Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
O kurdebele, srogie grzyby. Coś się temu panu odkleiło ewidentnie.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
No np. 1 pazdziednika wrzucil to:
https://www.facebook.com/share/v/VzAYLP ... tid=WC7FNe
Az sie dziwie, ze nieusuniete. Chyba faktycznie odklejony.
https://www.facebook.com/share/v/VzAYLP ... tid=WC7FNe
Az sie dziwie, ze nieusuniete. Chyba faktycznie odklejony.
UP THE IRONS !!!
A to on prowadzi ten fanpej?
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Nie to nie jego fanpej, ale wrzucił to ze swoim komenatrzem któy cytowałem
-
Deleted User 5490
Ja wczoraj przeczytałem na FB już tyle informacji o rozwodach, wypadkach śmiertelnych członków zespołu Scorpions, że już dawno wszystkie onety powinny o tym pisać. Nie ma już podobno Rudolpha Schenkera ani Klausa Meine. Wystarczy, że jakaś trollistyczna menda zaweźmie się na kogoś, to naprodukuje podłych fake linków na kilometry. Oczywiście wszystko jest nieprawdą.
Nie wierzę.
Nie wierzę.
Akurat tu nie jest trudno zweryfikować co jest fejkiem a co nie - wypowiedzi Roya wyglądają na prawdziwe
BRUCE SPRINGSTEEN, JAN BO I RICHIE FAULKNER PONAD WSZYSTKO
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
https://www.last.fm/pl/user/sardynex
setlist.fm/user/matt01
Niestety Roy Z to najbardziej kliniczny z przypadków załamania nerwowego na tle religijnym. Wszystkie objawy się tutaj zgadzają. Szkoda chłopa.
www.last.fm/user/darkfuneral18
- Metalophil
- -#Moonchild

-
Deleted User 5490
Jeśli został.... to po nim. Zielonoświątkowcy są pierdolnięci. Nie będę się rozpisywał, ale sporo o nich w necie. Kto chce to poszuka.
Zresztą miałem znajomych Zielonoświątkowców. Dobrzy ludzie, ale papkę z mózgu mają i sami sobie krzywdę robią.
Chyba w żadnym gronie nie wykańczają się tak wzajemnie psychicznie jak w rodzinach Zielonoświątkowych.
W żadnym z tych pseudo, niby protestanckich kościółków nie straszą tak piekłem, potępieniem jak u nich. I te ich "egzorcyzmy".
Mają wielu ludzi na sumieniu. Wyjątkowo paskudna sekta, wpieprzająca się w KAŻDĄ dziedzinę życia, strasząca potępieniem, wykluczeniem i kontrolująca ze wszystkich stron swoje owieczki. Powinni być zdelegalizowani.
Zresztą miałem znajomych Zielonoświątkowców. Dobrzy ludzie, ale papkę z mózgu mają i sami sobie krzywdę robią.
Chyba w żadnym gronie nie wykańczają się tak wzajemnie psychicznie jak w rodzinach Zielonoświątkowych.
W żadnym z tych pseudo, niby protestanckich kościółków nie straszą tak piekłem, potępieniem jak u nich. I te ich "egzorcyzmy".
Mają wielu ludzi na sumieniu. Wyjątkowo paskudna sekta, wpieprzająca się w KAŻDĄ dziedzinę życia, strasząca potępieniem, wykluczeniem i kontrolująca ze wszystkich stron swoje owieczki. Powinni być zdelegalizowani.
-
Deleted User 8263
Z tego co słyszałem, to Roy straszliwie się sponiewierał na backstage Power Trip i Bruce nie chciał ryzykować, że lubiący wódę, dragi i łatwe dziewczyny Roy może położyć trasę.
Czyli coś prawdy w tym jest, że Roy nie gra z Brucem z powodów religijnych. 
no debil
Może to jeden z powodów, albo przykrywka. Chyba mało kto w biznesie rockowym z dnia na dzień staje się zagorzałym neofitą.
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

-
Deleted User 8263
Jakie?
-
Deleted User 8263
Chyba było już gdzieś przeze mnie poruszane, Roy bardzo lubi sex drugs and rocknroll. Na Power Trip poteznie się zmelanzowal jako gość Bruce'a na backstage. Management jest bardzo uczulony na takie rzeczy, dla Bruca brać takiego chlopa to też ryzyko że zachleje i zawali gig.
Fakt, myślałem że coś nowego wypłynęło ale w takim razie tym bardziej dziwi to jezusowanie.