Najlepsza okładka
Moderator: Administracja i Moderacja SanktuariuM
Re: Najlepsza okładka
FOTD jest niesamowita... Doskonale wykonana i pomysłem... A zaraz za nią okładka BNW.
*On his dying words he prays: Tell the world of Mystic Fest.
-
Wujek_Wojtek
- -#Wrathchild

Dla mnie najlepsza okładka to ta z Killers. Dlaczego?? Bo Eddie świetnie na niej wygląda z zakrwawioną siekierą w ręku z tym demonicznym spojrzeniem
aż się chce samemu latać z siekierą po osiedlu

Moim zdaniem najlepsza jest okładka "Live After Death" ponieważ jest taka życiowa 
Somewhere In Time-->> jest bardzo zakręcona i nieźle są wkomponowane elementy z powerslave'a i innych plyt
UpTheIrons
zagłosowałem na 'Brave New World' ale znów nie ejst tak łatwo, lubię jeszcze : 'powerslave', 'piece of mind' ,'fear of the dark' ,'live after death'
jak dla mnie to najlepsze okładki mają "brave new world" i "the number of the beast".
Heavy Metal Is The Law...
Brave New Wordl - ten Londyn wymiata....kto ją rysował?
Derek RiggsSiódmySyn pisze:Brave New Wordl - ten Londyn wymiata....kto ją rysował?
Heavy Metal Is The Law...
Brave New World za piękny Londyn. 
Zdecydowanie Somewhere in time - znakomite aluzje do poprzednich płyt i singli dziewic.
BNW. Okladaka to tej plyty jest niesamowita
I pewnie dlatego kupilem sobie plecak z tym widokiem 
Ze wszystkich kapitalnych okładek najfajniejsza jest z płyty "Seventh Son...".Dlaczego?Bo lubię kolor niebieski. 
Born To Lose , Live To Win \m/
- deadly_sin
- -#Prisoner

Ludzie!
Keidy wsłucham się na "Fortunes of War" w głęboki i smutny bass Steve'a, wpadnę w melancholijny nastrój i przesłucham całej płyty (która jes smutna), i spojrzę na Edka na krześle elktrycznym to widzę tu taką głębię.
Wyobrażam sobie, że chodzę w jakiejś żelaznej konstrukcji na odludziu,
pada deszcz i jest burza i nagle widzę Edka na krześle.
Od razu przypominam sobie Warszawę - jesień '95, przygnębionego Steve'a i siebie.
Zawsze byłem pod wrażeniem FOTD czy Powerslave,
ale do X Factora jest b. przywiązany i mam z nim 3 koszulki.
Keidy wsłucham się na "Fortunes of War" w głęboki i smutny bass Steve'a, wpadnę w melancholijny nastrój i przesłucham całej płyty (która jes smutna), i spojrzę na Edka na krześle elktrycznym to widzę tu taką głębię.
Od razu przypominam sobie Warszawę - jesień '95, przygnębionego Steve'a i siebie.
Az mnie dolina wziela po tym tekscie.... I "Look for the truth"... takie rozpoaczliwe blaganie o prawde.... ide sluchac X Factor...deadly_sin pisze:Ludzie!
-
Adrian Borgnine
- -#Wrathchild

Jak dla mnie Somewhere in Time :rocx :solo taki prosty, łatwy w zrozumieniu rysuneczek... w końcu, proste jest piękne (tetris) 
pierwsza i najlepsza okładka jaką zobaczyłem :solo
666 the number of the beast
666 the number of the beast
- nomad85
- -#Prisoner

Mi najbardziej sie podoba Powerslave ,znakomicie oddaje klimat płyty i jest bardzo szczegółowa .Fajne też są Brave New World i The Number of the Beast