Kurde, chyba sie wybiorę do Zabrza:)Sardi pisze: ↑ndz gru 01, 2024 11:50 amZdążyłbymcezi pisze: ↑ndz gru 01, 2024 8:12 amNaprawdę, mega sympatyczna sytuacja....powstaje tylko pytanie, czy przez to nie skrócili seta?Sardi pisze: ↑sob lis 30, 2024 2:20 am Na piątkowym koncercie Lady Pank w Łodzi spotkała mnie fantastyczna przygoda, którą chyba mogę śmiało postawić jako ulubioną z kategorii fan-muzyk:
Jechałem Neobusem z Buska, który złapał w sumie spore opóźnienie i troszkę zestresowany, ale bez nadziei na jakikolwiek skutek napisałem do Borysewicza na instagramie żeby trochę przeciągnęli wejście i zrobili mały kwadransik studencki XD
Rzeczywiscie weszli trochę po czasie. Janek, gdy przywitał publiczność przeprosił za małe opóźnienie, ale przed koncertem dostał wiadomość od fana, który poprosił go o lekkie opóźnienie ze względu na korki w trasie. Pyta: "dotarłeś?", na co macham mu ze środka klubu, a Bo na to "no to super, nie ma za co" XD strasznie miło mi się zrobiło, zwłaszcza, że Borysewicz ma raczej opinię gbura i buca (oczywiście nie bez powodu)
a koncert jak zawsze fantastyczny, numery z Ohydy żrą aż miło (ze dopiero teraz je grają!!!!!)
p.S. Czy gdyby zaczęli o czasie zdążyłbys?nie skrócili, znaczy był krótszy niż na pierwszym koncercie trasy, ale już go obcięli na drugim.
A skoro masz takie chody u Janka, to może Cie poproszę abyś mu napisał o wrzucenie Małej Lady Punk do seta...to chyba mój ulubiony nr LP (oprócz Nie wierz Nigdy Kobiecie, no ale to pod egidą Budki Suflera wydali)