27-28/05/2025 Budapeszt
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
-
Deleted User 8263
27-28/05/2025 Budapeszt
Myślę, że dobrze byłoby zrobić temat pod pietwszy gig, gdyż pewnie wielu sanatorian się wybiera.
Inwazja na Budapeszt ze strony fc będzie potężna, a fttb cenniejsze niż zloto. Kto się wybiera?
Inwazja na Budapeszt ze strony fc będzie potężna, a fttb cenniejsze niż zloto. Kto się wybiera?
Re: 27-28/05/2025 Budapeszt
Będę na obu.
Wolę złoto od FTTB, ale mogę rozważyć 2go dnia, chyba, że kolejka na niego będzie równolegle do tej na 1szy gig i ustawi się np. 25 maja
Wolę złoto od FTTB, ale mogę rozważyć 2go dnia, chyba, że kolejka na niego będzie równolegle do tej na 1szy gig i ustawi się np. 25 maja
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
-
Deleted User 8263
Mam na oba. Oby wpadł jeszcze Lion 
- Sun Quench
- -#Trooper

Na pierwszy koncert rzutem na taśmę udało sie kupić jeden bilet ale i tak super bo nigdy nie byłem na pierwszym koncercie na jakiejś trasie i pewnie nigdy więcej nie będę. Na drugi koncert idę z żoną a przy okazji mamy rodzinny wypad do stolicy Węgier na trzy noce.
Wg węgieskiego LN, oba koncerty w Budapeszcie wyprzedane.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A teraz znowu są dostępne pojedyncze trybuny.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Po raz pierwszy na show otwierającym trasę będę więc wrażenia mam nadzieje będą w pytke. W 2005 w Chorzowie coś tam z setu już chyba zdążyło przeciec z tego co pamietam więc turboniewiadomej nie było. Teraz będzie totalne zaskoczenie, oby pozytywne.
Obydwa
Mam juz bilety
Mam juz bilety
-
Under Jolly Roger
- -#Trooper

Cześć. Ostatnio na forum logowałem się 14 lat temu
. Kupiłem bilety na koncerty w Bratysławie i Warszawie. Jeśli ktoś będzie chciał sprzedać bilet na płytę w Budapeszcie -piszcie śmiało
.
Ja się dziś zalogowałem pierwszy raz od 6 lat
Bilety na oba budapeszty mam, ale póki co nie sprzedaje. Jak będzie bliżej koncertu to będę widział czy mi z robotą nie koliduje....
Bilety na oba budapeszty mam, ale póki co nie sprzedaje. Jak będzie bliżej koncertu to będę widział czy mi z robotą nie koliduje....
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Witamy zagubionych w czasie 
Mam do sprzedania jeden bilet na trybuny na drugą noc 28 maja. Sektor 109, rząd 5, miejsce 5. Chętnych zapraszam do kontaktu na priv.
Edit: nieaktualne
Edit: nieaktualne
Jedzie ktoś flixem? Bo uruchomiony kalendarz na maj
Zastanawiam się czy jechać z Lodzi bezpośrednio i być kolo 13 czy z Krakowa i byc 6 rano
Zastanawiam się czy jechać z Lodzi bezpośrednio i być kolo 13 czy z Krakowa i byc 6 rano
Do Budapesztu się lata a nie jeździ flixbusem
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
Znaczy kazdy chyba wg swojego gustu 
To dobra rada, możliwa do zastosowania przez Ciebie. Samolot o 8 rano, spokojnie dojedziesz z Łodzi na tę godzinę.
Koszt - wątpię by droższy o więcej niż 100 zł
Po co się tłuc busem 12h jak można wygodniej?
Koszt - wątpię by droższy o więcej niż 100 zł
Po co się tłuc busem 12h jak można wygodniej?