The Future Past Tour 2024 - trasa
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: The Future Past Tour 2024 - trasa
Nie no, między mszą czy wiecem Kamali a polskim czy latynoskim bydłem jest przepaść i można spotkać się gdzieś po środku.
No to po co go wpuścił przed siebie?
A te koszulki z NYC co ukazują? Jakieś zombie po fenantylu? Czy sqrwinoxy z kreskówek Walaszka?
M.
A te koszulki z NYC co ukazują? Jakieś zombie po fenantylu? Czy sqrwinoxy z kreskówek Walaszka?
M.
Maciek ciśnie chyba wszystko, bo widzę na FB foty z kolejnych miast
www.MetalSide.pl
No i tyle było szyderki z "dejkartek", a tu parcie na fanty jak na promke czteropaka w biedrzeblackcocker pisze: ↑wt lis 05, 2024 11:02 am
Polisz pała na pełnej... Tak to narzeka się na bydło w Polsce, a potem jak przyjdzie co do czego to daje się je jako przykład kontry do ludzi, którzy chcą przeżyć koncert nieco spokojniej, a mieć dobry widok i być blisko sceny. Można się bawić i nikomu tym nie przeszkadzać. Szkoda, że takie fajne tripy i relacje z nich są niszczone przez takie akcje. Ale wiadomo, co złego to nie my
www.MetalSide.pl
Totalnie mnie nie zrozumiałeś - jakiej elity? Ja robię część gigów na trybunach, część na płycie - i zawsze bawię się tak samo dobrze.nugz pisze: ↑wt lis 05, 2024 11:05 am Nie ma się czym chwalić, remi. Fakt, z przodu trzeba się liczyć z pewnymi akcjami i nie ma co zgrywać nietykalnego, ale też to nie oznacza, że ktoś świeży na Maiden (jak ten typ) nie może się wkurwić, bo ktoś przeszkadza w odbiorze koncertu, a zwyczajnie ten ktoś chciał zobaczyć z bliska swoich idoli, w spokoju. Przody wcale nie musza oznaczać zwiększonej partycypacji, każdy ma swoja percepcję, brzmisz jak jakiś członek elity, którą sam sobie wymyśliłeśNo więc nie, nie jesteś ani trochę lepszy od osoby na najwyższej i najdalszej trybunie, w samym rogu
A zachowania przytoczonego osobnika nie oceniam, bo mnie tam nie było
I nie wpierdalaj polityki do muzyki![]()
Na metalowym show jak chce się zobaczyć idoli z bliska, to się przygotowuje człowiek na ścisk, walkę o pozycję, walkę o fanty. Taka jest natura tego miejsca, a ludzie zachowując się jak skarżące pipy powinni się wziąć skakanie i łapanie (o ile im zależy na fantach).
Kiedyś mój kolega tutaj napisał w 2011 roku po Bemowie, że bycie pod barierką lub łapanie czegoś to jest kwestia nie siły, nie postawy/rozmiarów ale sprytu i determinacji - i to jest niezmienna prawda.
Ale ci ludzie nie są skrzeczącymi pipami, chcą być bliżej sceny, niekoniecznie walcząc o życie i kawałek szmaty z dna Stefana. Dla Was oni są pizdami, dla nich moze Wy - wykolejeńcami. Stawiam na remis 
-
Deleted User 8263
To jest jakieś pierdolenie, bo na pierwszym melbourne miałem fttb, a na drugim cały koncert spedzilem w drugim rzędzie.Max323 pisze: ↑wt lis 05, 2024 10:30 amThis Polish dude who is holding the flag in my other reply, who's pretty popular throughout the IMFC, acted like the nicest guy before the show, we were having a great chat and everything, but then over the last few songs, he decides to start to shove his way between, and in front of me because he was apparently "running out of room", which was completely bullshit as he was fine for the whole show.... So for the Trooper and Wasted Years, I'm having to virtually stand sideways and couldn't see anything because he was blocking my view (he was probably around 5'11". To top it all off, when Nicko came out and was throwing wristbands into the crowd, guess who caught one...
He was "apologising" after the show, but the reason he was running out of room was because he decided to start squishing himself infront of me in the first place, all-in-all he was just being greedy, and I felt like saying to him that he's been to 68 Maiden shows compared to me going to 2, give someone else a go. He didn't have anyone tall in front of him either. Overall, it was just a dick move, and ruined the mood of the last 2 songs.
(I found out this guy was the one who wore the rubber horse mask that ended up on stage, and on the end of Adrian's guitar last year during The Trooper, if you all remember that).
