31/07/2025 - Bryan Adams - Kraków
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
31/07/2025 - Bryan Adams - Kraków
Kanadyjski artysta wystąpi w TAURON Arenie Kraków 31 lipca 2025 roku!
Bryan Adams to artysta słynący z najbardziej niezwykłych występów na żywo. Energetycznym wokalem i swobodą na scenie zachwyca publiczność od ponad 40 lat. W swoim dorobku muzycznym posiada 17 wydanych albumów studyjnych, w tym aż cztery w 2022 roku: „So Happy It Hurts” (z nominacją do nagrody Grammy), „Pretty Woman – The Musical” oraz płyty z nowymi nagraniami największych przebojów Bryana Adamsa: „Classic Pt. 1” i „Classic Pt. 2”. Jego twórczość przyniosła mu liczne nagrody i wyróżnienia, w tym trzy nominacje do Oscara, pięć nominacji do Złotych Globów oraz nagrodę Grammy. Bryan Adams w 2025 roku będzie koncertował w Europie oraz Stanach Zjednoczonych w ramach „Roll with the Punches Tour”.
To już powoli staje się tradycją – Bryan Adams po kolei odwiedza największe polskie miasta! Po Gliwicach i Łodzi, czas na powrót do TAURON Areny Kraków 31 lipca 2025 roku w ramach nowej trasy koncertowej „Roll with the Punches Tour”.Sprzedaż biletów w cenie od 199 zł rozpocznie się 21 listopada o godzinie 10:00 na Eventim.pl
Bryan Adams to artysta słynący z najbardziej niezwykłych występów na żywo. Energetycznym wokalem i swobodą na scenie zachwyca publiczność od ponad 40 lat. W swoim dorobku muzycznym posiada 17 wydanych albumów studyjnych, w tym aż cztery w 2022 roku: „So Happy It Hurts” (z nominacją do nagrody Grammy), „Pretty Woman – The Musical” oraz płyty z nowymi nagraniami największych przebojów Bryana Adamsa: „Classic Pt. 1” i „Classic Pt. 2”. Jego twórczość przyniosła mu liczne nagrody i wyróżnienia, w tym trzy nominacje do Oscara, pięć nominacji do Złotych Globów oraz nagrodę Grammy. Bryan Adams w 2025 roku będzie koncertował w Europie oraz Stanach Zjednoczonych w ramach „Roll with the Punches Tour”.
To już powoli staje się tradycją – Bryan Adams po kolei odwiedza największe polskie miasta! Po Gliwicach i Łodzi, czas na powrót do TAURON Areny Kraków 31 lipca 2025 roku w ramach nowej trasy koncertowej „Roll with the Punches Tour”.Sprzedaż biletów w cenie od 199 zł rozpocznie się 21 listopada o godzinie 10:00 na Eventim.pl
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Savatage + 11.08 ;Deep Purple 8.10 ; Acid Drinkers 12.12
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
Re: 31/07/2025 - Bryan Adams - Kraków
Termin fatalny, ale kusi żeby go w końcu zaliczyć...
Tym razem nie będę, ale tegoroczny koncert bardzo mi się podobał. Jak ktoś jeszcze nie widział, a ma okazję, to nie ma co się wahać
.
Ja też nie wiem czy będę ale polecam 
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
W celu ochrony fanów i aby przeciwdziałać nieuczciwej odsprzedaży, wszystkie bilety na te wydarzenia dostępne są wyłącznie w formacie EVENTIM.Pass, więcej informacji o EVENTIM.Pass znajdziecie pod tym adresem.
Wszystkie bilety na ten koncert są personalizowane, to znaczy, że na etapie składania zamówienia musisz podać imię i nazwisko każdego uczestnika wydarzenia! Zmiana danych nie będzie możliwa.
--
kurwa ich mać :/
Wszystkie bilety na ten koncert są personalizowane, to znaczy, że na etapie składania zamówienia musisz podać imię i nazwisko każdego uczestnika wydarzenia! Zmiana danych nie będzie możliwa.
--
Najbliższe koncerty w 2026: White Buffalo, Hollywood Vampires, Doogie White, Blaze Bayley, Mostly Autumn weekend, Hallas, Coroner, Deep Purple, Quidam, Europe, Maiden United, Still of the Night ...
