Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM

Przecież ja nie pisałem żadnej petycji, było zapytanie czy z uwagi na niezbyt trafnie wybraną datę koncertu w kontekście wiadomego festu, nie mogliby przełożyć koncertu choćby o jeden dzień. Tylko to.Ralf, wkleisz swoją petycję?![]()

Przecież ja nie pisałem żadnej petycji, było zapytanie czy z uwagi na niezbyt trafnie wybraną datę koncertu w kontekście wiadomego festu, nie mogliby przełożyć koncertu choćby o jeden dzień. Tylko to.Ralf, wkleisz swoją petycję?![]()

I do managementu zespołu o przełożenie całej trasy... ja pierdziu jakie odklejki...Podobno sam Jurek Owsiak napisał petycję do LN.![]()
Tak. I powiedział, że wyłoży kasę na wszystkie koncerty Maiden w Polsce dokąd się nie rozwiążą jeśli tylko będą odbywać się w ramach Brudu.Podobno sam Jurek Owsiak napisał petycję do LN.![]()

Według moich informacji. Rod Smallwood przychylił się do tej prośby. Maideni do Europy zawitają więc najwcześniej na początku września 2025 [NASZ NEWS].I do managementu zespołu o przełożenie całej trasy... ja pierdziu jakie odklejki...
Bilety zachowują ważność?Według moich informacji. Rod Smallwood przychylił się do tej prośby. Maideni do Europy zawitają więc najwcześniej na początku września 2025 [NASZ NEWS].I do managementu zespołu o przełożenie całej trasy... ja pierdziu jakie odklejki...

Z eBilet, jest taka opcja.Jaki kolekcjonerski i gdzie?

Zaskakująco dobrze. Kropki znikają tak z 10x szybciej niż na podobny etapie sprzedaży poprzedniego Narodowego.No i jak tam idzie sprzedaż? Pytam osób, które w wolnym czasie lubują się w liczeniu kropek. Ciekawy jestem jak się sprzeda, bo jedni tu wyrokowali, że będzie klapa, a inni, że drugi koncert dołożą dzień później![]()

No, w sumie w kontekście trasy dość wolno, jest sprzedane ponad połowa, a do koncertu masa czasu. Jest dobrze, gdyby koncert przypadał na inną datę, byłoby pewnie jak w reszcie Europy.Zaskakująco dobrze. Kropki znikają tak z 10x szybciej niż na podobny etapie sprzedaży poprzedniego Narodowego.No i jak tam idzie sprzedaż? Pytam osób, które w wolnym czasie lubują się w liczeniu kropek. Ciekawy jestem jak się sprzeda, bo jedni tu wyrokowali, że będzie klapa, a inni, że drugi koncert dołożą dzień później![]()
Nie zdziwiłbym się jakby poszła już połowa biletów, co przekłada się na pewny sold out - pytanie czy w konfiguracji 49k (bez obrzeży) czy 52/53k, bo tyle chyba da się wcisnąć przy rozkładzie sceny typowym dla Maiden.
Również na analogicznym etapie poprzedniej sprzedaży, w ogóle nie były włączone pewne sektory - teraz dosłownie są wyłączone od początku sprzedaży szczątkowe kwadraty (może je zostawili na dzień gigu?).
Podsumowując, zainteresowanie jest zaskakujące. Pada teoria, że dobry znany w Polsce support - Within Temptation głównie pomogl „wyprzedać” poprzedni Narodowy. Po prostu - pomógł. Podobnie jak fakt - jeden z pierwszych gigów po pandemii.
Uważam, że gig z 2022 był tak dobry (a był), że ludzie bez zastanowienia kupili kolejny raz plus efekt trasy przekrojowej (bardziej) i mamy tak szybko (jak na Polskę) znikające kropki.
A i tak (poza Włochami) to jest „najwolniej” znikający obiekt kropek z całej Europy ;p

Wróć do „Run For Your Lives Tour 2025/2026”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości