Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for your Lives tour 2025
Działa Wam pre-sale na Bratysławę? Kod mi nie wchodzi -.-
Mnie wszedł bez problemu
Bilet nabyty
Były problemy z Budapesztem, pokazywał jakby trybuny były sold out a kupiłem w szektorze 105.
Ruchają nas z cenami jak zwykle ...
Bilet nabyty
Były problemy z Budapesztem, pokazywał jakby trybuny były sold out a kupiłem w szektorze 105.
Ruchają nas z cenami jak zwykle ...
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
No właśnie wiem, tylko liczyłem na to że LN zrobi jakąś dodatkową opcję z biletem fizycznym ;P
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy
Weszło mi, ale przez telefon.
Równe 100 ojro
Najtaniej chyba ten Budapeszt wychodzi
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Dawać drugi
Choć chyba nigdy tak nie robili na otwarcie
Choć chyba nigdy tak nie robili na otwarcie
Wyjątkowo długi odstęp jest między Budapesztem a Pragą (wtorek - sobota). Dotąd było tak, że:
* Lion występował dzień przed Maiden (a nie po)
* drugi koncert Maiden dodawano dzień po pierwszym (a nie przed)
Kierując się powyższymi zasadami wychodzi na to, że:
* Lion w poniedziałek Budapeszt
* Maiden ogłoszone we wtorek Budapeszt
* domniemane Maiden drugie w środę Budapeszt
* czwartek dzień wolny
* Lion w piątek Praga (wiszą Czechom koncert za odwołany)
* Maiden ogłoszone w sobotę Praga
* Maiden ogłoszone w niedzielę Bratysława
W 2023 były dwie Pragi zaraz po Lubljanie. Teraz mogą zrobić 2x pierwszą lokalizację, bo Pragi na pewno nie podwoją - w kalendarzu mają już dzień po Pradze Bratysławę. Czyli dwa dni pod rząd.
M.
* Lion występował dzień przed Maiden (a nie po)
* drugi koncert Maiden dodawano dzień po pierwszym (a nie przed)
Kierując się powyższymi zasadami wychodzi na to, że:
* Lion w poniedziałek Budapeszt
* Maiden ogłoszone we wtorek Budapeszt
* domniemane Maiden drugie w środę Budapeszt
* czwartek dzień wolny
* Lion w piątek Praga (wiszą Czechom koncert za odwołany)
* Maiden ogłoszone w sobotę Praga
* Maiden ogłoszone w niedzielę Bratysława
W 2023 były dwie Pragi zaraz po Lubljanie. Teraz mogą zrobić 2x pierwszą lokalizację, bo Pragi na pewno nie podwoją - w kalendarzu mają już dzień po Pradze Bratysławę. Czyli dwa dni pod rząd.
M.
"z rzędu"
Ostatnio zaczynali jednym małym koncertem: Chorwacja, Słowenia. Przerwa rzeczywiście spora, ale nie spodziewam się dodania drugiej daty.
Ostatnio zaczynali jednym małym koncertem: Chorwacja, Słowenia. Przerwa rzeczywiście spora, ale nie spodziewam się dodania drugiej daty.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
Czy ktoś kto nie wybiera się do Bratysławy poratowałby kodem na presale? Podczas płatności wyskoczył błąd i mój przestał działać mimo że nie kupiłem biletów 
Napisz na tickets@ironmaiden.com - mnie pomogli od ręki.
Beaviso, aleś mnie zaimponował! Dzięki za info, bardzo ciekawe.
Potężnie im poszedł ten presale. Wyprzedała się pula w kilku miastach. Próbuje od godziny upolować sektor pod sceną w Londynie i gdy nie liczne błędy na stronie już bym go miał. Teraz pokazuje że wyprzedane…
Trybuny w Londynie poszły też w 90% dostępnych dzisiaj sektorów.
W Wawie coś na oko kilkaset biletów na trybunach się sprzedało.
Trybuny w Londynie poszły też w 90% dostępnych dzisiaj sektorów.
W Wawie coś na oko kilkaset biletów na trybunach się sprzedało.
Rzeczywiście szybko odpowiedzieli. Szkoda, że znowu ten sam błąd i drugi kod przepadł XD
Zglaszaj dalej, tylko załącz screen.
Dokładnie tak samo rozkminiam. Dzięki za uwagę nt Liona, to może oznaczać, ze pojawi się w sobotę w Bratysławie a 2 gig w poniedziałek. Jestem przygotowany na obie sytuacje
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
W sobotę Maiden gra w Pradze
Praga + Bratysława to jak dwa gigi w jednym miejscu. Do tego Lion w Pradze w piątek. Tak to widzę.
Praga + Bratysława to jak dwa gigi w jednym miejscu. Do tego Lion w Pradze w piątek. Tak to widzę.
??
One są od siebie o ponad 300 km.Z Bratysławy masz godzinę drogi do Wiednia i półtorej do Budapesztu.