- johnny_o
- Ten, Który Czyta Wszystko
EP dotychczas kojarzyłem tylko z koncertami Eda Sheerana, i też podziękuję.
Czy to oznacza, że nie będzie biletów klasycznych dla kolekcjonerów tylko jakieś gówno na smartfonakrusejder pisze: ↑śr lis 20, 2024 10:19 pm W celu ochrony fanów i aby przeciwdziałać nieuczciwej odsprzedaży, wszystkie bilety na te wydarzenia dostępne są wyłącznie w formacie EVENTIM.Pass, więcej informacji o EVENTIM.Pass znajdziecie pod tym adresem.
--
- Shedao Shai
- -#Rainmaker

To właśnie oznacza. 
Wkraczamy pomału w czasy, w których kartonikowe tixy przejdą do lamusa
Przygrałem w Janusza i kupiłem te za 199zł w najniższym rzędzie. Jedziemy z żoną
Przygrałem w Janusza i kupiłem te za 199zł w najniższym rzędzie. Jedziemy z żoną
Pies ich kochał.krusejder pisze: ↑śr lis 20, 2024 10:19 pm W celu ochrony fanów i aby przeciwdziałać nieuczciwej odsprzedaży, wszystkie bilety na te wydarzenia dostępne są wyłącznie w formacie EVENTIM.Pass, więcej informacji o EVENTIM.Pass znajdziecie pod tym adresem.
--
W tym roku udało się za 100 wyrwać pod halą FanTicket -.-
Na Eventimie zniżka -10% na bilety na płytę. Tak swoją drogą, promocja w ciągu 2 tygodni od ogłoszenia koncertu... ciekawe.
10% czyli akurat na pokrycie kosztów dodatkowych 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Paul Quinn, Defenders of Steel, Hellhaim, Linkin Park (Sztokholm), Omen (Kraków?)
06: Omen (Warszawa), Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), MnC (SK, Łódź)
07: MnC (Pionki), Skunk Anansie, Judas Priest
08: Castle Rat, Soen
- blackcocker
- -#Moderator

Koncert wyprzedany, ale już kolejny zapowiedziany na grudzień w Ergo Arenie - 15 grudnia br.
#blackcocker2023
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
Najlepszą prozę pisze życie.
Ostatni jest wtedy, kiedy idziesz rzygać.
Nic nas nie zatrzyma.
Jak się ma dupę, to trzeba powiedzieć "dupa".
Twoje jebie, ale że śmierdzi.
07: Opeth, Opeth
08: Judas Priest, Savatage
09: Antimatter(?)
***OFFICIAL PAULINA DAMASKE FANKLUB***
kupiłem bilet na płytę 3 dnie temu 
Fajnie jakby faktycznie nie sprzedawali już biletów, bo dzięki temu ciut luźniej będzie w Tauronie
Fajnie jakby faktycznie nie sprzedawali już biletów, bo dzięki temu ciut luźniej będzie w Tauronie
Jakas rozkladowka oficjalna? czy start o 20 jak stoi na bilecie?
Nie rozumiem o co chodzi z tym gównem EVENTIM.Pass. W poniedziałek udało mi się normalnie na stronie Eventima kupić bilet z opcją ticketdirect, gdzie mam ten bilet w postaci PDF. A dziś 2 godziny temu przychodzi mail informacyjny gdzie pisze: "Na wydarzenie można wejść wyłącznie z aktywnym biletem w formacie EVENTIM.Pass, który zostanie otwarty w aplikacji EVENTIM PL. Na to wydarzenie nie ma fizycznych biletów, a zrzuty ekanu lub nagrania nie będą akceptowane". Oni wiedzą co robią w ogóle? 
Tępe chuje!
Wpuscili bez problemów
Chętnie odkupię bilet kartonikowy eventim z koncertu na pamiatkę 
Ja też się dołączam - jakby ktoś miał kartonikowy bilet, to chętnie odkupię, ja niestety miałem drukowany, jakoś człowiek wtedy nie pomyślał
Ostatnio zmieniony śr wrz 24, 2025 11:58 am przez sankto6, łącznie zmieniany 1 raz.