Może to jego ostatni z dostępnych motywator do poprawy?
Bruce Solo
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Bruce Solo
Może tej muzyki nie napisał Mozart,
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
ale ten kto ją napisał - był Mozartem
Kiedy słuchasz muzyki Mozarta świat staje się lepszy
Muzyka Bacha to muzyka napisana przez Boga
Muzyka Mozarta to muzyka, której Bóg słucha
-
paulek
- -#Lord of the flies

Ale w sumie to nie rozumiem co złego bądź szaleńczego jest w tym co napisał?
Porzucenie Bruce'a ze względów religijnych nie jest szaleństwem? I to przez chlejącego ruchacza no less?
Zawsze lepiej być "złym" katolikiem niż "dobrym" zielonoświątkowcem. Jeszcze się Roy może zdziwić, czego mu oczywiście nie życzę
Niestety opisywane przez Was wady jego charakteru i osobowości pokazują, że to nie jest odpowiedzialny, stateczny mężczyzna tylko niestabilny, podstarzały jełop.
Niestety opisywane przez Was wady jego charakteru i osobowości pokazują, że to nie jest odpowiedzialny, stateczny mężczyzna tylko niestabilny, podstarzały jełop.
Najbliższe koncerty w 2026: Geoff Tate, Eric Clapton, Frontiers Rock Festival, Neil Zaza, Paul Quinn, Uli Jon Roth, SBB, IRON MAIDEN
Nie, nie lepiej - warto być za to porządnym człowiekiem niezależnie od wyznania. Jak to zwykle bywa, również w tym przypadku nie ma znaczenia czy przygarnęło go KK, Zieloni czy Jehowi, i niech chociaż przystopuje z ww. zachowaniem zanim zacznie wygłaszać takie teksty.
-
Deleted User 8263
No tak, ale wyrzekł się go, hehe.
-
Deleted User 8263
Bruce we wrześniu wraca do Brazylii. Ciekawe czy na jesieni pocisnie też USA i wtedy powrót do EU 2026
-
Piotr Lange
- -#Moonchild

Raczej Ameryka Południowa, Północna i wybrane rynki EU w 2026. Mówił, ze razem z trasa IM na 2025 ma w planach około 90 koncertów, zatem w okresie wrzesień - grudzień zagra ponad 50 sztuk - spokojnie zmieści w grafiku te kraje europejskie, które pominął w tym roku, lub zagrał tylko festy (np. Polska).
-
Deleted User 8263
O to bym się posikal ze szczescia jakbym mógł go zlapac w Brazylii, USA i EU 
https://www.loudersound.com/features/al ... s-big-year
Remiks (nie remaster!) całego katalogu w drodze, najciekawiej zapowiada się chyba BTP, które ma być na tyle odmienne w finalnej wersji, że dostanie nowy tytuł More Balls To Picasso.
Remiks (nie remaster!) całego katalogu w drodze, najciekawiej zapowiada się chyba BTP, które ma być na tyle odmienne w finalnej wersji, że dostanie nowy tytuł More Balls To Picasso.
If 50 million people say a stupid thing, it's still a stupid thing.
Szczerze, to nie mogę się dotykać remiksó wcześneijszych płyt. AoB i CHW chyba nie ma po co ruszać.nurni pisze: ↑śr sty 15, 2025 7:16 am https://www.loudersound.com/features/al ... s-big-year
AoB i CHW mają dostać nowe utwory bonusowe.
Nie wiem czy dobrze usłyszałem, bo jestem na meczu, ale Bruce właśnie potwierdził następcę TMProjekt. Dzisiaj był w studio ze swoim zespołem.
Słuchałem jednym uchem jego Q&A na instagramie.
Słuchałem jednym uchem jego Q&A na instagramie.
Może jak zrobi nowe utwory z całym składem od początku do końca i nie weźmie odrzutów z ostatnich trzydziestu lat, to będzie lepiej niż na TMP. Choć i tak nie obiecuję sobie wiele po tej średniawce. Na Roya też chyba nie ma już co liczyć.
U mnie po roku TMP to 8/10. Przesłuchałem teraz między Kredkami i te kawałki są bardzo dobre: single, Many Doors to hell, Eternity, Mistress, Shadows. Pozostałe: dobre z momentami. Najsłabszy to chyba Sonata (czyli całkiem niezły). Na pewno na ocenę wpływa świetna trasa i wspomnienia. Czuje, że następca może być bardziej równy stylistycznie. Ma tam młodą krew i czuć zgranie w tym zespole. Wszystko sprzyja dobrej atmosferze do nagrania mocnego LP.
Konkretne info na temat nowej płyty -
https://www.terazmuzyka.pl/bruce-dickin ... -kawalkow/
https://www.terazmuzyka.pl/bruce-dickin ... -kawalkow/