Run for Your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- Sun Quench
- -#Trooper

Re: Run for your Lives tour 2025: gdzie jadą Sanktuarianie
Udało się kupić 27/05 i 28/05 do Budapesztu, połowa ceny za Londyn także ten odpuszczam, a przy okazji wycieczka do Budapesztu
Raczej to drugie. FuturePast to imo nieplanowany wybryk (zresztą sam Bruce twierdził, że gdy nagrywali S to nie sadzili że trasa w przyszłości otrzyma taką nazwę). Wyszło to nam na dobrze.
Połączenie SiT z Japonią wyszło nieźle i wolę taki set 5+5 plus 5 kotletów niż dwa sety w której na jednej byłoby 6 numerów z S i 9 kotletów a na drugiej wielka piątka z SiT i 11 kotletów.
Myślę że na gdybanej normalnej trasie Senjutsu byśmy
otrzymali numer mniej z tej płyty niż grane teraz w latach 2022-2024 - 7 numerów, więc też spoko.
Połączenie SiT z Japonią wyszło nieźle i wolę taki set 5+5 plus 5 kotletów niż dwa sety w której na jednej byłoby 6 numerów z S i 9 kotletów a na drugiej wielka piątka z SiT i 11 kotletów.
Myślę że na gdybanej normalnej trasie Senjutsu byśmy
otrzymali numer mniej z tej płyty niż grane teraz w latach 2022-2024 - 7 numerów, więc też spoko.
Dzięki za info! Wow drugi koncert! Największym minusem Ljubljany było to że trwała tylko 2 dni (BL plus 1 maiden!) a tu może się uda 3 wieczorySun Quench pisze: ↑śr wrz 25, 2024 12:43 pm Udało się kupić 27/05 i 28/05 do Budapesztu, połowa ceny za Londyn także ten odpuszczam, a przy okazji wycieczka do Budapesztu
Czy dobrze rozumiem, że jeszcze jutro będą bilety na plytę na 28 V w Budapeszcie?
A może gdzieś są teraz dostępne?
A może gdzieś są teraz dostępne?
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Są teraz dostępne na stronie węgierskiego livenation, niby presale, ale wystarczy się zalogować i ma się dostęp. Mi działa konto które kiedyś zakładałem na livenation.pl
https://ln.funcode.hu/events/89411
https://ln.funcode.hu/events/89411
A mi właśnie się nie udało kupić, płyta jest wyszarzona, a jak na chwilę zrobiła się kolorowa to wyrzuca errory po dodaniu do koszyka.
Ja też próbowałem do skutku aż się udało kupic na płytę
Płyta na 2 koncert kupiona 
Czekamy jeszcze na LIONA xDDD
Czekamy jeszcze na LIONA xDDD
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
U mnie dalej lipa, płyta niedostępna.
U mnie, dzięki czujnosci kumpeli (dzięki
) bilety na Berlin kupione, ale że już na eventimie były kiepskie miejsca, to zakup przez myticket.de . Wysyłka 10 Euro zamiast tych 30.... Najwyraźniej mają jakąś odseparowaną pulę bo było tylko po parę rzędów w dwóch sektorach, ale za to tych na dole.
Jutro poluję na Warszawę
Jutro poluję na Warszawę
Tez dzięki kumplowi 2x Budapeszt plyta ogarnięte
Teraz polujemy na fttb
Teraz polujemy na fttb
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Mi przysłali PDFa na maila i kod QR, który można dodać do portfela Google czy Apple
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Nie prawdaPiotr Lange pisze: ↑śr wrz 25, 2024 8:30 pmTo super, słuchaj kolega mówi, że na ten show są tylko bilety mobilne, czy to prawda?
Możesz wygenerować kod QR i sciagnać PDF wszystko z zakładki Moje Zamowienie ze strony ln.funcode.hu, po zamowieniu zreszta na maila przychodzi wiadomosc gdzie jest bezpośrednio link
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Budapeszt już tylko pakiety VIP oferuje. Kurde fan presale by się był przydał...no nic trzeba będzie polować, bo jak się już będzie to szkoda tylko jeden zaliczyć i wracac do domu.
Wyczerpaliśmy pulę, ale ufam, że bez problemu jutro rano kupisz bilety na gig