Adrian Smith And Project
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Adrian Smith And Project
Umówmy się, że pierwsza płyta też nie była niczym odkrywczym. Ale jeśli wydadzą drugą identyczną, to będzie już lekka przesada 
- Saimon1995
- -#Moderator

Pierwsza płyta była nudna. Wolałbym, żeby Adrian poszedł w klimaty Primal Rock Rebellion. 
Saimon1995 pisze: ↑czw lis 21, 2024 12:20 pm Pierwsza płyta była nudna. Wolałbym, żeby Adrian poszedł w klimaty Primal Rock Rebellion.![]()
O to,to ,też bym wolał.
Clan Of Xymox 7.02 ; E.Clapton 29.04 ; Hellhaim,Orgasmatron 16.05 ;Metallica 19.05 ;Luxtorpeda 23.05 ; Savatage + 11.08
Nie wiem jak to działa, ale uwielbiam Adriana w Maiden, ale poza nim ani to bryanowoadamsowe brzdąkanie S&K, ani łupanina PRR, zupełnie do mnie nie przemawiają. Dla mnie Adrian to jednak wejście w solo CSIT czy feeling w solo WOTW. I backing vocals w Wasted Years z tym jego grymasem
Mimo to szacun także za wszechstronność. Ciekawe jak on spamiętuje te wszystkie kawałki?
M.
M.
Może być ten nowy numer. Ale tak jak lubię wokal Adriana, tak tutaj brzmi jakoś tak staro.
Strasznie powtarzalne i brzmi jak odrzut z pierwszej płyty. MImo wszystko, miłe dla ucha i zapętlone- nie przeszkadza.
Nie wiem czy to nie żart, ale ja bym zdecydowanie się pod tym nie podpisał. PRR to był dla mnie straszny bezpłciowy gniot, poza 2-3 kawałkami.Saimon1995 pisze: ↑czw lis 21, 2024 12:20 pm Pierwsza płyta była nudna. Wolałbym, żeby Adrian poszedł w klimaty Primal Rock Rebellion.![]()
- Saimon1995
- -#Moderator

To nie był żart. Ja uwielbiam album PRR. I chętnie do niego wracam, co jakiś czas.
Pierwsze dwa kawałki PRR bardzo fajne, trzeci ok, a reszta faktycznie średniawka.
- Janky Stanky
- -#Prodigal son

Jednou jsem potkal Adriana Smithe v Praze pít pivo a jeho ženu popíjet víno. Nepřiblížil jsem se k nim, protože vypadali zaneprázdněni. Velmi oceňuji kytaru Adriana Smithe, ale nemám rád jeho sólovou kapelu.
Nikt w Polsce nie wydaje nowego Smith/Kotzen? Z tego co widzę, wszystko co jest dostępne na allegro czy empiku jest chyba sprowadzane z zagranicy i ceny są chore.
Może się tak na Polskę Kotzen obraził po ostatnim koncercie Winnery Dogs, że nie chciał, żeby jego nowe nagranie było u nas dostępne. 
02: Turbo (Kutno, Warszawa, Kraków) Wishbone Ash (Warszawa) Monstrum (Rzeszów) Soen (Kopenhaga)
03: Villagers of Ioannina City, Lady Pank, Zalewski, Icon, Turbo (Łódź)
05: Defenders of Steel
06: Mystic Festiwal, Metallica (Budapeszt), Iron Maiden (Hradec Kralove), Linkin Park
07: Judas Priest
Heh, kolejny który nie zagra dla Polaków i Żydów, choćby i z płyty. Swoją drogą - koncert u nas bardzo pożądany.
Przecież w empiku jest ten ładny winyl za 130 zł
Mówię o cd.
Nowy album Smith/Kotzen jest w porządku. Nic specjalnego, ale takie od posłuchania raz na jakiś czas. W Darkside jest melodyjka z The Writing on the Wall. Za pierwszym przesłuchaniem najlepsze właśnie Darkside i Beyond the Pale.
Czy lepsze niż debiut? Podobny poziom.
6/10
Czy lepsze niż debiut? Podobny poziom.
6/10
Mi się podoba. Zakup poszedł, choć przepłacony. Fajne brzmienie. Ja dałbym na razie jakieś 7,5/10.
- Sun Quench
- -#Trooper

Taka sobie ta nowa płyta, kompozycje słabsze niż na pierwszej, takie Heavy Weather i Outlaw przy trzecim przesłuchaniu przewinąłem bo męczyły, brzmienie albumu bardzo dobre, do wyróżnienia Muddy Water,najlepszy na płycie, przypomina mi BCC, przyjemne są Darkside i Life Unchained, mysłałem o Beyond the Pale ale jest zbyt rozwleczone i solówka delikatnie rzecz ujmując dupy nie urywa, album 5/10
Te same zarzuty, co na pierwszej płycie - średniawka, beż jakiś inwencji, takie pitu pitu do posłuchania w tle.
Podobało mi się kilka solówek, ale za nic nie byłem w stanie zapamiętać, w których kawałkach. Pewnie przesłucham jeszcze kilka razy, to może zapamiętam
Podobało mi się kilka solówek, ale za nic nie byłem w stanie zapamiętać, w których kawałkach. Pewnie przesłucham jeszcze kilka razy, to może zapamiętam
- Saimon1995
- -#Moderator

To idealny album, żeby sobie leciał w tle w trakcie domowych obowiązków.