Run for Your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Ostatnio na JP w Berlinie były do wydrukowania (i trzeba było wydrukować, wyświetlanych nie tolerowali). Teraz zerknąłem i mail mam od Eventima.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Na ostatnie LOTB byly etickety o ile dobrze pamietam, ale faktycznie jak siegam pamiecią to zdarzylo mi sie do znajomych wysylac bilet, ale to byly mniejsze gigi stad moje zaskoczenie, szczegolnie jesli chodzi o cene listupz pisze: ↑pn wrz 23, 2024 7:19 pm Ale to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Porażkapz pisze: ↑pn wrz 23, 2024 7:19 pm Ale to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Nie do końca, ja na każdy koncert w Niemczech na jakim byłem poza Ghost w Hamburgu normalnie miałem e-ticket. Na tym Ghost to też udało się etap poczty pominąć, można było odebrać w kasiepz pisze: ↑pn wrz 23, 2024 7:19 pm Ale to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Forum internetowe to poważna sprawa.
- Shedao Shai
- -#Nomad

Jak nie chcecie płacić 35 euro za dostawę, to polecam kupować nie przez Eventim, a przez Dodo Tickets, którzy wyślą Wam bilet pocztą za znacznie mniejsze pieniądze. Chociaż nie wiadomo jeszcze, czy będą mieli bilety na IM w ofercie - zobaczymy jak wejdą do sprzedaży. Ale jak ktoś chciałby oszczędzić, to warto sobie przed kupnem sprawdzić.
Ale przecież Ty jeździsz na jakieś piwniczne true kapele, a nie na wielkie stadionowe gwiazdy.Żelazny pisze: ↑pn wrz 23, 2024 8:10 pmNie do końca, ja na każdy koncert w Niemczech na jakim byłem poza Ghost w Hamburgu normalnie miałem e-ticket. Na tym Ghost to też udało się etap poczty pominąć, można było odebrać w kasiepz pisze: ↑pn wrz 23, 2024 7:19 pm Ale to standard w Niemczech. Na koncertach sprzedawanych przez największe bileterie (Eventim, Ticketmaster) nie kojarzę żadnych e-ticketów z przeszłości. Na mniejszych trafia się jakaś niemiecka poczta czasem. I standardowo UPS czy DHL do krajów trzeciego świata (jak Polska) 35 euro
Pamiętam, że nawet na Dynie i Guardian dwa lata temu Dzosef część biletów dla nas zamawiał do znajomego w Niemczech. A z Eventimu była tylko wysyłka za 35 ojro
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Ja to tylko Warszawa ;P
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy
Jak dodadzą biało-czerwoną flagę z Eddiem to kupię ;P
A bilet zamierzam w czwartek kupić, i się nie użerać z wyłączaniem sektorów.
Everything I hear influences me. I can't tell you all my influences as a musician.
Lemmy
Lemmy
Prawidłowo, zuch!
Omg xD
Chuj tam że blisko, chuj tam że kolejna możliwość zobaczenia Maiden. Najważniejsza setlista lol.
Kurde jakby na każdym koncercie tej trasy grali inna setlistę to dopiero by ryzykował z zakupem...
Lemmy
Lemmy
Kurde, w Budapeszcie mam błąd "invalid access code" jak wpisuję kod presalowy
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
- maniekmaiden
- -#Prodigal son

Zamiast PL bilety kupione do Wiednia, jeszcze jutro Praga i będzie git.
Z Budapesztem miałem sporo problemów. Najpierw nie działał kod, potem nie zagrało z płatnością, a na koniec jak wreszcie się udało jakiś gigant UX wyświetlił mi komunikat o powodzeniu transakcji na czerwono. Cholerni paprykarze.
No jak paprykarze to musiało być na czerwono 
Praga (?)
Bratysława
Berlin
Warszawa (?)
Bratysława
Berlin
Warszawa (?)
Ja póki co kupiłem tylko Budapeszt, resztę się ogarnie potem. 
Misja wykonana. Są bilety na Budapeszt, Bratysławę i Sztokholm (12 VI). Jeśli dojdą jeszcze jakieś gigi "węgierskie", to będzie więcej.
Warszawę raczej odpuszczę, chyba że towarzysko ....
Warszawę raczej odpuszczę, chyba że towarzysko ....
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
LOL Miałem to samo i też 500 milisekund napięcia nerwów - FCK, nie udało się! - a tam czerwony ptaszek na czerwonym tle, zamiast wszystko na zielono... Jednak powodzenie... Ciekawe czy przy niepowodzeniu jest zielone
M.
Przy niepowodzeniu wysunął mi się pływający komunikat z prawej strony ekranu. Mały i szybko znikający. Białe tło, czarny napis i czerwona ikonka z krzyżykiem.