Jakiś przeciek? Czy to "Pain" w nazwie trasy to coś związanego może z 35-leciem wiadomej płyty?blackcocker pisze: ↑pn lis 04, 2024 10:21 am no i kurde... Jest potencjał na absolutnie topową setlistę![]()
07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: 07/07/2025 - Judas Priest - Łódź
- blackcocker
- -#Moderator

Tak zakładam. W tarczy na plakacie jest też koło od motora z okładki PainkilleraMr. M pisze: ↑pn lis 04, 2024 12:30 pmJakiś przeciek? Czy to "Pain" w nazwie trasy to coś związanego może z 35-leciem wiadomej płyty?blackcocker pisze: ↑pn lis 04, 2024 10:21 am no i kurde... Jest potencjał na absolutnie topową setlistę![]()
![]()
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Nic nas nie zatrzyma.
Na raczejMr. M pisze: ↑pn lis 04, 2024 12:30 pmJakiś przeciek? Czy to "Pain" w nazwie trasy to coś związanego może z 35-leciem wiadomej płyty?blackcocker pisze: ↑pn lis 04, 2024 10:21 am no i kurde... Jest potencjał na absolutnie topową setlistę![]()
![]()
www.MetalSide.pl
-
Deleted User 8263
Nie mamy festiwali, nie wiem czy to fart.
Kolejny odcinek serialu pt. "Gdyby w Wwie była hala". Ogłoszenie fajne, jak będę w PL to trzeba się wybrac, chociaż set pewnie bedzie tragiczny
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Wiadomo, teraz tylko czekać na trailera oraz gadki i grę Travisa w knajpie 
A Strangera na plakacie może nie było przypadkiem?blackcocker pisze: ↑pn lis 04, 2024 12:37 pm Tak zakładam. W tarczy na plakacie jest też koło od motora z okładki Painkillera
Tak na serio, to byłoby świetnie. Bardzo bym przytulił set w stylu: 6 kawałków z nowej płyty, 6 z Painkillera i 6 kotletów
Może w trailerze będzie?Mr. M pisze: ↑pn lis 04, 2024 12:56 pmA Strangera na plakacie może nie było przypadkiem?blackcocker pisze: ↑pn lis 04, 2024 12:37 pm Tak zakładam. W tarczy na plakacie jest też koło od motora z okładki Painkillera![]()
Tak na serio, to byłoby świetnie. Bardzo bym przytulił set w stylu: 6 kawałków z nowej płyty, 6 z Painkillera i 6 kotletów![]()
A set? A co nie zagrają to i tak będzie dobrze. Ja z Judas mam albo dobrze, albo bardzo dobrze
www.MetalSide.pl
Będzie spoko, aczkolwiek mają tyle możliwych rzeczy do wyboru, że nie sposób przewidzieć, na ostatecznie czym stanie. Ja bym po prostu chciał All Guns Blazing i Between the Hammer and the Anvil, bo te 2 nas ominęły. Leather Rebel też byłoby bardzo fajne. Z nowej pewnie te 3, które dotychczas się utrzymały w secie (Panic Attack, tytułowy, Crown), może Devil in Disguise, Sons of Thunder... Najbardziej marzy mi się Gates of Hell, ale skoro z niego zrezygnowali, to nie liczę na to. No i kotlety to w sumie wiadomo co i jak. Na jakieś rarytasy spoza Painkillera nie liczę.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Może nie będzie, bo w lipcu go już nie słyszałem. I od tamtej pory go nie ruszali. Ale też wątpię, żeby inne nowsze płyty dostały jakąkolwiek reprezentację.
As mankind hurled itself forever downwards into the bottomless pit of eternal chaos, the remnants of civilization screamed out for salvation - redemption roared across the burning sky... The Painkiller
Ostatnio wybrałem się jak dodali Uriah Heep i Saxon, teraz sam nie wiem, samo Priest widziałem 5 razy i już większego ciśnienia na nich nie mam, z drugiej strony Łódź mam w miarę blisko...
"Moje dni upływają pomiędzy logiką, gwizdaniem, chodzeniem na spacery i stanami depresji."
U mnie stuknęła 10, a checi są olbrzymie
www.MetalSide.pl
Zawsze jest ochota na jeszcze jeden Priest
Łódź jest tak blisko, że nie da się nie pojechać
Czekam na ewentualne dodatkowe koncerty, to może wybiorę się na więcej.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
Akurat Priest to jest zespół na festiwal wielkości Mystica, więc potencjalnie była opcja na festwial. Skoro jednak ich robi LiveNation, to jedyną opcją staje się indywidualny koncert.
Ja bym na Twoim miejscu nie szedł. Potem znowu będziesz narzekał, że było chujowo.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Zajmuje miejsce w aucie już na zaś
#blackcocker2023
Nic nas nie zatrzyma.
Nic nas nie zatrzyma.
-
Deleted User 8263
No ale nie mamy festiwalu w lipcupz pisze: ↑pn lis 04, 2024 1:44 pmAkurat Priest to jest zespół na festiwal wielkości Mystica, więc potencjalnie była opcja na festwial. Skoro jednak ich robi LiveNation, to jedyną opcją staje się indywidualny koncert.
Ja bym na Twoim miejscu nie szedł. Potem znowu będziesz narzekał, że było chujowo.
Tym razem będę szedł bez oczekiwan i ze świadomością, że to pół-emerycki zespol który może uciac seta o 4 numery. Zamiast nastawiac się na niewiadomo co, po prostu fajnie że jeszcze w ogóle graja
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Brzmi jak definicja Deep Purple, choć nie ma co do tego zgody i ostatnio nam dodali zamiast ucinać 
-
Deleted User 8263
Mniej więcej tak traktuje Priest teraz, tylko wokalista nie kaleczy.