Run for Your Lives tour 2025
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Run for your Lives tour 2025
Płyta "off sale" 
Zurich SOLD OUT
Dobrze, ze się udało
Za każdym razem jak dodaję, nieważne jakim sposobem, to są errory i płyta off sale.
Nie dość, że człowiek chcę wydac ciężko zarobione pieniądze to jeszcze się musi przy tym nawk*rwiać 
No nie idzie tego kupić. A patrząc po mapce, jeśli jest rzetelna, to trybuny też zaraz będą off sale.
- Emilio
- -#Lord of the flies

Coś czuję zatem, że skończę na narodowym xD
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
Dodali drugi Paryz - July 20 2025
edytowałem drugi post z listą koncertów mic7
edytowałem drugi post z listą koncertów mic7
Zawieszę sobie na szyi jakiś karton z napisem: I DO NOT WANT TO KNOW THE SETLIST
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
Jakby ktoś się kiedyś zdecydował, to mam 4 bilety w sektorze B9 zaraz na dole, sąsiadujące z Trooper VIP. Nie wiem czy pojedziemy do Bratysławy, za wcześnie by zdecydować, ale za długi ten wyjazd w sensie dni urlopowych, żeby zaliczyć wszystko począwszy od poniedziałkowego (domniemanego) Lwa w Budapeszcie aż po niedzielną Bratysławę i jeszcze 900 km/8h powrotu.
M.
Od wczoraj długi spektakl wqrwiania się na ten system, który puszczał po 1-2 pojedyncze miejsca w sektorach to tu, to tam... Ale w końcu udało się wyszarpać ochłapy, 4 miejsca obok siebie na drugi wieczór (bo pierwszy na płycie.)
M.
W ub. roku przed pierwszym koncertem w Krakowie tak zrobiłem (tzn. bez kartonu), w kolejce do FTTB (już w arenie) jeszcze wspomniałem komuś obok, że nic nie wiem, i chyba się uda. No i minęło kilka sekund i typ obok musiał wyznać, że "nie może się doczekać aby usłyszeć o wielkim Aleksandrze".
Poszło PWbeaviso pisze: ↑czw wrz 26, 2024 2:25 pmJakby ktoś się kiedyś zdecydował, to mam 4 bilety w sektorze B9 zaraz na dole, sąsiadujące z Trooper VIP. Nie wiem czy pojedziemy do Bratysławy, za wcześnie by zdecydować, ale za długi ten wyjazd w sensie dni urlopowych, żeby zaliczyć wszystko począwszy od poniedziałkowego (domniemanego) Lwa w Budapeszcie aż po niedzielną Bratysławę i jeszcze 900 km/8h powrotu.
M.
Ale popyt, szok. Udało mi się kupić drugi Paryż - nie wierzyłem że łapną się na ponad 70k biletów w tym mieście. 
-
Deleted User 8263
Ten fc to zart.
Nawet nie ogarneli godzinnego presale/puli dla fc na drugie gigi
Nawet nie ogarneli godzinnego presale/puli dla fc na drugie gigi
Ejże.... 2 se sprzedaj.beaviso pisze: ↑czw wrz 26, 2024 2:25 pmJakby ktoś się kiedyś zdecydował, to mam 4 bilety w sektorze B9 zaraz na dole, sąsiadujące z Trooper VIP. Nie wiem czy pojedziemy do Bratysławy, za wcześnie by zdecydować, ale za długi ten wyjazd w sensie dni urlopowych, żeby zaliczyć wszystko począwszy od poniedziałkowego (domniemanego) Lwa w Budapeszcie aż po niedzielną Bratysławę i jeszcze 900 km/8h powrotu.
M.
A w ogóle to jakaś starość Was dopadła, że 4 trybunki zamiast prawilnej płyty?Pati pisze: ↑czw wrz 26, 2024 4:00 pmEjże.... 2 se sprzedaj.beaviso pisze: ↑czw wrz 26, 2024 2:25 pmJakby ktoś się kiedyś zdecydował, to mam 4 bilety w sektorze B9 zaraz na dole, sąsiadujące z Trooper VIP. Nie wiem czy pojedziemy do Bratysławy, za wcześnie by zdecydować, ale za długi ten wyjazd w sensie dni urlopowych, żeby zaliczyć wszystko począwszy od poniedziałkowego (domniemanego) Lwa w Budapeszcie aż po niedzielną Bratysławę i jeszcze 900 km/8h powrotu.
M.![]()
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Po części starość, a po części wyjebongo na Maiden, zwłaszcza z mało obiecującym setem… Zwiedzanko, żarełko, zmęczonko
to co będziem się pchać na płytę, skoro i tak się nie dopchamy na sam przód, a dziewuchy ledwo powyżej 1.60m muszą potem oglądać plecy ociekające potem :p Anyway - Pierwszy Budapeszt - płyta zakupiona.
Odpierając zarzuty: Starość jeszcze nie taka 100% bo można po nieprzespanej nocy machnąć się na koniec Europy, wymęczyć cały dzień aktywnie i o północy wylądować na koncercie - oto dowód:
https://www.youtube.com/watch?v=_-r-qHw ... lzaCBsaW9u
Od 6:30
M.
Odpierając zarzuty: Starość jeszcze nie taka 100% bo można po nieprzespanej nocy machnąć się na koniec Europy, wymęczyć cały dzień aktywnie i o północy wylądować na koncercie - oto dowód:
M.
A to nie o to chodzi w tym całym "sporcie"?
beaviso pisze: ↑czw wrz 26, 2024 4:38 pm Odpierając zarzuty: Starość jeszcze nie taka 100% bo można po nieprzespanej nocy machnąć się na koniec Europy, wymęczyć cały dzień aktywnie i o północy wylądować na koncercie - oto dowód:
M.
"Friends from Poland" - ładnie i miło
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Sporo lat mi zajęło, żeby dojść do wniosku, że chwilę przed 40, na stadionie, wolę jednak trybuny