02/08/2025 Warszawa, PGE Narodowy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 02/08/2025 Warszawa, PGE
Powiedziałbym - na granicy rozsądku.
Przy takich cenach 45k jest w zasięgu (a przy supporcie typu Within mogłoby i być więcej).
Milo, że w całej Europie nie ma już tych platinium dynamicznych cen. W Krakowie, co człowiek wszedł polować na dobre trybuny to od 330 do 2999 zł i taka loteria.
Ciekawe czy Maiden zawalczy z tym i w USA. Na ten moment super trybuny na Brooklyn to 12k złotych…
Przy takich cenach 45k jest w zasięgu (a przy supporcie typu Within mogłoby i być więcej).
Milo, że w całej Europie nie ma już tych platinium dynamicznych cen. W Krakowie, co człowiek wszedł polować na dobre trybuny to od 330 do 2999 zł i taka loteria.
Ciekawe czy Maiden zawalczy z tym i w USA. Na ten moment super trybuny na Brooklyn to 12k złotych…
A skąd pewność że Live Nation jednak nie uruchomi sprzedaży "platinium" ??
Które trybunki polecacie? V3,V4?
W którym momencie trzeba się nie zgodzić? Cały czas mi przydziela automatyczne miejsca, klikam wybierz inne i zamiast mapki mnie wycofuje z powrotem do oblokowania biletu :/
+ jak kupić Budapeszt?
U mnie normalnie już się mapka wczytuje na Wawe ale na tablecie lub kompie (strona www). Są jeszcze te dobre trybuny dostępne na V4. V3 na razie zamknęli pewnie do sprzedaży ogólnej.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Generalnie ceny akceptowalne, termin niestety fatalny ze względu na wiadomy festiwal. Nie rozumiem dlaczego LN nie wzięli tego pod uwagę, to przecież ich interes. Sądzę, że przy dobrych wiatrach te 40k się odliczy, w innym terminie i przy lepszym supporcie pewnie można by było liczyć na 10k więcej. Nie można wykluczyć, iż dodadzą jakiś plepszy support, może Anthrax? Ja bym się ucieszył.remi pisze: ↑wt wrz 24, 2024 3:33 pm Powiedziałbym - na granicy rozsądku.
Darmowy fest na odludziu i koncert na Narodowym za 500zł, to chyba nie całkiem ta sama grupa docelowa.
I kto miał decydujące zdanie? Czy to nie zespołowi miał w pierwszej kolejności pasować termin. Kończą trasę, to po co mieliby ją przeciągać o dodatkowe dni
I kto miał decydujące zdanie? Czy to nie zespołowi miał w pierwszej kolejności pasować termin. Kończą trasę, to po co mieliby ją przeciągać o dodatkowe dni
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
V3 i V4 były dzisiaj w sprzedaży?
Zaryzykuję, że ponad połowa ludzi na Narodowym nie będzie miało pojęcia, o tym co tracą nie będąc na alternatywnym wydarzeniu.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

A tak na marginesie, między Helsinkami a Birmingham jest 5 dni przerwy, czyżby ogłoszą w tym terminie Graspop w Belgii. Swoją drogą trasa europejska bez tego kraju to rzecz dziwna
Jeżeli Maiden grałoby na tym festiwalu(co za abstrakcja...) to zakładam, że sporo osób zrezygnowałoby z tego koncertu...
W ogóle dajcie spokój... Jeżeli ktoś jest fanem Maiden, to wybór jest oczywisty.
-
Deleted User 8263
Tak, ja uważam że GMM to pewniak z czym nikt na imfc się nie zgadzaPiotr Lange pisze: ↑śr wrz 25, 2024 11:08 amA tak na marginesie, między Helsinkami a Birmingham jest 5 dni przerwy, czyżby ogłoszą w tym terminie Graspop w Belgii. Swoją drogą trasa europejska bez tego kraju to rzecz dziwnaCo do Warszawy - kto ma być, ten będzie!
- Recit The Thornographer
- -#Assassin

Mówicie, że to V4 aż takie dobre? Na narodowym byłem tylko na D14 (naprzeciw sceny) i nie było źle, ale porównania nie mam.
We embrace like two lovers at death. A monument to the trapping of breath
Naprzeciwko sceny jest tragedia. Tam nie wolno kupować.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
No generalnie to jest jak z lekarzami, albo mechanikami samochodowymi. Każdy powie coś innego
Zależy od koncertu. Ja zawsze siedzę na przeciw sceny i tak średnio z 60 - 70 % gigów byłem zadowolony.
Bilety ogarnięte, ale po raz kolejny nie mogę się oprzeć wrażeniu, że proces zakupu i cała konstrukcja strony TM są tak nieintuicyjne i nieprzyjazne dla użytkownika, że chyba służą tylko temu, aby zrobić większość w ch...
Kurna ja widzę całkowicie inną mapkę.... u mnie całe V4 na szaro