The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
Super koszulka, chętnie bym taką kupił.
-
Deleted User 8263
Chetnie wroce do Japonii, ale nie na Maiden.
Calkowicie mongolski system. Kupujesz bilet stojacy, drukujesz i dopiero okazuje się w jakim sektorze jesteś (mi się trafil Steve+Jan) i w jakiej kolejnosci wejdziesz do hali. Trochę się wpierdolilem, trochę pobieglem i skonczylem w 4 rzedzie, ale mega mi się to nie podoba i jest to totalny debilizm.
Sama publika bardzo dobra, w momentach typu "oooo", albo refreny odpalali się i bardzo głośno śpiewali. Dużo klaskali, także atmosfera była bdb.
Zespół trochę się spóźnił i bardzo gonili. Bruce jedna gadka o celtach.
Adrian zaimprowizowal jedno solo w CSiT, za to Alexander klasycznie.
Prawa strona to nuda w chuj.
Nic nie złapałem pierwszy raz od 28 gigow
Adrian dwa razy mnie wyłapał po prawej i nawet strzelil z gitary, bardzo miło.
Calkowicie mongolski system. Kupujesz bilet stojacy, drukujesz i dopiero okazuje się w jakim sektorze jesteś (mi się trafil Steve+Jan) i w jakiej kolejnosci wejdziesz do hali. Trochę się wpierdolilem, trochę pobieglem i skonczylem w 4 rzedzie, ale mega mi się to nie podoba i jest to totalny debilizm.
Sama publika bardzo dobra, w momentach typu "oooo", albo refreny odpalali się i bardzo głośno śpiewali. Dużo klaskali, także atmosfera była bdb.
Zespół trochę się spóźnił i bardzo gonili. Bruce jedna gadka o celtach.
Adrian zaimprowizowal jedno solo w CSiT, za to Alexander klasycznie.
Prawa strona to nuda w chuj.
Nic nie złapałem pierwszy raz od 28 gigow
Adrian dwa razy mnie wyłapał po prawej i nawet strzelil z gitary, bardzo miło.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Ludzie piszą, że w Tokyo zagrali świetny koncert i wszyscy wypadli znakomicie. Świetna miejscówka.
-
Deleted User 8263
Tokyo to jeden z lepszych gigow w moim życiu
-
Deleted User 8263
Jeśli chodzi o Osakę, to koncert trochę do zapomnienia. Przez pojebany japonski system dzielenia płyty wylądowaliśmy daleko po prawej, za scena. Z takiej pozycji ciężko wczuc się w gig, ma się wrazenie że wszystko odbywa się gdzieś obok. Publika też totalnie stypiarnia.
Za to Tokyo to jeden z najpotezniejszych koncertow w moim życiu. Wszystko zagrało, wreszcie jedna płyta, wbita na drugi rząd, masa znajomych, venue z fajnym dojazdem, czuć było atmosferę muzycznego święta. Już na doktorze bylo głośno, a na CSiT lokalsi i regularsi zrobili wspólnie totalny kocioł. Było trochę pchanka, było dużo śpiewania, Nicko dowiózł dziś gig w dobrej formie, Bruce był w wyjątkowo dobrym humorze, dużo gadał i żartował. Wpadła też kostka Adriana rzucona po Alexandrze.
Dzisiaj znowu zjebane sektory niestety, oby udało się trafić w obrys sceny
Za to Tokyo to jeden z najpotezniejszych koncertow w moim życiu. Wszystko zagrało, wreszcie jedna płyta, wbita na drugi rząd, masa znajomych, venue z fajnym dojazdem, czuć było atmosferę muzycznego święta. Już na doktorze bylo głośno, a na CSiT lokalsi i regularsi zrobili wspólnie totalny kocioł. Było trochę pchanka, było dużo śpiewania, Nicko dowiózł dziś gig w dobrej formie, Bruce był w wyjątkowo dobrym humorze, dużo gadał i żartował. Wpadła też kostka Adriana rzucona po Alexandrze.
Dzisiaj znowu zjebane sektory niestety, oby udało się trafić w obrys sceny
Jakie to... Dziwne.
-
Deleted User 8263
Debilny
Dobrze ze dziś w srodku się wylosowalo
Dobrze ze dziś w srodku się wylosowalo
Czyli masz bilet na płytę. Przychodzisz i losują Cię do jednego z pięciu sektorów. Jak trafisz środkowe, to jest dzięki temu w miarę luźno. Jak trafisz boczne, to równie dobrze mógłbyś siedzieć na trybunach. Tak to wygląda?
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Kupujesz bilet na plyte i przy wydrukowaniu go kilka dni przed gigiem dowiadujesz się jaki masz sektor. Czy to jest losowe chuj wie, bo ja już byłem w prawo-srodkowym (z 4 sektorami), skrajnie prawym za scena (3 sektory) i na srodku (5 sektorow).
Ale za to jaki porządek
Ścisku nie ma, o życie nie walczysz, jak to czasami bywa.
Ścisku nie ma, o życie nie walczysz, jak to czasami bywa.
Jak będą jechać metrem do roboty, to nadrobią sobie ścisk.
M.
M.
-
Deleted User 8263
Ten skrajny po prawo to idiotyzm, ogladasz koncert na telebimie
-
Deleted User 8263
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Podczas koncertów w Tokyo i Yokohamie był obecny John McMurtrie i Kevin Shirley. Czyżby w końcu pełnowymiarowy album koncertowy z Japonii?