tu nie będzie (i dobrze) - ale nie dokładanie nawet żadnego podpisanego plakatu to już ładne zdzieranie.
Forum internetowe to poważna sprawa.
Co z nimi jest nie halo, ze nie oferują eticketow w dzisiejszych czasach
za 1000 zł spoko?? Zostanie ci z tego koszulka i trochę szrotu
Przecież nie oferują nawet zdjęcia z technicznym czy kierowcą z ekipy Maiden
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN