Wywiady i newsy
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: Wywiady i newsy
Ja to wiem i skoro wszyscy zdają się wiedzieć, to skąd te podśmiechujki ze Scream Makera swego czasu?
Bo oni wtryniali się na wiele imprez (JP, Motory) w krótkim czasie. Ludzie po prostu byli tym zniesmaczeni. Do tego dodajmy fakt, że dla większości odbiorców to nie było szczególnie interesujące granie, a sam zespół sprawiał wrażenie takiego, który nie za bardzo czai, o co chodzi w tym całym metalu. Bo prawda jest taka, że żeby w tej muzyce zaistnieć, odnieść jakiś sukces, to trzeba też pokazać odpowiednie nastawienie. Scream Maker w ogóle go nie miał i błaznował. Połącz sobie to wszystko w całość i masz niezły ogląd na sytuację.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Dzięki za wyjaśnienie, wszystko jasne.
"No Prayer For The Dying" kończy dzisiaj 34lata.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
A "The X Factor " kończy 29 lat - dzisiaj.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
Pamiętam jak dziś jak wracałem tramwajem do domu, z zakupioną kasetą (oryginalną) i nie mogłem się doczekać odsłuchu. A później wielkie zaskoczenie "co to jest za granie
www.MetalSide.pl
Mi z pół roku zajęło oswojenie się z tym materiałem. To było już długo po premierze, ale jak człowiek "uczył się" zespołu na pierwszych 7 płytach, to TXF był małym szokiem poznawczym. Koniec końców zaskoczyło i płyta stabilnie mieści się w moim top 5 kapeli, aczkolwiek trzeba przyznać, że to wtedy zaczęło się jechanie po schemacie intro-piosenka-outro. Wtedy to jeszcze pasowało, bo te utwory nadawały się do tej konwencji, ale z czasem było tylko gorzej. W sumie najlepiej wyszło im to według mnie na AMOLAD (które nota bene uważam za pewną kontynuację TXF), ale wjeżdżają ci takie Celty czy inne HoE i echhh xD
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Lubię Factora. Sign to topka całej dyskografii zespołu. Blood i Edge zamykają moje podium.
A
B
C
D
E
B
C
D
E
U mnie kaseta po kilku odsłuchach odstawiona na jakiś rok. W tym czasie sporo się u mnie pozmieniało, trochę też i muzycznie. Odpaliłem sobie po czasie i kliknęło od razu. Do dzisiaj bardzo lubię i gdzieś tam wysoko stoi u mnie.Schizoid pisze: ↑śr paź 02, 2024 10:31 pm Mi z pół roku zajęło oswojenie się z tym materiałem. To było już długo po premierze, ale jak człowiek "uczył się" zespołu na pierwszych 7 płytach, to TXF był małym szokiem poznawczym. Koniec końców zaskoczyło i płyta stabilnie mieści się w moim top 5 kapeli, aczkolwiek trzeba przyznać, że to wtedy zaczęło się jechanie po schemacie intro-piosenka-outro. Wtedy to jeszcze pasowało, bo te utwory nadawały się do tej konwencji, ale z czasem było tylko gorzej. W sumie najlepiej wyszło im to według mnie na AMOLAD (które nota bene uważam za pewną kontynuację TXF), ale wjeżdżają ci takie Celty czy inne HoE i echhh xD
A reszta pełna zgoda... minus Celtowie
www.MetalSide.pl
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

W końcu, już nie mogę się doczekać, czekałem na to od dawna, oby do marca.
https://www.sharebaze.com/2024/10/04/ne ... h8RMpCIIVw
Cóż, ja liczę na to, że to może być prawda, choć jak ustaliłem ten sam portal publikował już wiele takich newsów, które okazywały się fake'ami. Poczekamy na ewentualne ogłoszenie że strony Iron Maiden.
https://www.sharebaze.com/2024/10/04/ne ... h8RMpCIIVw
Cóż, ja liczę na to, że to może być prawda, choć jak ustaliłem ten sam portal publikował już wiele takich newsów, które okazywały się fake'ami. Poczekamy na ewentualne ogłoszenie że strony Iron Maiden.
Ostatnio zmieniony pt paź 04, 2024 10:13 pm przez Piotr Lange, łącznie zmieniany 1 raz.
Może być z tego fajna rzecz.
Spodziewam się... niczego ciekawego. Wiadomo, że będzie trochę ciekawostek, które już od dawna znamy. Oczywiście będzie Dickinson: "pilot, szermierz, pisarz", Sarajevo itp. itd. I laurka dla zespołu z obowiązkowym "Live After Death", reunion, wielkimi koncertami i milionami sprzedanych płyt. Zero kontrowersji, dwuznacznych tematów i trudniejszych spraw. Pewno obejrzę, ale ciśnienie zerowe 
www.MetalSide.pl
Ciekawe z którego zrobią murzyna.
Netflix?! Sprzedali się! 
-
Deleted User 5490
Dla podkręcenia atmosfery i w ramach parytetów zrobią coming out Dave'a Murraya, bo przecież trzeba wprowadzić jakąś rolę żeńską... a murzynem będzie Nicko, bo ma do tego dobry nos.
Wygląda na to, że będzie to pierwsze video, do którego zespół nie będzie miał praw do rozpowszechniania na nośnikach fizycznych.
Ciekawa sytuacja. Nie kibicuję temu przedsięwzięciu.
Wygląda na to, że będzie to pierwsze video, do którego zespół nie będzie miał praw do rozpowszechniania na nośnikach fizycznych.
Ciekawa sytuacja. Nie kibicuję temu przedsięwzięciu.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Wielu twierdzi, że to jednak fake news, żadnego potwierdzenia ze strony grupy nie ma.
- blackcocker
- -#Moderator

Ralf wrzuca fejury, vol. 9000
Przecież wystarczyło zgooglować Netflixa, że nigdzie takich ogłoszeń nie wrzucali, więc już pierwsze zdanie tego zmyślonego artykułu jest nieprawdą. Ludzie
a potem się dziwić, że tak łatwo nastawiać jednych na drugich itp... Nikt nawet nie zweryfikował czegokolwiek z tego artykułu? XD
Mam nadzieję, że newsy też czytacie np. tutaj: https://aszdziennik.pl/ ?
Mam nadzieję, że newsy też czytacie np. tutaj: https://aszdziennik.pl/ ?
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie widziałem zapowiedzi na platformie, pewnie kolejne wiarygodne źródło 
No trochę to słabe, że się wrzuca takie "newsy" na forum...blackcocker pisze: ↑sob paź 05, 2024 10:08 am Ralf wrzuca fejury, vol. 9000Przecież wystarczyło zgooglować Netflixa, że nigdzie takich ogłoszeń nie wrzucali, więc już pierwsze zdanie tego zmyślonego artykułu jest nieprawdą. Ludzie
![]()
![]()
a potem się dziwić, że tak łatwo nastawiać jednych na drugich itp... Nikt nawet nie zweryfikował czegokolwiek z tego artykułu? XD
Mam nadzieję, że newsy też czytacie np. tutaj: https://aszdziennik.pl/ ?![]()
Panie Mod, wywal Pan to wszystko do kosza, bo to niepoważne jest. Zaraz MaidenItalia (ichni Ralf
www.MetalSide.pl