The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
Na reddicie Maiden drama że jakiś Polak wyrywa innym fanty z rąk
który to, przyznawać się XD
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Haha... Już się nie przyzna 
-
Deleted User 8263
Brooklyn numerkoza nawet na płycie
-
Deleted User 8263
Wiemy, my jesteśmy po prawej ale dotarła tu informacja, że jakiś polish guy bije ludzi.
Jakby co to my pod barierką na wprost Janicka
Jakby co to my pod barierką na wprost Janicka
Kanadyjska fajniejsza
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
A ja kupiłem, na żywo wygląda fajnie, bo napis jest taki jaskrawy, zielony.
Koncerty w Philly i Brooklyn pierwsza klasa. Niewiarygodny Bruce - myślę, że jest to jego najlepszy wokalnie amerykański leg od czasów Maiden England. Świetny klimat na koncertach, dźwięk - po prostu wszystko pykło
- johnny_o
Miło że w końcu się postarali w kwestii koszulek, te z zeszłego roku dramat po całości. Wiadomo że wszystkie eventowe byłyby bez wybrzydzania do kupienia na pamiątkę gdyby się było, ale póki co najładniejsza kanadyjska. Ty, Dzosef i Hammers... Ktoś jeszcze?
Jeszcze Kor (pisał kilka postów wyżej) i ponoć Spartan.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
- johnny_o
Kor mi się zlewa z kamem, a Spartan z Hammersem
Fajnie że zebrała się godna ekipa, mam nadzieję że pokazaliście na czym polega polisz pała
Fajnie że zebrała się godna ekipa, mam nadzieję że pokazaliście na czym polega polisz pała
No w końcu nawet na reddicie o nich piszą 
- johnny_o
Ooo, przybliż pliz bo nie mam. Fejm! Mam nadzieję że stanęli w obronie polish guya 
Wszystko jest w bieżącym wątku.
This Polish dude who is holding the flag in my other reply, who's pretty popular throughout the IMFC, acted like the nicest guy before the show, we were having a great chat and everything, but then over the last few songs, he decides to start to shove his way between, and in front of me because he was apparently "running out of room", which was completely bullshit as he was fine for the whole show.... So for the Trooper and Wasted Years, I'm having to virtually stand sideways and couldn't see anything because he was blocking my view (he was probably around 5'11". To top it all off, when Nicko came out and was throwing wristbands into the crowd, guess who caught one...
He was "apologising" after the show, but the reason he was running out of room was because he decided to start squishing himself infront of me in the first place, all-in-all he was just being greedy, and I felt like saying to him that he's been to 68 Maiden shows compared to me going to 2, give someone else a go. He didn't have anyone tall in front of him either. Overall, it was just a dick move, and ruined the mood of the last 2 songs.
(I found out this guy was the one who wore the rubber horse mask that ended up on stage, and on the end of Adrian's guitar last year during The Trooper, if you all remember that).
A
B
C
D
E
B
C
D
E
- johnny_o
No nie wszystko, dzięki Max! Haha, gruuubooo!
Duma mnie rozpiera, gdy to czytam
Tych zjebów jankesów i inne dziewczynki, które przychodzą na front aby postać jak na mszy (nawet nie pozwalają się dotknąć ramieniem), bym specjalnie wysłał na barierkę w Chile lub w Wawie (a oni wiedzą co to znaczy i takie gigi odpuszczają).
Jak chcą spokoju niech idą do kościoła lub na wiec Kamali, a nie na metalowe show.
BTW - w tej sytuacji nie mają racji nic a nic, ale nie chce mi się rozpisywać.
Jak chcą spokoju niech idą do kościoła lub na wiec Kamali, a nie na metalowe show.
BTW - w tej sytuacji nie mają racji nic a nic, ale nie chce mi się rozpisywać.
- blackcocker
- -#Moderator

Polisz pała na pełnej... Tak to narzeka się na bydło w Polsce, a potem jak przyjdzie co do czego to daje się je jako przykład kontry do ludzi, którzy chcą przeżyć koncert nieco spokojniej, a mieć dobry widok i być blisko sceny. Można się bawić i nikomu tym nie przeszkadzać. Szkoda, że takie fajne tripy i relacje z nich są niszczone przez takie akcje. Ale wiadomo, co złego to nie myMax323 pisze: ↑wt lis 05, 2024 10:30 amThis Polish dude who is holding the flag in my other reply, who's pretty popular throughout the IMFC, acted like the nicest guy before the show, we were having a great chat and everything, but then over the last few songs, he decides to start to shove his way between, and in front of me because he was apparently "running out of room", which was completely bullshit as he was fine for the whole show.... So for the Trooper and Wasted Years, I'm having to virtually stand sideways and couldn't see anything because he was blocking my view (he was probably around 5'11". To top it all off, when Nicko came out and was throwing wristbands into the crowd, guess who caught one...
He was "apologising" after the show, but the reason he was running out of room was because he decided to start squishing himself infront of me in the first place, all-in-all he was just being greedy, and I felt like saying to him that he's been to 68 Maiden shows compared to me going to 2, give someone else a go. He didn't have anyone tall in front of him either. Overall, it was just a dick move, and ruined the mood of the last 2 songs.
(I found out this guy was the one who wore the rubber horse mask that ended up on stage, and on the end of Adrian's guitar last year during The Trooper, if you all remember that).
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nie ma się czym chwalić, remi. Fakt, z przodu trzeba się liczyć z pewnymi akcjami i nie ma co zgrywać nietykalnego, ale też to nie oznacza, że ktoś świeży na Maiden (jak ten typ) nie może się wkurwić, bo ktoś przeszkadza w odbiorze koncertu, a zwyczajnie ten ktoś chciał zobaczyć z bliska swoich idoli, w spokoju. Przody wcale nie musza oznaczać zwiększonej partycypacji, każdy ma swoja percepcję, brzmisz jak jakiś członek elity, którą sam sobie wymyśliłeś
No więc nie, nie jesteś ani trochę lepszy od osoby na najwyższej i najdalszej trybunie, w samym rogu 
A zachowania przytoczonego osobnika nie oceniam, bo mnie tam nie było
I nie wpierdalaj polityki do muzyki
A zachowania przytoczonego osobnika nie oceniam, bo mnie tam nie było
I nie wpierdalaj polityki do muzyki
Ostatnio zmieniony wt lis 05, 2024 11:14 am przez nugz, łącznie zmieniany 2 razy.