-
Deleted User 8263
No nie, bo ja mu tej froty nie zabralem tylko po prostu zlapalem.gumbyy pisze: ↑wt lis 05, 2024 11:46 amNo i tyle było szyderki z "dejkartek", a tu parcie na fanty jak na promke czteropaka w biedrzeblackcocker pisze: ↑wt lis 05, 2024 11:02 am
Polisz pała na pełnej... Tak to narzeka się na bydło w Polsce, a potem jak przyjdzie co do czego to daje się je jako przykład kontry do ludzi, którzy chcą przeżyć koncert nieco spokojniej, a mieć dobry widok i być blisko sceny. Można się bawić i nikomu tym nie przeszkadzać. Szkoda, że takie fajne tripy i relacje z nich są niszczone przez takie akcje. Ale wiadomo, co złego to nie my![]()
Dzosef pisze: ↑wt lis 05, 2024 1:54 pmTo jest jakieś pierdolenie, bo na pierwszym melbourne miałem fttb, a na drugim cały koncert spedzilem w drugim rzędzie.Max323 pisze: ↑wt lis 05, 2024 10:30 amThis Polish dude who is holding the flag in my other reply, who's pretty popular throughout the IMFC, acted like the nicest guy before the show, we were having a great chat and everything, but then over the last few songs, he decides to start to shove his way between, and in front of me because he was apparently "running out of room", which was completely bullshit as he was fine for the whole show.... So for the Trooper and Wasted Years, I'm having to virtually stand sideways and couldn't see anything because he was blocking my view (he was probably around 5'11". To top it all off, when Nicko came out and was throwing wristbands into the crowd, guess who caught one...
He was "apologising" after the show, but the reason he was running out of room was because he decided to start squishing himself infront of me in the first place, all-in-all he was just being greedy, and I felt like saying to him that he's been to 68 Maiden shows compared to me going to 2, give someone else a go. He didn't have anyone tall in front of him either. Overall, it was just a dick move, and ruined the mood of the last 2 songs.
(I found out this guy was the one who wore the rubber horse mask that ended up on stage, and on the end of Adrian's guitar last year during The Trooper, if you all remember that).
Inni mogą mieć inną perspektywę. Twoim zdaniem będzie np. "było miejsce, więc stanąłem", kto inny powie "wpierdolił się przede mnie". Z Waszych (choćby Twoich czy Remiego) relacji wynika dość jednoznacznie, że oni mają inne podejście do tłoku niż jest choćby u nas w kraju. Coś co dla nas będzie nieznacznym dotknięciem, u nich może być przepychaniem, itp.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
-
Deleted User 8263
Aus czy usa to generalnie totalne pizdy
Mi się już nie chce pisac tu relacji, ale to jest nie do uwierzenia co odpierdalaja lokalsi czasami. Dwa lata temu chlop się prul że przeszkadzam mu nagrywac w drugim rzędzie, w philly lokals się pruł ze na zwolnione przez bartka_ miejsce wpuszczalem znajoma. Idioci kurwa.
Mi się już nie chce pisac tu relacji, ale to jest nie do uwierzenia co odpierdalaja lokalsi czasami. Dwa lata temu chlop się prul że przeszkadzam mu nagrywac w drugim rzędzie, w philly lokals się pruł ze na zwolnione przez bartka_ miejsce wpuszczalem znajoma. Idioci kurwa.
- johnny_o
Nie to że totalne to jeszcze niskie, skoro im metr osiemdziesiąt zasłania 
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

Aus czy Usa to pizdy, więc polan stronk im przyjechał pokazać jak koncertują kozaki. Hehe oni tam stojom jak kołki a on cyk cyk i jest przed nimi, to trzeba być sprytnym.
Afera z Dzozefem: Edycja międzynarodowa
Afera z Dzozefem: Edycja międzynarodowa
Całe szczęście, ze Naszym Ambasadorem jest taki absolutny badass! Dzięki!
-
Deleted User 8263
No wlasnie nikomu nic nie pokazałem, po co miałbym się wpierdalac przed chlopa będąc samemu w drugim rzedzie? Bo cały gig byłem w drugim i frote też zlapalem drugiego, pamiętam dobrze bo zlapalem ja prawie na glebie. Mogły być jakieś ruchy na trooperze ale dobrze pamietam ten gig - miałem przed sobą cały gig dwie niskie znajome osoby, więc tam doszło do jakiejś totalnej odklejki u tej redditowej pizdy.
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

- johnny_o
Z ciekawości - nie dopuszczasz do siebie myśli że te wszystkie gigi, froty, uśmiechy mogą Ci się mylić i/lub zlewać w jedno i, hmmm, nie do końca pamiętasz co na danym koncercie dokładnie zaszło?
-
Deleted User 8263
Nie bo mam dobrą pamiec, plus odpalilem sobie filmik z Time Machine - przede mną A. i T. I pamietam że tam na barierce było ciasno, T. zle się czuła i nawet tam trochę odepchnalem 3. rząd żeby był oddech.
To nie mógł być on, tamten człowiek pisze "nicest guy", ten wyzywa od redditowych pizd - to nie mógł być on 
Nicest guy buforem the show. Cytuj dokładnie.
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen