Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Maiden on tour 2025 - spekulacje, marzenia, urojenia
Temat do przeniesienia do działu trasowego i scalenia z tamtejszym? 
www.MetalSide.pl
Gdzie na okładce TNotB jest ramoneska?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
To nawiązanie do No Prayer on the Road. Eddie prawie identyczny. Może usłyszymy więcej z tego albumu niż się spodziewamy.
Chodzi o to, źe większość fotek promocyjnych zespołu z ery NOTB jest gdy stoją w ramoneskach. Bruce nawet o tym mówił i dlatego na obecnej i poprzedniej trasie ją zakłada na TNOTB lub teraz IM.
Czyli mniej więcej tak jak 99% zespołów NWOBHM w 1982 roku
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Stawiam, że otwieraczem będzie Tailgunner 
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
W sumie nie ma większego znaczenia z jakich płyt będzie set, tylko co z nich zagrają. No może poza ostatnimi- tych bym w ogóle nie chciał słyszeć. Z przekroju IM- FotD można wykuć kilerski set, a można i najgorszy kotletowy.
Obstawiam, że skoro napisali IM- FotD, to z każdej płyty z tego okresu coś będzie. Najbardziej czekam na coś z Killers i NPFTD, bo, jak pisałem, dawno nic z nich nie było. Najchętniej usłyszałbym tytułowy z Killers (ale jak ma być Phantom, to raczej małe szanse), Purgatory, Tailgunner i Run Silent Run Deep. Z tych czterech największe szanse ma na pewno Tailgunner. Uwielbiam też Murders in a Rue Morgue, ale Bruce śpiewał to tak se.
Obstawiam, że skoro napisali IM- FotD, to z każdej płyty z tego okresu coś będzie. Najbardziej czekam na coś z Killers i NPFTD, bo, jak pisałem, dawno nic z nich nie było. Najchętniej usłyszałbym tytułowy z Killers (ale jak ma być Phantom, to raczej małe szanse), Purgatory, Tailgunner i Run Silent Run Deep. Z tych czterech największe szanse ma na pewno Tailgunner. Uwielbiam też Murders in a Rue Morgue, ale Bruce śpiewał to tak se.
Z tych czterech, co wymieniłeś, to szanse wg mnie ma Killers (był grany po reunion, mocno się kojarzy z Early days i nie było go w 2005 roku), a z NPFTD to jak pisałem - mocno bym się zdziwił na coś innego niż Bring your daughter.
Zamykam temat, niech pozostanie w archiwum dla potomnych, a odpowiednie posty wrzucajcie w odpowiednich tematach żeby nie robić offtopów 
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01